goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 4 ... 9 >>
Halloween in de grotten
Vrouw bepaalt, de man betaalt...
IPL lichtflitsmethode onthaart zonder scheren of epileren! Woon een gratis demo bij!
Rotterdam heeft weer haar eigen huishoudbeurs
Kruidvat stunt met hotelkamers
Blizzard maakt WoW-level 70 gemakkelijker bereikbaar
Waterdichte lcd-tv's van Taka duiken in Nederland op
Nederlanders vliegen vaker naar vakantiebestemming
Hersenen kunnen bergen verzetten
New York is meer dan Manhattan alleen
Parcours RedBull Air Race door burgemeester goed bevonden
Plasma-televisies: een onzekere toekomst
Tien jaar dolen door het maïsdoolhof
Opblijven in de Efteling
Recept: Meloenmojito
SMS-Alert tijdens Kennedymars
VWA: horeca goed voorbereid op rookverbod
250.000 bezoekers bij Parkpop
Musical Evita naar België
Extra maatregelen om TT verkeer in goede banen te leiden
Ga meer de natuur in
Lowlands in rap tempo uitverkocht
Defqon.1 2007 Partypics: De vrouwen van defqon
Hoe maak je een origamy ster
Gelukkig nieuwjaar!
Spelregels: Snel monopoly
Big-Brother - Wat gebeurde er 1 november
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

27-10-10

Halloween in de grotten

Theater in wellicht het indrukwekkendste decor van Maastricht: de grotten van de Sint Petersberg. Al eeuwen vormt dit ondergrondse labyrint een broedplaats voor sinistere verhalen.

De enorme duisternis, de absolute stilte, de grillige wanden en het feit dat je met gemak verdwaalt en tot in het oneindige blijft dolen, maken de grotten de perfecte plaats voor een Halloweenfeest. Dit weekend (30 en 31 oktober) staat het verhaal van 'Het Verdwenen Meisje' centraal. Voor kinderen is er een spannend verhaal met af en toe een knipoog. Voor jongeren en volwassenen een sinister verhaal, waar je kippenvel van krijgt. Waarheid of fictie? Ontdek het zelf. Tip: Kom verkleed! Kindertocht start om 16.00 met schminken. Tocht volwassen start om 19.30. Voor de kleintjes is er een speciale tocht waarbij rond de vuurkorf wordt voorgelezen.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 21:36:59, 16801 hits, CategoriŽn: Ontspan

28-09-10

Vrouw bepaalt, de man betaalt...

De Nederlandse vrouw oriënteert zich op de reismarkt, maar de man betaalt de reis. De populairste vakantiebestemming onder vrouwen? New York!

Dit blijkt uit een onderzoek van reisorganisatie World Ticket Center. Het boekgedrag van 500 stellen is de afgelopen 3 maanden geanalyseerd. Aan hen werd de vraag gesteld: ‘Wie bepaalt jullie vakantiebestemming en wie betaalt de reis?’ Bij maar liefst 57 % van de stellen was het antwoord ‘de vrouw bepaalt, de man betaalt’, 29 % zegt samen de vakantiebestemming uit te zoeken en samen te betalen.

Bij 8 % van de stellen bepaalt en betaalt de man de hele vakantie en bij 6 % betaalt de man, maar wordt samen bepaald waar de reis naartoe gaat. De populairste vakantiebestemming onder vrouwen is New York en het merendeel van de mannen weet dit direct te verklaren: ‘het shoppen!’

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 23:07:06, 2678 hits, CategoriŽn: Ontspan

20-03-09

IPL lichtflitsmethode onthaart zonder scheren of epileren! Woon een gratis demo bij!

Genoeg van harsen, scheren of epileren?? Kom zondag 22 Maart a.s. tussen 12.00 & 17.00 naar de opendag bij schoonheidssalon Skin Enzo voor meer informatie over definitieve ontharing d.m.v. de Medcos lichtflits methode!

Wie deze dag een afspraak maakt krijgt een waardecheque t.w.v. €100,- kado!

Opmerking: De IPL lichtflitsmethode is bij uitstek ook geschikt voor behandeling van couperose, acné, spider naevi en huidverjonging.

Skin Enzo
Anka Hendriks
Koningstraat 18
6644 KK Ewijk
http://www.skinenzo.nl

Permalink 11:39:01, 9457 hits, CategoriŽn: Ontspan

25-10-08

Rotterdam heeft weer haar eigen huishoudbeurs

Van 30 oktober tot en met 2 november a.s. vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie plaats van Dé Najaarsbeurs vol fun & festivals! Op dit nieuwe jaarlijks najaarsevenement draait het om shoppen, proeven, proberen en inspiratie opdoen. De beurs zet de standaard als de nieuwe Rotterdamse huishoudbeurs en is bedoeld voor een breed publiek. Ook mannen en kinderen zijn van harte welkom en krijgen hun eigen speciale 'MannenPlein' en 'Kids Festival'.

De beurs wordt op 30 oktober om 11.00 uur feestelijk geopend door de cast van de nieuwe musical SUPER MODEL de Musical, die vanaf januari 2009 in het Amsterdamse Krasnapolsky hotel te zien is. De cast wijdt de Catwalk van Dé Najaarsbeurs 2008 goed in met het eerste publiekelijke voorproefje op de musical. De cast brengt meerdere nummers uit de musical ten gehore en gaat hierbij gekleed in haute couture outfits van couturier Ronald Kolk.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 00:01:25, 2361 hits, CategoriŽn: Ontspan

23-10-08

Kruidvat stunt met hotelkamers

Fletcher Hotel Group en Kruidvat zetten de hotelmarkt op z’n kop. Deze eenmalige stunt met hotelkamers start 28 oktober in ruim 600 Kruidvat filialen en de voucherverkoop duurt slechts twee weken of korter zolang de voorraad strekt. De vouchers zijn inwisselbaar bij de hotelketen Fletcher Hotel Group.

Alle 30 drie- en viersterrenhotels verspreid door heel Nederland accepteren de Kruidvat vouchers. De verwachting is dat gelimiteerde voucheroplage van 200.000 snel verkocht zijn. Er zijn geen restricties: klanten zijn niet verplicht bij Kruidvat te besteden.

Lees meer »

Permalink 18:01:00, 1486 hits, CategoriŽn: Ontspan

28-07-08

Blizzard maakt WoW-level 70 gemakkelijker bereikbaar

Jeff Kaplan, hoofd van het ontwerpteam van World of Warcraft, heeft laten weten dat het gemakkelijker wordt om van level 60 naar level 70 op te klimmen. Hiervoor wordt een aanpassing aan de uitbreiding Wrath of the Lich King toegevoegd.

Kaplan reageerde op het WoW-forum op vragen van spelers die meewerken aan de bètatest van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding van de mmo-game World of Warcraft zal binnenkort worden uitgebracht. Testers vroegen of ontwikkelaar Blizzard het opdoen van ervaring in de uitbreiding heeft vereenvoudigd, omdat ze het idee hadden dat ze hun testpersonage gemakkelijker naar een hoger level wisten te spelen. Kaplan antwoordde hierop bevestigend: "We willen inderdaad de groei van level 60 naar level 70 versnellen."

Lees meer »

Permalink 11:00:05, 1782 hits, CategoriŽn: Ontspan

27-07-08

Waterdichte lcd-tv's van Taka duiken in Nederland op

De waterdichte televisies van de Chinese tv-fabrikant Taka zijn op de Nederlandse markt verschenen. De tv's kunnen bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst en enkele modellen zijn in staat om draadloos te functioneren.

De toestellen worden in Nederland gedistribueerd door Splashvision en zijn voorzien van lcd-schermen uit de fabrieken van LG.Philips. Volgens de distributeur voldoen de tv's aan de ipx6-norm, een standaard die normen voor waterdichte elektronische apparatuur beschrijft. Om ongelukken in een vochtige omgeving te helpen voorkomen, werken de schermen op een spanning van 12V.

Lees meer »

Tags: techniek

Permalink 13:00:10, 202 hits, CategoriŽn: Ontspan

26-07-08

Nederlanders vliegen vaker naar vakantiebestemming

Nederlanders trekken zich niets aan van brandstoftoeslagen, vliegtax en andere zaken die vakanties duurder maken. Dit jaar boekten ze voor het zomerseizoen al 8 procent meer reizen naar verre vliegbestemmingen, in vergelijking met vorig jaar.

Dat blijkt uit de boekingscijfers over de periode tot en met 7 juli, die de Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) bekendmaakte.

Meer dan de helft (54 procent) van de klanten die pakketreizen boekten van bij de ANVR aangesloten bedrijven, koos voor een vliegvakantie.

Lees meer »

Tags: trends

Permalink 21:00:30, 1193 hits, CategoriŽn: Ontspan

25-07-08

Hersenen kunnen bergen verzetten

Britse wetenschappers zijn er in geslaagd voorwerpen te manipuleren door middel van hersengolven.

Het begon allemaal met een videospelletje. Het succes van de door Nintendo ontwikkelde Wii, waarbij de speler via bewegingen de actie op het videoscherm bepaalt, leidde tot een volgende stap: een spelsysteem waarbij niet de armen, benen, voeten en handen bepalend zijn, maar waarbij de bewegingen worden gecontroleerd door de gedachten van de speler.

Dat bracht vorsers aan de universiteit van Essex ertoe het prototype te ontwerpen van een "hoed" waarmee de drager via zijn hersenen de computer opdracht kan geven om op het videoscherm een voorwerp te verplaatsen.

Lees meer »

Permalink 00:00:24, 1589 hits, CategoriŽn: Ontspan

20-07-08

New York is meer dan Manhattan alleen

Hoewel vele bezoekers jaarlijks gebruik maken van de gratis Staten Island Ferry, maken slechts weinig mensen kennis met ‘de stadswijk achter de gratis ferry’. De Staten Island Discovery Tour moet daar verandering in brengen.

De één uur durende tour start op slechts enkele stappen van de St. George Ferry Terminal op Staten Island en wordt dagelijks elk uur aangeboden tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Geïnteresseerden betalen $ 15,- per persoon. Tijdens de tour krijgt de bezoeker een goede indruk van de stadswijk en wordt deze bovendien getrakteerd op prachtige uitzichten op de haven van New York, het Vrijheidsbeeld, de Verrazano Bridge, Brooklyn Waterfront en de skyline van Manhattan.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 11:00:45, 1661 hits, CategoriŽn: Ontspan

18-07-08

Parcours RedBull Air Race door burgemeester goed bevonden

Onlangs kreeg burgemeester Opstelten een uitgebreide uitleg over de Red Bull Air Race van CEO Bernd Loidl. Ook bezocht hij Katendrecht waar men druk bezig is met het opbouwen van tribunes en op het water drijvende pontons. Het evenement vind komend weekend plaats.

De burgemeester vond het goed om, evenals bij de eerste editie van het evenement, langs te komen om alles van te voren te bekijken. "Het is een check, een dubbelcheck als het gaat om de veiligheid", aldus Ivo Opstelten. Het is ook voor die veiligheid dat het nodig is dat er maatregelen zijn genomen, zoals het afzetten van straten.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 16:00:50, 1204 hits, CategoriŽn: Ontspan

17-07-08

Plasma-televisies: een onzekere toekomst

De pdp-industrie heeft het zwaar en is gedwongen te vechten voor zijn voortbestaan. Deze situatie is veroorzaakt door het feit dat bedrijven die televisies maken op basis van lcd-technologie sneller innoveren. Hierdoor zakken de productiekosten en logischerwijs de winkelprijzen voor lcd-tv's. Ook zorgt de felle onderlinge concurrentie tussen de fabrikanten van lcd-schermen met grote diameters er zo voor dat de consument steeds vaker lcd- boven plasmaschermen verkiest. Juist in dit marktsegment waren pdp's tot voor kort heer en meester.

Een aantal belangrijke spelers heeft daarom besloten om niet langer te investeren in plasma-technologie. Zo neemt Pioneer om kosten te besparen voortaan plasmapanelen af van Matsushita en sluit het vier verliesgevende fabrieken, hoewel het elektronicaconcern de afgelopen jaren miljarden euro's in de bouw van zijn plasmafabrieken stak. Verder heeft Philips aangekondigd dat het zich volledig gaat richten op lcd-technologie en ook Fujitsu gooide het bijltje erbij neer.

Lees meer »

Permalink 13:00:14, 2377 hits, CategoriŽn: Ontspan

16-07-08

Tien jaar dolen door het maïsdoolhof

Het maïsdoolhof van de familie Mathijsen in Prinsenbeek is weer geopend voor bezoekers. In de ruim drie hectare maïs is een ingewikkeld doorhof gemaakt waar de minder geoefende 'doler' wel 2 uur over doet. Voor de mindervaliden en kinderen is er een makkelijkere route naar de uitgang. Verdwalen kan niet want iedere doler krijgt een noodenveloppe mee met de route.

Het doolhof in Prinsenbeek bestaat dit jaar 10 jaar en dat viert men met een tentoonstelling in de ontvangstruimte van Hof van Overveld.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 21:00:13, 1456 hits, CategoriŽn: Ontspan

10-07-08

Opblijven in de Efteling

In de zomer hoef je niet naar school en dus mag je lekker lang opblijven. De baas van de Efteling heeft daarom besloten dat hij de deuren van het pretpark tijdens de Zeven Mijls Zomer, dat is tot en met 24 augustus, pas om 21.00 uur zal sluiten. Op de Zomeravonden, elke tijdens die periode, mag je zelfs blijven tot middernacht!

Je mag niet alleen langer blijven, er is ook extra veel te zien in de ' Wereld vol Wonderen.' Er zijn speciale entertainmentacts en iedere dag een voorstelling van de parkshow TiTaTovenaar, om 19.00 uur in het Efteling Theater. Tijdens de Zeven Mijls Zomer, is het iedere zaterdagavond nog meer feest. Dan is het zomeravond en kun je zelfs naar een heus muziekfestival met live optredens van bijvoorbeeld Idols Nicky, Nathalie en Charlene, Jeroen van de Boom, Thomas Berge, Gerard Joling en Gordon. Die avonden worden geopend met een Sprookjespopconcert, om 19.45 uur. Je mag mee zingen en dansen met Roodkapje, Sneeuwwitje, de Fakir en vele andere Sprookjesbosbewoners.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 20:00:11, 1466 hits, CategoriŽn: Ontspan

08-07-08

Recept: Meloenmojito

Druiven kun je tegenwoordig overal zonder pitjes krijgen, maar pitloze watermeloen heb ik nog nooit gezien. Het wordt even vissen dus voor we alle pitjes uit de meloen hebben, maar het is de moeite waard. Vervolgens draaien we razendsnel een cocktail in elkaar die gebaseerd is op een mojito.

Bereidingstijd: 5 minuten
Nodig voor 4 personen:

* 1 bakje ijsklontjes
* 1 schijf watermeloen
* 2 eetlepels bruine/ basterdsuiker
* 1 dl rum
* 1 takje muntblaadjes
* ½ limoen

Lees meer »

Permalink 16:00:17, 2305 hits, CategoriŽn: Ontspan, Genieten

03-07-08

SMS-Alert tijdens Kennedymars

Speciaal voor de wandelaars van de Kennedymars op 5 en 6 juli 2008 heeft de regiopolitie Brabant Zuid-Oost een SMS-Alert ingesteld. Deze gratis service werkt tot maandag 7 juli, waarna de groeps-sms weer wordt opgeheven.

In 1963 stelde de toenmalige president van de Verenigde Staten, John F. Kennedy, dat iedere gezonde overheids-ambtenaar in 20 uur 50 mijlen (80 kilometer) moest kunnen lopen. Dat werd opgepakt in de VS en daar werd een tocht georganiseerd. Over deze tocht werd een artikel geschreven in Nederland. De toenmalige voorzitter van JOEK Someren, Jan Wijnen, las dit verslag en kwam op het idee om zo'n tocht ook in Someren te organiseren.

Lees meer »

Tags: sport

Permalink 19:00:53, 1431 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan
VWA: horeca goed voorbereid op rookverbod

De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) heeft de indruk dat Nederlandse horeca goed is voorbereid op het rookverbod dat dinsdag van kracht werd. ,,We hebben de indruk dat alle ondernemers zich erg bewust zijn van het verbod en dat ze allerlei maatregelen hebben genomen''.

Aldus een woordvoerster. Op de eerste dag dat bezoekers van cafés en andere openbare gelegenheden als winkelcentra en feesttenten niet meer binnen mogen roken ging de VWA er ,,met volle kracht tegenaan'' om te controleren of iedereen zich aan de nieuwe regels hield.

Lees meer »

Permalink 18:00:09, 1107 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan

02-07-08

250.000 bezoekers bij Parkpop

Ruim 250.000 mensen bezochten het Haagse popfestival Parkpop. Dat meldt de organisatie. Om de voetballiefhebbers niet teleur te stellen, eindigde Parkpop wat eerder maar minder geslaagd was het grootste gratis Europese popfestival er niet door.

„Dit was echt de overtreffende trap. Het publiek was heel divers, we hebben echt hele generaties voorbij zien trekken. Door het fantastische weer was het park echt tot het einde toe afgeladen”, aldus Marit Noorlander namens de organisatie.

Lees meer »

Permalink 07:00:25, 1588 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan, Muziek

28-06-08

Musical Evita naar België

De musical Evita van Joop van den Ende Theaterproducties is van 20 november t/m 30 november 2008 te zien in het Capitole in Gent en van 17 t/m 21 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen. De drie hoofdrollen in deze succesvolle productie worden in België vertolkt door Brigitte Heitzer, Roberto de Groot en Jan Schepens. De wereldberoemde musical Evita is op dit moment als reizende productie door het hele land te zien, inmiddels zijn er ruim 300.000 kaarten verkocht. Van 25 juni t/m 13 juli is Evita in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam te zien.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 14:00:44, 1525 hits, CategoriŽn: Ontspan

26-06-08

Extra maatregelen om TT verkeer in goede banen te leiden

Rijkswaterstaat neemt dit jaar extra maatregelen tijdens de TT om ervoor te zorgen dat het drukke verkeer op de A28 zo goed mogelijk kan blijven rijden. Naast de gebruikelijke verkeersmaatregelen die Rijkswaterstaat altijd neemt voor dit grote motorevenement, zal er komend weekend bewust niet gewerkt worden aan de A28 tussen Pesse en Spier, waar op dit moment onderhoud wordt gepleegd.

Lees meer »

Tags: uitgaan

Permalink 22:00:55, 1044 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan

24-06-08

Ga meer de natuur in

Drie op de tien Nederlanders komen minder dan twee keer per jaar in de natuur. Tegelijkertijd vindt 94 procent van de bevolking die natuur belangrijk of zeer belangrijk. Dat blijkt uit een onderzoek dat Motivaction heeft uitgevoerd in opdracht van Staatsbosbeheer.

Lees meer »

Permalink 16:00:20, 1100 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan
Lowlands in rap tempo uitverkocht

De zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise is uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 55.000 tickets zo snel over de toonbank, maakte concertorganisator Mojo bekend.

Lowlands vindt plaats van 15 tot en met 17 augustus op het evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Het programma telt meer dan 175 acts op het gebied van muziek, (straat)theater, dans, comedy, film en literatuur. Enkele grote namen uit het muziekprogramma zijn The Kooks, Sex Pistols, Franz Ferdinand, Underworld, dEUS, en The Presidents of the USA. Het programma is nog niet compleet; binnenkort worden nieuwe namen aangekondigd.

Lees meer »

Permalink 01:00:20, 1535 hits, CategoriŽn: Nu, Ontspan, Muziek

17-06-07

Defqon.1 2007 Partypics: De vrouwen van defqon

Dit jaar waren we weer op Defqon.1. Het was een superfeest en ook onze digicam was mee. Zie hier de foto's die we hebben gemaakt. Het zijn er maar 311 ;). Helaas regende het een beetje, dus de foto's zijn minder zonnig dan de vorige keer. Dat is niet altijd te zien aan het vrouwelijk schoon :).

Vergeet ook niet de volgende pagina's te bekijken voor alle foto's

Pagina's: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22 · 23

Permalink 16:11:00, 41610 hits, CategoriŽn: Info, Ontspan, Lekker

06-05-07

Hoe maak je een origamy ster

Erg leuk om te zien hoe je een origamy ster moet maken. Je kan het zien in het volgende filmpje.

De uitleg vind je hier http://www.foldastar.com/how-to-make-an-origami-star/

Permalink 02:01:16, 4624 hits, CategoriŽn: Info, Ontspan

01-01-07

Gelukkig nieuwjaar!

Het goedZO.com team wenst iedereen een gelukkig, spiritueel en gezond 2007. Dat je zelf de verandering bent die je in de wereld wilt zien!

Hoe je het in het buitenlands zegt:
Chinees (Cantonees)
Gung hay fat choy (betekend, "Dat je proper mag worden.")
Sun nien fai lok (betekend, "Gelukkig nieuwjaar")

Chinees (Mandarijn)
Xin nian yu kuai

Deens
Godt Nytår

Nederlands
Gelukkig nieuwjaar

Farsisch (ook wel Persisch of Iraans)
Aide shoma mobarak

Frans
Bonne année

Celtisch
Aith-bhliain Fe Nhaise Dhuit

Duits
Gutes Neues Jahr

Hawaais
Hauoli Makahiki Hou

Hebreeuws
Shanah tovah

Hmong
Nyob zoo xyoo tshiab

Indonesisch
elamat Tahun Baru

Italliaans
Buon Capo d'Anno

Japans
Akemashite Omedetou Gozaimasu

Noorweegs
Godt Nyttår

Philipijns (Tagalog)
Maligayang Bagong Taon

Pools
Szczesliwego Nowego roku

Portugees
Feliz ano novo

Romeens
La Multi Ani

Russisch
S Novym Godom

Spaans
Feliz Año Nuevo

Sudaans
Wilujeng Tahun Baru

Zweeds
Gott Nytt År

Turks
Yeni Yiliniz Kutlu Olsun

Iers
Blwyddyn Newydd Dda

Permalink 00:01:51, 9058 hits, CategoriŽn: Nu, Info, Ontspan, Spreek

12-12-06

Spelregels: Snel monopoly

Dit is erg leuk als je een potje monopoly wilt spelen dat niet te lang duurt.

De regels zijn het zelfde als gewoon monopoly, maar dan met een tijdslimiet van 1 uur. Bij verstrijken van de tijd mag de ronde nog worden afgemaakt waar men mee bezig is. Het wordt gespeeld met precies 4 spelers.

De verdeling is dat iedereen in totaal 200.000 (Fl. Eur. etc ) aan waarde ontvangt.
- deels in contanten en
- deels in de vorm van straten:
- Station Noord + Brink + Kalverstraat + 66.00
- Station West + Velperplein + Coolsingel + 64.000
- Station Zuid + Barteljorisstraat + Lange Poten + 66.000
- Station Oost + Vreeburg + Heerenstraat + 62.000

(Ieder setje bevat een straat/station waarvan een "ga naar ..." Kans- of Algemeen Fonds-kaart in het spel zit.

Ruilen en overkomen mag vanaf het eerste moment. Er mag elke prijs gevraagd en betaald worden.
Je mag zelfs geld toe geven. Alles in een keer weggeven is een beetje flauw, maar mag in principe wel.
Op Start GEEN 40.000 maar ook gewoon 20.000 loon.
Vrijparkeren is geen pot, alles wordt betaald aan de bank.
Wanneer een speler een straat niet kan of wil kopen, wordt de straat geveild. De spelers mag zelf ook meedoen. Biedingen geschieden door elkaar.
Straten op hypotheek kunnen teruggedraaid worden voor hypotheekwaarde (rode tekst achterkant kaartjes) plus 10%.
Huizen en hotels kunnen worden terugverkocht aan de bank voor de helft van de waarde.

Winnaar is de gene die aan het einde van het uur het grootste vermogen heeft. (Geld + actuele waarde van de straten/huizen/hotels).

Permalink 21:59:33, 23289 hits, CategoriŽn: Info, Ontspan, Fun

03-11-06

Big-Brother - Wat gebeurde er 1 november


Kijk zelf ook mee

Semih en Jeroen krijgen het om 6 uur zwaar, tijd voor een kopje koffie en ondertussen nog maar eens kijken hoe donker het nog is. En het gesprek gaat over Semih zijn eigen zaak. Het hebben van groothandels. Jeroen is erg geïnteresseerd en is heel belangstellend naar Semih.

Rond 8.00 uur gaan Jeroen en Semih lekker naar bed en nemen Marcia en Rik de shift over hun praten weer volop over nominaties en zowel Rik als Marcia verwacht nog steeds dat iemand erbij komt op de bank.

De haan gaat om 9 uur Sabrina en Monique staan op en willen voor Tijn een ontbijtje op bed maken maar de haan blijft kraaien dus Tijn moet echt uit bed. Rik en Marcia vinden het eigenlijk wel leuk om Tijn zijn cadeau nu te geven en niet te wachten tot Semih en Jeroen wakker zijn. Want dan kan Tijn zijn T-shirt heel de dag dragen. Sabrina, Monique, Rik en Marcia zingen nog eens lang zal ze leven voor Tijn en geven zijn cadeau. Tijn vindt het vet gaaf en doet zijn T-shirt aan. Tijn vertelde net aan Marcia dat hij zich gisteravond jarig voelde en nu niet meer, dat het meer een dag als andere was, dat het alweer woensdag is alweer een dag dichterbij maandag.

Lees meer »

Permalink 22:04:23, 2122 hits, CategoriŽn: Ontspan

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,062)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977510',
FROM_UNIXTIME(1566787563), '/index.php/ontspan/', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )