goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 4 ... 20 >>
The Who speelt mogelijk nooit meer, door doofheid
SLAM!FM LIVE VANAF DE MARINEDAGEN 2011
Meeste luisteraars ooit voor Radio 538
Geen plagiaat door DJ Tiësto in nummer ‘Elements of life’
Pinkpop werkt samen met ANWB
Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica
Brein eist bij rechter verbod op FTD
Digitale muziekverkopen gestabiliseerd
Parkpop nog op zoek naar hoofdact
Miley Cyrus bijna naakt
Snoop Dogg niet naar Parkpop
Zangduo Pap en Pudding woest op makers Popstars
De Zeeuwse Top 40
Veronica 50 jaar
Lady Gaga naakt in ‘Telephone’-videoclip
André van Duin 'Knettergek'
Mariah wil musical over haar leven
Treble uit elkaar
Jay-Z wil samenwerken met Lily
Susan Boyle wil een man!
Lady Gaga krijgt eigen kledinglijn
Snow Patrol naar Amsterdam
Radioday 2010 Radiodag Amsterdam
Songtekst / Lyrics: Westlife - You Raise Me Up
Hermes House Band strikt Gloria Gaynor
R. Kelly treedt op in Heineken Music Hall
Songtekst / Lyrics: Jurk - Ik zou zo graag
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

20-07-11

The Who speelt mogelijk nooit meer, door doofheid

Roger Daltrey, zanger van de Britse rockband The Who, weet niet zeker of hij ooit nog met Pete Townshend (gitarist) op het podium zal staan als The Who.
Townshend hoort namelijk steeds slechter. De 67-jarige Daltrey speelt nu zijn Tommy Reborn-show, een show met songs van de beroemde rockopera Tommy van The Who. Vanwege de doofheid van Pete Townshend speelt Daltrey met zijn broer, Simon Townshend.

Daltrey: 'Pete is bijna compleet doof. Hij heeft zijn gehoor ernstig beschadigd in de studio, de laatste keer dat we samen speelden, stond hij direct naast de speakers om nog iets te horen. Ik weet niet wat hij wil, maar ik wil niet nog een tour doen als dat betekent dat hij compleet doof zou worden.'

De 66-jarige Townshend heeft last van oorsuizen, een symptoom van gehoorverlies door te veel lawaai. De gitarist bezocht verschillende specialisten om het probleem te verhelpen en ervoor te zorgen dat hij zijn muzikale carrière voort te zetten.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 17:16:12, 8783 hits, CategoriŽn: Nu

01-07-11

SLAM!FM LIVE VANAF DE MARINEDAGEN 2011

Aankomend weekend verruilt SLAM!FM DJ Michael Blijleven zijn vaste stek in Hilversum voor een mobiele studio op het marineterrein in Den Helder. Hier presenteert de 24-jarige DJ live zijn programma ‘Recharge’ vanaf de Marinedagen 2011.

De Marinedagen vinden dit jaar plaats op 1, 2 en 3 juli in de thuishaven van de Koninklijke Marine in Den Helder. Tijdens deze dagen worden bezoekers verrast met demonstraties, workshops, muziek en andere maritiem militaire activiteiten. De Koninklijke Marine laat hiermee aan jong en oud zien wat zij doet en waar zij voor staat. DJ Michael Blijleven mocht twee weken geleden al ondervinden hoe het leven van een marinier er uit ziet. Hij werd getest op zijn geschiktheid voor het Maritieme krijgsmachtdeel en legde de Defensie Conditieproef af, die hij met hakken over de sloot voltooide.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 16:19:10, 1355 hits, CategoriŽn: Nu

28-05-11

Meeste luisteraars ooit voor Radio 538

Radio 538 blijft de meest beluisterde radiozender van Nederland. Bovendien blijkt uit de meest recente luistercijfers, over de maanden maart en april, dat het radiostation van RTL Nederland de meeste luisteraars ooit bereikt heeft: 3,7 miljoen. Dat heeft Radio 538 laten weten. Directeur Jan-Willem Brüggenwirth is trots. “De aangepaste programmering staat als een huis en blijkt sneller te werken dan we met z’n allen hadden verwacht! Een mooie beloning naar werken.“

Radio 538 behaalde een marktaandeel van 12,0 procent en is daarmee de grootste stijger onder de radiostation. Radio 3FM volgt met een marktaandeel van 9,8 procent, gevolgd door Radio 2 met 9,5 procent. De top vijf wordt afgemaakt door Radio 1 (8,2 procent) en Sky Radio (8,0 procent).

Plek zes is voor Q-music met 6,9 procent, plek zeven is voor Radio Veronica met 5,2 procent en 100%NL staat op de achtste plek met 4,1 procent.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 01:39:03, 3435 hits, CategoriŽn: Nu

06-05-11

Geen plagiaat door DJ Tiësto in nummer ‘Elements of life’

De rechtbank Breda heeft geoordeeld dat dj Tiësto met het nummer ‘Elements of life’ geen inbreuk heeft gemaakt op het auteursrecht. Dj Michiel de Jong beschuldigde Tiësto van plagiaat.

Hij stelt eind 2003 een demo te hebben gestuurd van zijn nummer ‘Swiwal’ naar de platenmaatschappij Black Hole Recordings van dj Tiësto. De melodielijn uit dit nummer zou door Tiësto vervolgens zijn gebruikt in ‘Elements of life’. Dj Tiësto componeerde dit stuk samen met Dennis Waakop Reijers-Fraaij en Geert Huinink, en bracht het uit in 2007.

De rechtbank concludeert echter dat het bewuste tonenschema van acht maten ook voorkomt in de ‘Sarabande in D mineur’ van Händel. Dit klassieke muziekstuk, dat onderdeel uitmaakt van het werk ‘Suite Nr 11 for Harpsichord’ behoort tot het publieke domein en is dus niet auteursrechtelijk beschermd. Of De Jong zich toen hij ‘Swiwal’ maakte bewust was van de gelijkenis met de ‘Sarabande’ is volgens de rechtbank niet relevant.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 15:06:22, 1391 hits, CategoriŽn: Nu

17-03-11

Pinkpop werkt samen met ANWB

Pinkpop werkt dit jaar voor het eerst samen met de ANWB. Festivalgangers die in juni met vier personen of meer in de auto naar het Limburgse Landgraaf rijden, krijgen 10 euro korting op het parkeren. Dat maakte radiopresentator Giel Beelen woensdagmiddag in poptempel Paradiso in Amsterdam bekend, samen met een woordvoerster van de vervoersbond.

De organisatoren hopen met de actie het milieu te sparen en het fileleed te beperken. Bovendien is het gezelliger om met meer mensen in de auto te stappen, spoorde de zegsvrouw van de ANWB het publiek aan. Bestuurders en meerijders kunnen zich aanmelden op de website samenrijden.nl.

Pinkpoporganisator Jan Smeets maakte in Paradiso bekend wie er op 11, 12 en 13 juni op Pinkpop optreden. Van de grootste namen, Coldplay, Foo Fighters en Kings of Leon, was al bekend dat ze komen.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 19:17:11, 1523 hits, CategoriŽn: Nu

06-02-11

Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica

Robert Jensen is per direct gestopt met zijn dagelijkse ochtendprogramma op Radio Veronica. Dj Patrick Kicken neemt de uitzendingen over. Dat heeft directeur Ab Trik bevestigd aan diverse media. Na een afwezigheid van vijf jaar, maakte Jensen afgelopen augustus zijn rentree op de radio. Waarom de samenwerking wordt stopgezet, wil Trik niet zeggen. “We wilden gewoon allebei iets anders en hebben besloten dat dit voor ons allebei het beste was“, laat hij weten in De Telegraaf.

Volgens De Telegraaf vindt Radio Veronica Jensen ‘te lui’. De krant sprak met een ingewijde. “Veronica had aan alle wensen van Robert voldaan en had zelfs een radiostudio bij hem thuis gebouwd. Het gevolg was dat hij nauwelijks nog bij Veronica over de vloer kwam. Van de drie uur show die hij per dag maakte, was slechts eentje live. De eerste twee uur nam hij de avond ervoor al op. Vermoedelijk is dat een grote bron van ergernis geweest voor directie en sponsoren“, zegt de bron.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 21:22:14, 1514 hits, CategoriŽn: Nu

10-10-10

Brein eist bij rechter verbod op FTD

Stichting Brein heeft bij de rechtbank in Haarlem een verbod geëist op de 'illegale' usenet-community FTD. De advocaten van FTD stelden dat er slechts gediscussieerd wordt over downloads en eisen dat Brein rectificeert.

De usenet-community spande in mei 2009 een rechtszaak aan tegen de copyrightwaakhond nadat Brein-directeur Tim Kuik diverse malen in de media had gezegd dat FTD het toegankelijk maken van auteursrechtelijk beschermde content zou 'faciliteren'. Hiermee zou FTD zich schuldig maken aan strafbare feiten. FTD had echter na overleg met Brein al besloten om de zogeheten 'nzb-knop' uit zijn client te verwijderen. Brein stelde echter dat de wijzigingen in de FTD-client slechts 'cosmetisch' waren.

FTD-directeur Ronald Sievers noemde de beschuldigingen van Kuik destijds grievend en onjuist, en eiste bij de rechter dat Brein middels een publieke rectificatie de beschuldigingen zou terugnemen. Ook zou de rechter moeten aangeven dat de usenet-community legaal handelt.

Lees meer »

Permalink 13:40:08, 2076 hits, CategoriŽn: Nu

29-09-10

Digitale muziekverkopen gestabiliseerd

De digitale verkoop van muziek in de Verenigde Staten de eerst helft van dit jaar niet verder gegroeid in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van marktanalysebureau Nielsen.

De verkoop steeg tussen 2008 en 2009 nog met 13 procent. Het jaar ervoor was dat nog 28 procent. Dit jaar is de groei nihil.

Nielsen stelt dat de afvlakking mogelijk veroorzaakt wordt door verwarring de consument wat betreft de manier waarop hij online muziek kan kopen. Apples iTunes-muziekwinkel is in deze markt nog heer en meester. Deze manier van muziek verkopen - waarbij individuele nummers en albums verkocht worden - is nog steeds populairder dan abonneediensten waarbij gebruikers ongelimiteerd muziek kunnen streamen.

In Europa bleef de groei van digitale muziekverkopen overigens wel stijgen. In Groot-Brittannië was de groei 7 procent, terwijl het Duitsland met 13 procent doorgroeide en de verkopen in Frankrijk met 19 procent groeide.

Permalink 01:07:34, 1640 hits, CategoriŽn: Nu

22-06-10

Parkpop nog op zoek naar hoofdact

De dertigste editie van het Haagse popfestival Parkpop, dat over zes dagen plaatsvindt, is nog steeds op zoek naar een hoofdact. De gemeente verbood vorige week het optreden van rapper Snoop Dogg. Maar de organisatie zelf schoot de vervangende act, reggaeartiest Beenie Man, af vanwege zijn homofobe teksten.

Zo zong Beenie Man in een lied dat hij „de kelen van alle homomannen zou willen doorsnijden”. Een zegsvrouw van Parkpop liet weten dat met de reggaezanger was afgesproken dat hij geen homo-onvriendelijke teksten op Parkpop ten gehore zou gaan brengen. „Maar we hebben sinds het bekendmaken van zijn naam zo veel reacties gekregen, dat we geen enkel risico willen nemen”, legt ze uit. „De dertigste editie moet een feest zijn. En daar past deze commotie niet bij.”

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 13:57:40, 2319 hits, CategoriŽn: Nu
Miley Cyrus bijna naakt

Miley Cyrus gaat wel heel ver om de wereld te laten zien dat ze geen onschuldig zangeresje meer is.

Miley heeft voorgoed afscheid genomen van de spijkerbroek en blokjesblouse.

De jonge zangeres gaat de laatste tijd helemaal los om te laten zien dat ze volwassen aan het worden is. De optredens worden steeds provocerender en de outfits sexier.

Tijdens de MuchMusic Awards ging Miley echter wel heel ver. In twee verschillende outfits die eerder op badpakken leken, deed ze uitdagende dansjes waardoor haar kruis voor het hele publiek te zien was.

Tags: muziek

Permalink 09:57:28, 2473 hits, CategoriŽn: Nu

19-06-10

Snoop Dogg niet naar Parkpop

Om het open en vriendelijke karakter en tegelijkertijd de vrije toegang tot Parkpop te kunnen garanderen, heeft de Haagse driehoek - de burgemeester, het Openbaar Ministerie en de politie - het besluit genomen om organisator Ducos Productions een vervangende hoofdact te laten zoeken voor Snoop Dogg.

Parkpop is het grootste gratis toegankelijke popfestival van Europa en vindt dit jaar voor de 30e keer plaats in het Haagse Zuiderpark. Andere acts tijdens de jubileumeditie van Parkpop op 27 juni a.s. zijn onder meer Nena, Nick Lowe en Juliette Lewis.

Tags: muziek

Permalink 19:27:07, 1227 hits, CategoriŽn: Nu

16-06-10

Zangduo Pap en Pudding woest op makers Popstars

René van Rooij, de helft van het zangduo Pap en Pudding, is teleurgesteld in SBS 6. Het tv-station vroeg Pap en Pudding om auditie te doen voor Popstars, maar bleek uit uitgelekte e-mails dat SBS andere intenties had. Het Popstars- team heeft namelijk een verlanglijstje opgesteld van muzikale acts die grappig zijn voor de auditieronde, maar lang niet geschikt zijn om door te gaan. Van Rooij leent zich niet voor de audities. “De kneuzenkermis zoals ik – en velen met mij – dat noemen.“

Van Rooij heeft de uitnodiging van Popstars direct afgewezen. “Wij doen ons ‘ding’ voor de leut, én voor het geld. Wij hebben nimmer ten doel gesteld beroemd te worden, zo reëel zijn we wel, enige zelfkennis is ons niet vreemd. Echter een dag later werden wij wederom door u benaderd maar dit keer via een mail. Hetzelfde verzoek op schrift, met daarbij ‘uitzendgarantie’ en een fantastisch idee uwerzijds om onze ‘hit’ Zij is verliefd op een frikandel bij de frietkar op het Media Park ten gehore te brengen. Er zijn vast honderdduizenden wannabees die u daar wél blij mee kunt maken.”

Lees meer »

Tags: media, muziek

Permalink 01:49:07, 1482 hits, CategoriŽn: Nu

22-04-10

De Zeeuwse Top 40

Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2010) zendt Omroep Zeeland Radio de vierde editie van De Zeeuwse Top 40 uit met daarin uitsluitend bands uit Zeeland of met Zeeuwse roots. De lijst wordt samengesteld door jou!
Op de site van Omroep Zeeland (http://www.omroepzeeland.nl/dezeeuwsetop40/) kun je stemmen op jouw favoriet.

Tags: muziek

Permalink 01:41:30, 1819 hits, CategoriŽn: Nu

03-04-10

Veronica 50 jaar

De datum van 50 jaar geleden 21 april (1960), staat met gouden letters in de geschiedenis van Radio Veronica geschreven. Dat is de dag dat vanaf de Borkum Riff de eerste uitzending de lucht in gaat, op 198 meter met aankondigingen van omroepster Ellen van Eck. De uitzendingen storen de luchtvaartband en Scheveningen Radio. Om die reden verhuist het radiostation enige dagen later naar de 192 meter. De rest is geschiedenis.

Het Radio Veronica van nu wil dit jubileum groots vieren. En wel op op 21 april. Die dag organiseert de zender een marathonuitzending tussen zeven uur 's-avonds en twaalf uur 's-nachts. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen die ooit voor Radio Veronica hebben gewerkt, meewerken aan deze speciale uitzending. Ook is er het plan om het illustere radioduo van weleer, Bart van Leeuwen en Erik de Zwart, bij elkaar te brengen. Beide heren waren als duo op de radio te horen nog ver voordat Curry en van Inkel furore maakten.

Tags: muziek

Permalink 19:00:31, 1484 hits, CategoriŽn: Nu
Lady Gaga naakt in ‘Telephone’-videoclip

Lady Gaga verschijnt bijna volledig naakt in haar nieuwe videoclip. Verschillende Amerikaanse tv-stations hebben daarom besloten dat ze de videoclip niet integraal zullen uitzenden.

De nieuwe videoclip, die bijna tien minuten duurt en waarin ook Beyoncé opduikt, toont hoe vrouwelijke cipiers Lady Gaga opsluiten in de vrouwengevangenis. Daar wordt ze door de bewakers van haar kleren beroofd.

Nadien gaat ze naakt aan de tralies hangen. Haar tepels zijn wel afgeplakt met zwarte tape en haar kruis wordt gecensureerd. Eén van de cipiers zegt daarop in het Engels: “Ik zei je toch dat ze geen penis heeft”.

In de daaropvolgende scènes begint Lady Gaga ook te zoenen met een andere gedetineerde. Er zijn ook dansscènes waarin Gaga bijna naakt te zien is.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 11:00:35, 1652 hits, CategoriŽn: Nu

02-04-10

André van Duin 'Knettergek'

Vanaf 31 maart ligt de nieuwe dubbel-cd van André van Duin in de winkels: Dubbel. De cd bestaat uit twee uitersten: Knettergek en Serieus. Edwin Evers reikte dinsdagmorgen in de studio van Radio 538 Knettergek uit aan André van Duin.

Zo ontving André Serieus, het tweede deel van zijn dubbel-cd, uit handen van Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. Op de dubbel-cd staan vele nieuwe liedjes en nummers uit theatershows die nooit eerder op cd uitgebracht zijn.

Tags: muziek

Permalink 19:00:10, 1033 hits, CategoriŽn: Nu
Mariah wil musical over haar leven

Zangeres/actrice Mariah Carey vindt het de hoogste tijd dat er een musical wordt gemaakt over haar leven.

De diva weet al wie er moet schitteren in de hoofdrol: zangeres Leona Lewis.

"Mariah heeft Leona al een tijdje op het oog", vertelt een bron aan Perez Hilton. "De zangeres is exotisch en in staat om Mariah's acht octaven hoge vocale bereik te halen."

Of Leona er op zit te wachten om in de huid te kruipen van Mariah, is nog maar de vraag...

Tags: media, muziek

Permalink 07:00:04, 4833 hits, CategoriŽn: Nu

26-02-10

Treble uit elkaar

Meidenband Treble, die in 2006 ons land vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, gaat uit elkaar.

Dit hebben de drie vrouwen op hun website laten weten. "Na 14 jaar Treble, vele shows, geweldige avonturen en ontzettend veel lol, hebben we nu toch besloten om afzonderlijk van elkaar verder te gaan.

"Met nog altijd een overvloed aan enthousiasme, spirit en creativiteit wordt het voor ons dus de hoogste tijd om onze vleugels uit te slaan en binnenkort drie uiteenlopende artiesten te kunnen neerzetten."

Treble eindigde in 2006 in hun halve finale van het songfestival op een 20e plaats. Op 13 maart geven de vrouwen hun laatste optreden.

Tags: muziek

Permalink 17:46:33, 1476 hits, CategoriŽn: Nu

25-02-10

Jay-Z wil samenwerken met Lily

Rapper Jay-Z heeft zijn professionele oog laten vallen op Lily Allen.

De Amerikaan zou graag zien dat Lily samen met hem het podium betreedt tijdens zijn optreden op het Wireless Festival op 4 juli.

"Ik heb haar gesproken en ik hoop dat het doorgaat", vertelt Jay-Z aan BBC radio. "Ik heb haar mensen eigenlijk zo in een hoekje gedreven dat ze geen nee meer kunnen zeggen. Ik denk dat ze een geweldige artiest is en ik heb respect voor haar."

Tags: muziek

Permalink 11:46:37, 4389 hits, CategoriŽn: Nu
Susan Boyle wil een man!

Susan Boyle is helemaal klaar met haar bestaan als vrijgezel.

Althans, dat beweert haar broer Gerry. "Het is allemaal zo ontzettend triest. Ze heeft de wereld aan haar voeten en ze heeft geld, maar dat betekent allemaal niets", vertelt hij aan People.com. "Alles wat ze op dit moment wil is liefde. En wie wil dat niet?"

Susan heeft nog één grote droom. "Ze wil iemand vinden waar ze haar succes mee kan delen en die haar steunt in moeilijke tijden. Natuurlijk zal haar familie altijd voor haar klaarstaan, maar het is toch anders dan die éne speciale persoon in je leven."

Tags: muziek

Permalink 07:46:28, 1829 hits, CategoriŽn: Nu

24-02-10

Lady Gaga krijgt eigen kledinglijn

Lady Gaga zal zich naast haar muziek nu ook gaan richten op het ontwerpen van kleding voor een eigen lijn.

Gaga staat bekend om haar opvallende outfits en creaties en het succes daarvan is niet onopgemerkt gebleven.

De zangeres mag nu haar eigen kleding gaan ontwerpen, meldt Ok. Gaga zal daarvoor gaan samenwerken met modekoningin Donatella Versace.

Volgens vrienden heeft de zangeres het idee opgevat toen ontwerper en goede vriend Alexander McQueen overleed.

Tags: muziek

Permalink 12:46:28, 950 hits, CategoriŽn: Nu

13-02-10

Snow Patrol naar Amsterdam

Snow Patrol geeft 31 mei een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit maakte concertorganisator Mojo bekend. De laatste keer dat Snow Patrol een eigen concert gaf in Nederland is drie jaar geleden.

De half Schotse en half Ierse band sloot vorig jaar de veertigste editie van Pinkpop af. Het vijftal stond eveneens in het voorprogramma van de twee uitverkochte concerten van U2 in de Amsterdam ArenA. In november bracht de band na zes studioalbums het compilatiealbum Up To Now uit. Dit album is een verzameling van vijftien jaar Snow Patrol en bevat zowel oude als nieuwe nummers, waaronder Just Say Yes en Run.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 17:43:06, 1389 hits, CategoriŽn: Nu

06-02-10

Radioday 2010 Radiodag Amsterdam

Op 13 november 2010 wordt dit jaar voor de 33e keer de jaarlijkse Radiodag in Amsterdam gehouden. Dit jaar wordt de Radiodag gehouden in het nieuwe Hotel Casa 400 aan de Eerste Ringdijkstraat 4, nabij het voormalige Hotel Casa 400.

Vanaf februari wordt gestart met de samenstelling van het programma. Het laatste nieuws over de Radiodag is te lezen op de speciale Radiodag website.

Net als voorgaande jaren wordt de Radiodag georganiseerd door Hans Knot, Martin van der Ven en Rob Olthof.

Tags: muziek

Permalink 21:43:17, 1427 hits, CategoriŽn: Nu
Songtekst / Lyrics: Westlife - You Raise Me Up

When I am down and, oh my soul, so worry
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up... To more than I can be

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up... To more than I can be

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up... To more than I can be

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up... To more than I can be

You raise me up... To more than I can be

Permalink 11:43:25, 10770 hits, CategoriŽn: Muziek

03-02-10

Hermes House Band strikt Gloria Gaynor

De Rotterdamse Hermes House Band heeft de Amerikaanse zangeres Gloria Gaynor (60) gestrikt voor het inzingen van een nieuwe versie van hun beider grootste hit I Will Survive. De remake zal voor het eerst te horen zijn op 6 februari tijdens het 25-jarig jubileumfeest van de studentenband in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dat maakte het management van de Hermes House Band bekend.

De bekendste studentenband van Nederland treedt ter gelegenheid van zijn 25e verjaardag samen met het Rotterdam Ensemble op in een uitverkocht Nieuwe Luxor. Die avond zal ook een boek over de rijke historie van de band worden gepresenteerd. De opbrengst van de show en het boek gaan naar War Child.

In 1994 scoorde de huisband van Sociëteit Hermes een nummer 1-hit met een cover van Gloria Gaynor's hit I Will Survive. De Hermes House Band nam in het kader van het jubileumjaar een moderne versie van het nummer op, waarvoor Gaynor de zangpartij inzong. De live opnames van het jubileumconcert worden later dit jaar uitgebracht op cd. De band hoopt Gaynor naar Nederland te kunnen halen voor enkele optredens.

Tags: muziek

Permalink 23:43:05, 2411 hits, CategoriŽn: Nu
R. Kelly treedt op in Heineken Music Hall

De beroemde R&B-ster R. Kelly treedt 30 maart op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft concertpromotor Mojo bekendgemaakt.

R. Kelly is al bijna twintig jaar een van de grootste artiesten in de R&B-scene. De Amerikaan scoorde hits als Your Body's Callin en I Believe I Can Fly.

De voorverkoop van het concert begint.

Tags: muziek

Permalink 21:43:39, 1168 hits, CategoriŽn: Nu

30-01-10

Songtekst / Lyrics: Jurk - Ik zou zo graag

Ik zou zo graag twee armen vinden
Die me lang en lief omhelzen zouden
Maar alle armen die ik vind
Omhelzen niet zoals de jouwe

Ik zou zo graag twee lippen vinden
Die me vol en warm kussen zouden
Maar alle lippen die ik kus
Die kussen niet zoals de jouwe

Ik vrij niet meer zoals ik vree met jou
Ik huil niet meer zoals ik deed bij jou
Ik vrij niet meer en ik huil niet meer met jou
Ik vrij niet meer en ik huil niet meer met jou

Des ondanks vroeg uit de veren
Al om tien uur ben ik op
Kijk naar mezelf in de spiegel
Denk godverdomme...goeie kop

Ik zet wat koffie, smeer een broodje
Pers wat sinaasappelsap
Dan hoor ik om half elf blote voeten op de trap
Blote voeten op de trap

'n Frisse wind waait door mijn leven
Alle dagen zijn van mij
'n Frisse wind waait door mijn leven
Oh, wat zijn wij heden...

Zachtjes zegt ze goeie morgen
Drukt zich naakt tegen me aan
En ze fluistert zachtjes dat ze zo een dag kan blijven...
Staan...staan

'n Frisse wind waait door mijn leven
Alle dagen zijn van mij
'n Frisse wind waait door mijn leven
Oh, wat zijn wij heden...

Ze gaat zitten aan de tafel op de plek waar jij ooit zat
Poetst haar tanden met jouw borstel gaat dan uitgebreid in bad
Ik probeer met haar te lachen, maar ze is niet leuk genoeg
En ik heb echt naar haar geluisterd, maar weet niet meer wat ze vroeg
Nee, ik weet niet meer wat ze vroeg...

Sorry, maar wat zei je nou?

'n Frisse wind waait door mijn leven
Alle dagen zijn van mij
'n Frisse wind waait door mijn leven
Oh, wat zijn wij heden...

Ze blijft de hele tijd maar praten
Waarom stapt ze nou niet op
En ondertussen exploderen de gedachten in mijn kop
De gedachten in mijn kop
De gedachten in mijn kop
Exploderen de gedachten...

'n Frisse wind waait door mijn leven
Maar misschien wel wat te hard
'n Frisse wind waait door mijn leven
Maakt me stuurloos en verward

'n Frisse wind waait door mijn leven
Maar misschien wel wat te hard
'n Frisse wind waait door mijn leven
Maakt me stuurloos en...

Ik zou zo graag twee armen vinden
Die me lang en lief omhelzen zouden

Permalink 14:04:09, 2429 hits, CategoriŽn: Muziek

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,071)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977941',
FROM_UNIXTIME(1566791220), '/index.php/muziek:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )