goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 4 ... 19 >>
Hans Klok met Pamela Anderson aan de coke
‘Amerikaanse tv-netwerken vochten om The Voice’
Femke Halsema: ‘Daphne Deckers zit dom te grinneken’
KRO maakt tv-show over mensen met overgewicht
Lady Gaga neemt borstvergroting
Antonie Kamerling (44) beindigt eigen leven
De winterversie van oh oh cherse: Oh Oh Valtho
Mogelijk slot op Uitzending Gemist
'Oh Oh Cherso's Barbie krijgt klappen'
UPC en Ziggo klagen Tele2 aan wegens misleidende reclame
Media Maandag
Omroepnaam mag niet meer in programmatitel
Nieuwe publieke omroep heet NTR
RTL: ‘SBS vertelt niet de waarheid’
Zangduo Pap en Pudding woest op makers Popstars
Expeditie Robinson met bekende Nederlanders definitief
On-demand bioscoop voor de PlayStation 3
De Wereld Draait Door is Felix Rottenberg niet zat
Endemol-directeur Römer: ‘Verliefd op Timeline’
RTL-mentalist Stooker werkte mee aan SBS-show
Sandra Bullock's sekstape
Gooische meisjes, domme blondjes en Jensen op RTL 5
Mariah wil musical over haar leven
Opnamen film koningin begonnen
Jessica Alba in Project Runway
Caroline Tensen in mei terug met Eén tegen 100
Courtney Love baalt van Lily Allen
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

23-12-10

Hans Klok met Pamela Anderson aan de coke

Hans Klok en Pamela Anderson deden samen niet alleen goocheltrucs. De twee snoven en toverden samen ook lijntjes coke weg...

Hans trad in 2007 een half jaar lang op in Las Vegas, samen met assistente Pamela Anderson. In een interview met HP/De Tijd vertelt de illusionist dat hij en de blonde stoeipoes weleens samen cocaïne hebben gebruikt: “Ik heb woeste avonturen met haar beleefd. Ik ben best wild, maar niet zo wild als zij. Vaak dacht ik: hoe houdt ze dit in godsnaam vol? Met cocaïne? Eh, ja, volgens mij heeft ze een stalen neusgat… Ik heb wel eens meegedaan, ja."

Ook vertelde hij dat Pamela er alles aan deed om er hoerig uit te zien. “Amerikanen zien er altijd uit zoals hun imago is. Dat gold voor Pamela in het kwadraat: het moest altijd helemaal worden opgetuigd voordat het de deur uitging. Ze houdt heel erg van dat hoerige imago. Het kan haar niet hoerig genoeg zijn, zei ze."

Lees meer »

Tags: media

Permalink 15:05:13, 10785 hits, CategoriŽn: Nu

14-12-10

‘Amerikaanse tv-netwerken vochten om The Voice’

Amerikaanse tv-netwerken hebben gevochten om de formatrechten van The Voice of Holland. Dat zei producent John de Mol dinsdagmorgen op Radio 538. Uiteindelijk sloot De Mol vrijdagavond laat een deal met tv-netwerk NBC. “Het is opnieuw een droom die uitkomt. Het went nooit, een programma verkopen aan een network in Amerika. Vooral omdat meerdere networks hebben gevochten om het te mogen uitzenden. Dat zijn heel plezierige momenten“, aldus de mediatycoon.

De Amerikaanse versie van The Voice zal mede worden geproduceerd door John de Mols productiebedrijf Talpa. “We sturen één of twee mensen die het programma in Nederland gemaakt hebben voor langere tijd naar Amerika, om de kennis en ervaring die wij nu hebben over te dragen.”

Het is nog niet bekend wie de coaches worden in Amerika. “We zijn nu ook bezig om een deal te sluiten met een platenmaatschappij in Amerika, die ook allemaal heel erg hun best doen om de muziek van The Voice te mogen uitbrengen in Amerika. Daar laat ik ook in meetellen welke platenmaatschappij in staat is om een of twee grote namen aan het programma toe te voegen. De kwaliteit van de coaches is van bepalend belang voor de kwaliteit van de talenten.”

Lees meer »

Tags: media

Permalink 21:40:03, 146 hits, CategoriŽn: Nu

25-10-10

Femke Halsema: ‘Daphne Deckers zit dom te grinneken’

Femke Halsema vindt dat Benelux’ Next Top Model een verkeerd signaal afgeeft. Het RTL 5-programma is in opspraak, omdat jurylid Bastiaan van Schaik tegen een 16-jarige kandidaat zei dat ze ‘duidelijk haar buik inhoudt, anders hangt hij over haar knieën’. “Dan zap je langs en zegt een mollige stylist tegen een beeldschoon jong meisje: ‘Je buik hangt over je knieën.’ Compleet gek. En daar zit zo’n Daphne Deckers dan stom bij te grinniken. Ongelooflijk“, zo laat Halsema weten.

RTL 5 vindt de gedane uitspraken onschuldig. Het tv-station wordt een beetje moe van de terugkerende kritiek dat Top Model zou aanzetten tot anorexia. “Wij willen de link met anorexia helemaal niet maken. Als je model bent van beroep moet je nu eenmaal op je lichaam letten. Een nagelspecialist heeft ook geen zand onder haar nagels“, zegt een woordvoerder in De Volkskrant.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 01:36:26, 581 hits, CategoriŽn: Nu

23-10-10

KRO maakt tv-show over mensen met overgewicht

De KRO komt in het voorjaar van 2011 met een nieuwe tv-reeks waarin mensen met overgewicht centraal staan. De presentatie van KRO’s XXL is in handen van Sofie van den Enk. Dat heeft de KRO laten weten. KRO’s XXL is de opvolger van KRO’s XXS, waarin Yvon Jaspers afgelopen seizoen een aantal anorexiapatiënten volgde. Nu wil de KRO laten zien hoe het dagelijkse leven van iemand met overgewicht eruit ziet. “Er bestaan veel vooroordelen over overge- wicht“, meldt de omroep.

De KRO hoopt bepaalde vooroordelen weg te nemen. “Het blijkt voor de buitenwereld lastig om te begrijpen wat het nou echt inhoudt, waarom iemand het heeft en hoe iemand die het heeft zich echt voelt. Zeker in het geval van de vaak onbegrepen eetstoornis ‘Binge Eating Disorder’, een psychische aandoening die in veel gevallen met overgewicht gepaard gaat. Wat ligt hieraan ten grondslag?”

Lees meer »

Tags: media

Permalink 11:36:58, 1241 hits, CategoriŽn: Nu

11-10-10

Lady Gaga neemt borstvergroting

Lady Gaga is gek op nepborsten. Tijdens een lunch viel de diva voor de boezem van een serveerster.

De popzangers heeft toegeven dat ze graag grotere borsten wil. Dit onthult een serveerster aan het Engelse Dailystar. Volgens de vrouw sprak de Bad Romance-zangeres haar over haar voorgevel aan.

“Ik vind je borsten prachtig, zijn ze echt?” De compleet overdonderde serveerster gaf toe dat het één en ander was versleuteld aan haar voorgevel maar Gaga vond dat juist prachtig. “ Ik wil ook implantaten, ik ben dol op neptieten!” Antwoordde de diva die samen met haar vriend Luc Carl (29) aan het lunchen was in New York.

Tegenover de serveerster gaf Gaga wel toe enkele twijfels te hebben.” Ik weet niet wat Luc er van vindt, hij houdt namelijk van echte borsten!”

Tags: media

Permalink 09:40:32, 1644 hits, CategoriŽn: Nu

07-10-10

Antonie Kamerling (44) beindigt eigen leven

Antonie Kamerling is overleden. De 44-jarige acteur heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Dat heeft zijn zwager Albert Verlinde laten weten. Verlinde stelde samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes, een reactie op. “In de namiddag van 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beëindigen“, aldus Verlinde. “In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden. Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten.“

Kamerling laat zijn vrouw, zoon Merlijn en dochter Vlinder achter. Isa Hoes is de zus van Onno Hoes, die getrouwd is met Verlinde.

De acteur werd bekend door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2011 zou Kamerling verschijnen in de musical Herrinert U Zich Deze Nog?!. Ook zou opnieuw te zien zijn als Hero in de opvolger van All Starts: Old Stars.

Zijn zus Liesbeth Kamerling is tevens actrice. "De familie vraagt respect voor het enorme verdriet en verzoekt de media tot uiterste terughoudendheid.''

Lees meer »

Tags: media

Permalink 12:00:22, 1513 hits, CategoriŽn: Nu
De winterversie van oh oh cherse: Oh Oh Valtho

Vanwege het grote succes van Oh Oh Cherso nu ook een 'Wintereditie'. Deze wintereditie vindt waarschijnlijk plaats in Val Thorens (Frankrijk), met als bjipassende naam: Oh Oh Valtho.

In ‘Oh Oh Valtho’ zien we hoe acht bloed-eigenwijze, jonge, ras-hagenezen een winter lang hun uiterste best doen om Val Thorens, in de Franse Alpen, te veroveren.

Daarbij delen ze lief en leed in hun luxe chalet, halen ze de mooiste grappen uit, werken ze zich uit de naad, après skieën ze tot ze erbij neervallen en leren ze de rode pistes afdalen.

De cast bestaat uit eigenzinnige en typische Hagenezen die garant staan voor heel veel echte Haagse humor, verbazing, passie, ruzie, en veel plezier.

Vanaf komend voorjaar zullen onze pistebruine Hagenezen onze harten veroveren en 10 weken lang iedereen versteld doen staan met hun belevenissen in ‘Oh Oh Valtho’.

Tags: media, trends

Permalink 11:40:30, 1807 hits, CategoriŽn: Nu

28-09-10

Mogelijk slot op Uitzending Gemist

Een pincode zou kunnen voorkomen dat kinderen via Uitzending Gemist op internet programma's te zien krijgen die niet voor hun ogen zijn bestemd. Dat blijkt uit antwoorden van demissionair staatssecretaris Marja van Bijsterveldt op vragen van PvdA en GroenLinks.

Ze stelt dat de publieke omroep een „veilige haven hoort te zijn voor jeugdige kijkers” en dat geldt wat haar betreft zowel voor uitzendingen op televisie als op internet. Dat daardoor wellicht volwassenen worden beperkt, neemt de staatssecretaris op de koop toe. „Op alle platforms dient de publieke omroep bescherming te bieden tegen mogelijke schadelijke inhoud voor jeugdigen.”

Van Bijsterveldt meldt dat het Commissariaat voor de Media en de publieke omroep bekijken hoe de bescherming in de praktijk technisch het beste kan worden aangepakt.

Lees meer »

Permalink 11:07:25, 1796 hits, CategoriŽn: Nu
'Oh Oh Cherso's Barbie krijgt klappen'

De Haagse Samantha de Jong, beter bekend als Oh Oh Cherso's Barbie, zal na dit weekend nóg minder met Amsterdammers te maken willen hebben dan voorheen...

De opvallende blondine zou op de boulevard van Scheveningen in elkaar zijn geslagen door een groep mensen uit de hoofdstad. Barbie zou na de aanvaring zelfs een bezoek hebben moeten brengen aan het Bronovo ziekenhuis, meldt website Showbiznewz.nl. Barbie zelf ontkent ten stelligste dat ze in elkaar is geslagen. "Het is gewoon weer een opgeklopt verhaal", zo laat een woordvoerder van RTL 5 weten.

In één van de uitzendingen van Oh Oh Cherso stak Barbie niet onder stoelen of banken een hekel te hebben aan Amsterdammers en dat zou er nu net de reden van zijn geweest dat ze klappen heeft gekregen.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 07:07:11, 1685 hits, CategoriŽn: Nu

16-08-10

UPC en Ziggo klagen Tele2 aan wegens misleidende reclame

UPC en Ziggo hebben Tele2 gedagvaard. Volgens de kabelaars maakt de prijsvechter zich schuldig aan misleiding, omdat de reclame-uitingen voor het afnemen van een analoog televisie-abonnement niet duidelijk genoeg zijn.

Tele2 5 euro aanbiedingTele 2 moet zich melden bij de voorzieningenrechter in Den Haag. Volgens UPC en Ziggo zijn de reclames van Tele2, waarbij een analoog tv-pakket voor 5 euro per maand wordt aangeprezen, onduidelijk omdat niet wordt aangegeven dat deze prijs alleen geldig is met een combinatiepakket van Tele2. Volgens de kabelaars is de reclame daardoor misleidend voor de consument.

Volgens Tele2 zijn de reclames duidelijk genoeg en zal het bedrijf dit bij de voorzieningenrechter toelichten. De prijsvechter zegt de rechtszaak dan ook met vertrouwen tegemoet te zien.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 18:16:45, 1581 hits, CategoriŽn: Nu
Media Maandag

Deze media-maandag staat in het teken van youtube. En niet 'zomaar' youtube. Nee een youtube kanaal in het bijzonder!
Ik kan wel een paar hints geven! De video's hebben een redelijk hoog humor gehalte. Het geen op de video's staat: rent, springt, knuffelt, rolt en bijt.
Ja, het klopt. Ik vind dat het tijd werd, dat ik mijn eigen youtubekanaal eens in de spotlights ging zitten. Oké eerlijk is eerlijk. Het is niet helemaal 'mijn' youtubekanaal. Het is meer van mijn huisdiertje.

Aangezien jullie mijn vorige blogs hebben gelezen over het nemen van een hond, kan ik jullie nu vertellen: Dat ik er voor kies om voorlopig nog even geen hond te nemen. Het is gewoon niet eerlijk voor de hond als ik elke dag bijna weg ben om te studeren, stage te lopen en moet werken. Als ik een hond neem wil ik er ook veel (en dan ook echt véél) tijd aan kunnen besteden. Wie weet krijg ik die kans later nog wel.
.. Als ik een rijke kerel vind waardoor ik niet hoef te werken bijvoorbeeld. Of als ik de staatsloterij win. Of! Als ik over straat loop en er ineens een zak met briefjes van €500 naar beneden valt, vlak voor mijn neus.

Maar tot die tijd, ga ik nog even flink genieten van mijn huisdiertje die ik al heb. Gisteren maakte hij zelfs indruk op mij door zowaar te luisteren naar zijn naam. Hij kwam vrolijk naar mij toe 'hobbelen' zoals hij dat dan altijd kan. Misschien lag het aan de snoepjes die ik in mijn hand had, maar hij deed het wel! Dus wie weet, leert Puk nog wel een paar trucjes!

Klik hier voor Puk zijn youtube kanaal.
En aanschouw: een 'voorproefje'.

Helaas kun je op deze site niet reageren.
Maar wil je toch graag een berichtje achterlaten, dan kan dit op mijn officiële site:
www.blog-ster.nl

Permalink 14:05:47, 22424 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

04-08-10

Omroepnaam mag niet meer in programmatitel

Publieke omroepen mogen hun naam niet meer vermelden in programmatitels. De regeling geldt niet voor bestaande titels, maar wel voor programma’s die vanaf september op televisie te zien zijn. Belachelijk, vindt een aantal omroepen.

Het besluit over de programmatitels door de Raad van Bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is bekend geworden. ‘De omroepen moeten eenduidig communiceren naar het publiek’, verklaart een woordvoerder van de NPO.

De regeling is van toepassing op nieuwe programma’s die voor het komende televisieseizoen op stapel staan. Dit betekent dat namen als PowNed Nieuws en Uitgesproken VARA, EO en Wakker Nederland niet mogen. Aan bestaande programmatitels wordt niet getornd.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 17:45:50, 1164 hits, CategoriŽn: Nu

07-07-10

Nieuwe publieke omroep heet NTR

NTR is de naam van de nieuwe publieke omroep, die ontstaat door een fusie van NPS, Teleac en RVU. Dat hebben de omroepen bekendgemaakt op een perspresentatie. NTR is een samenstelling van de beginletters van de fuserende omroepen. Alle program- ma’s van de omroepen worden vanaf 1 september onder de nieuwe naam uit- gezonden. SchoolTV is een belangrijke pijler van NTR. Ook gaat NTR samen met de NOS het Nieuwsuur maken, de opvolger van NOVA.

De NPS, Teleac bundelen hun krachten, omdat zij efficiënter met publiek geld willen omgaan en hun positie in het omroepbestel willen versterken. “Daarnaast zien de omroepen mogelijkheden om de kwaliteit van hun programma’s te versterken door inhoudelijke kruisbestuiving“, laat de NTR weten.

De NPS, Teleac en RVU hebben met elkaar gemeen dat ze geen leden hebben en dat hun taken in de wet zijn vastgelegd. Nu gaan zij op in NTR. “Het aantal gedwongen ontslagen blijft als gevolg van de fusie tot hooguit zes beperkt. Dit komt doordat de drie omroepen door reorganisaties al flink waren afgeslankt voordat ze de fusie in gingen“, zegt een woordvoerder.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 13:01:25, 1171 hits, CategoriŽn: Nu

03-07-10

RTL: ‘SBS vertelt niet de waarheid’

RTL 4 vindt het onterecht dat zij door SBS 6 wordt neergezet als de veroorzaker van de komende tv-oorlog tussen Holland’s Got Talent en Popstars, die allebei op 9 juli van start gaan. Henkjan Smits noemt het ‘zó flauw’ en directeur Tina Nijkamp van SBS vindt het ‘jammer’, terwijl RTL deze dag naar eigen zeggen al heel lang vast heeft staan en van SBS bekend is dat zij pas in augustus wilde starten met Popstars. “In dat licht zijn hun reacties in de media dus nogal vreemd“, aldus een zegsman van RTL.

SBS heeft tot vorige week steeds augustus gecommuniceerd als startdatum van Popstars. Vorige week kwam opeens de startdatum 9 juli naar buiten. “Ik schrok er best wel van toen ik vanmorgen hoorde dat de directie al op 9 juli wil beginnen met de nieuwe reeks“, zei Popstars-host Gerard Joling toen in de krant.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 21:01:59, 1413 hits, CategoriŽn: Nu

16-06-10

Zangduo Pap en Pudding woest op makers Popstars

René van Rooij, de helft van het zangduo Pap en Pudding, is teleurgesteld in SBS 6. Het tv-station vroeg Pap en Pudding om auditie te doen voor Popstars, maar bleek uit uitgelekte e-mails dat SBS andere intenties had. Het Popstars- team heeft namelijk een verlanglijstje opgesteld van muzikale acts die grappig zijn voor de auditieronde, maar lang niet geschikt zijn om door te gaan. Van Rooij leent zich niet voor de audities. “De kneuzenkermis zoals ik – en velen met mij – dat noemen.“

Van Rooij heeft de uitnodiging van Popstars direct afgewezen. “Wij doen ons ‘ding’ voor de leut, én voor het geld. Wij hebben nimmer ten doel gesteld beroemd te worden, zo reëel zijn we wel, enige zelfkennis is ons niet vreemd. Echter een dag later werden wij wederom door u benaderd maar dit keer via een mail. Hetzelfde verzoek op schrift, met daarbij ‘uitzendgarantie’ en een fantastisch idee uwerzijds om onze ‘hit’ Zij is verliefd op een frikandel bij de frietkar op het Media Park ten gehore te brengen. Er zijn vast honderdduizenden wannabees die u daar wél blij mee kunt maken.”

Lees meer »

Tags: media, muziek

Permalink 01:49:07, 1482 hits, CategoriŽn: Nu

10-06-10

Expeditie Robinson met bekende Nederlanders definitief

Eddy Zoëy gaat definitief een Expeditie Robinson met bekende Nederlanders en bekende Vlamingen presenteren. De presentator is woensdagochtend op het vliegtuig naar Azië gestapt, waar de opnames plaatsvinden. “Ik ben pas half juli terug. Mixed feelings, want een dikke maand zonder kids“, zegt Zoëy op Twitter. Zoëy liet in februari weten dat er plannen waren voor een sterrenvariant. “We willen wel echt de Beau van Erven Dorensen en Daphne Bunskoeken van deze wereld“, zei hij toen.

Tags: media

Permalink 21:40:16, 1274 hits, CategoriŽn: Nu

22-05-10

On-demand bioscoop voor de PlayStation 3

Sony voegt de online filmbibliotheek MUBI toe aan de services van de PlayStation 3. MUBI is een gratis applicatie die gamers kennis laat maken met een ander aanbod aan films dan de grootschalige mainstream titels.

PlayStation 3-bezitters krijgen deze herfst toegang tot meer dan 300 films die direct zijn te streamen naar PlayStation 3. Daarvoor moet eerst de gratis MUBI-applicatie via de PlayStation Store gedownload worden. Naast gratis films biedt de dienst ook een uitgebreid pay-per-view aanbod dat je gedurende een week kunt huren.

MUBI wordt deze herfst gelanceerd in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Tags: media

Permalink 01:31:12, 1527 hits, CategoriŽn: Nu

21-05-10

De Wereld Draait Door is Felix Rottenberg niet zat

Dieuwke Wynia, de eindredacteur van De Wereld Draait Door, is absoluut niet van plan om vaste gast Felix Rottenberg uit het programma te weren. Op Twitter is daarvoor een actie gestart, die tot nu toe door bijna duizend Twitteraars wordt ondersteund. “Als iemand met zo’n uit- gesproken mening op zo’n groot podium iets zegt, krijg je altijd tegenreacties. Dus dat is niet erg“, zegt Dieuwke Wynia, die Rottenberg ook heeft uitgenodigd voor alle negen verkiezingsspecials van ‘DWDD’ vanaf 31 mei.

Een andere veelbesproken gast in DWDD was afgelopen seizoen Theo Maassen, die gast Patricia Paay beledigde met haar Playboy-foto’s. Daarna was Maassen nooit meer tafelheer. “Dat vind ik heel jammer, maar hij is heel af en toe te gast, en nooit als sidekick. Dat is zijn keuze. Ik vind originele mensen prettig in het programma en daar is hij er één van.”

Lees meer »

Tags: media

Permalink 17:31:57, 1012 hits, CategoriŽn: Nu

17-04-10

Endemol-directeur Römer: ‘Verliefd op Timeline’

Paul Römer, Chief Commercial Officer bij Endemol Group, heeft zeer hoge verwachtingen van het nieuwe tv-format Timeline. Enige tijd geleden nam hij in Nederland een pilot van de quizshow op met Robert ten Brink als presentator. “Dat is het format waar ik verliefd op ben. Dat vind ik zo’n mooi format. We hebben er twee weken geleden een pilot van gemaakt“, vertelde Römer in De Wereld Draait Door. “Timeline is een kruising tussen een gameshow en een realityshow.“

Timeline is een quizshow met vragen over het leven van de kandidaat. “De vragen gaan over gebeurtenissen uit je eigen leven en de vraag is of je nog de antwoorden weet wat er in je eigen leven gebeurd is. We hebben een kandidaat, die wordt helemaal onderzocht, we weten alles van die persoon. Die komt in de studio en die speelt twee ronden. In de eerste ronde krijgt ze tien vragen die komen uit de tijd dat ze geboren was tot nu toe. Bij elke vraag onthullen we iets uit haar eigen leven, dus aan het eind weet je ongeveer hoe die kandidaten in elkaar steken.”

Lees meer »

Tags: media

Permalink 17:24:26, 4756 hits, CategoriŽn: Nu

12-04-10

RTL-mentalist Stooker werkte mee aan SBS-show

Mentalist en goochelaar Richard Stooker, die vanaf mentalisten als Uri Geller wil gaan ontmaskeren in een nieuwe RTL 5-show, heeft tot vorige week meegewerkt aan de SBS 6-show De Nieuwe Uri Geller. Dat vertelt Stooker, die dit weekend zijn identiteit onthulde, in De Telegraaf. “Ik heb SBS en de men- talisten vanaf seizoen één tot vorige week geholpen met trucs en zelfs eigen spullen uitgeleend. Ik weet dus zeker dat er trucs worden gebruikt. Ik heb er vele zelf geleverd“, zegt hij.

Stooker deed in 2008 zelf mee aan De Nieuwe Uri Geller. “Ik sta achter mijn actie. Uri Geller moet ontmaskerd worden. In mijn tv-programma wil ik de nuchterheid in Nederland terugbrengen. Geller heeft geen bijzondere krachten. Hij laat bijzondere trucs zien. Ik ga ze uitleggen.”

Lees meer »

Tags: media

Permalink 23:30:13, 3230 hits, CategoriŽn: Nu

05-04-10

Sandra Bullock's sekstape

Jesse James zou zijn seksuele avontuurtjes met vrouwlief Sandra Bullock hebben vastgelegd op video. En het gerucht gaat dat de beelden behoorlijk schokkend zijn...

Bronnen beweren dat Jesse zichzelf heeft gefilmd terwijl hij zijn uitwerpselen op Sandra's gezicht smeerde. Ook zou hij tijdens de seks een Hitler-snor op hebben gehad en met zijn linkerhand een pistool vasthouden. Sandra ketende hij het liefst met handboeien vast aan het bed.

Behoorlijk schokkend en Showbizspy betwijfelt dan ook of het waar is. Laten we hopen van niet...

Lees meer »

Tags: media

Permalink 07:00:59, 1705 hits, CategoriŽn: Nu

04-04-10

Gooische meisjes, domme blondjes en Jensen op RTL 5

Echte Gooische Meisjes, Lekker Slim en Jensen! vormen vanaf de nieuwe donderdagavond van RTL 5. De shows worden na elkaar uitgezonden en moeten een jong publiek aanspreken. In het nieuwe seizoen van Echte Gooische Meisjes worden drie nieuwe rijke dames voorgesteld, in Lekker Slim spelen niet al te slimme vrouwen een quiz en Robert Jensen ontvangt Gordon Ramsay. “Ik heb al meer dan 2000 interviews gedaan en dit is by far het heftigste gesprek ooit!“, zegt Jensen.

In de nieuwe serie van Echte Gooische Meisjes (20.30 uur) introduceert RTL 5 drie nieuwe meisjes, die ook zijn opgegroeid in het weelderige Gooi. De 23-jarige Nathalie heeft een grote liefde voor paarden, Stephanie van 22 jaar gaat binnenkort op het landgoed van haar vader in Spanje trouwen met haar verloofde Maurits en Gooisch meisje Renee (20) is met haar studie gestopt en weet niet wat ze nu wil doen.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 01:00:52, 1611 hits, CategoriŽn: Nu

02-04-10

Mariah wil musical over haar leven

Zangeres/actrice Mariah Carey vindt het de hoogste tijd dat er een musical wordt gemaakt over haar leven.

De diva weet al wie er moet schitteren in de hoofdrol: zangeres Leona Lewis.

"Mariah heeft Leona al een tijdje op het oog", vertelt een bron aan Perez Hilton. "De zangeres is exotisch en in staat om Mariah's acht octaven hoge vocale bereik te halen."

Of Leona er op zit te wachten om in de huid te kruipen van Mariah, is nog maar de vraag...

Tags: media, muziek

Permalink 07:00:04, 4833 hits, CategoriŽn: Nu

01-04-10

Opnamen film koningin begonnen

De opnamen van de film Majesteit van regisseur Peter de Baan zijn begonnen. Majesteit biedt een speculatief kijkje achter de schermen van het Nederlandse koningshuis, kondigde filmdistributeur A-Film aan.

De opnamen vinden plaats in Nederland, België en Zuid-Afrika. Majesteit is een speelfilm over koningin Beatrix. Actrice Carine Crutzen (Oud Geld, De Daltons, Vuurzee) neemt de hoofdrol van de koningin op zich. Gijs Naber (Zomerhitte, Zwartboek) speelt prins Willem-Alexander.

Peter de Baan en scriptschrijver Ger Beukenkamp waren eerder verantwoordelijk door de televisiefilms De kroon (2005, over de politieke complicaties rond het huwelijk van Willem-Alexander en prinses Máxima) en De prins en het meisje (2007, over het huwelijk tussen prins Johan Friso en Mabel Wisse Smit).

Lees meer »

Tags: media

Permalink 13:00:46, 1273 hits, CategoriŽn: Nu

30-03-10

Jessica Alba in Project Runway

ctrice Jessica Alba zal haar opwachting maken in het tv-programma Project Runway.

Dit meldt Associated Press. Jessica zal als gastjurylid haar mening geven over de creaties van de zes overgebleven modeontwerpers. De talenten zullen in de betreffende aflevering een creatie maken voor een uitgesproken beroemdheid: presentatrice Heidi Klum.

Nicole Richie was dit seizoen ook al te gast in het populaire tv-programma.

Tags: media

Permalink 21:00:11, 1328 hits, CategoriŽn: Nu

23-03-10

Caroline Tensen in mei terug met Eén tegen 100

Caroline Tensen keert in mei terug met haar succesvolle tv-show Eén tegen 100. De quiz blijft geprogrammeerd staan op de zondagavond van Nederland 1. Dat heeft de NCRV laten weten. In Eén tegen 100 neemt een kandidaat het op tegen honderd publieksleden. Hij of zij kan ‘escapes’ inzetten en kiezen voor een makkelijke of moeilijke vraag. Eén tegen 100 is sinds haar start in 2000 te zien geweest bij de TROS, Talpa en RTL 4. De Postcode Loterij-show verhuisde vorig jaar naar de NCRV op Nederland 1.

Tags: media

Permalink 17:55:08, 1322 hits, CategoriŽn: Nu

23-02-10

Courtney Love baalt van Lily Allen

Courtney Love vindt het belachelijk dat Lily Allen een deal heeft gesloten met Chanel.

Courtney kreeg eerder te horen dat ze geen Chanel-jurk mocht lenen voor de uitreiking van de Brit Awards. "Zo stom! Ik weet nog dat Jennifer Lopez een afspraak had met Valentino, maar zij was zo lief om haar jurken met mij te delen."

Kleding is altijd erg belangrijk geweest voor de 45-jarige weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobian. "Op school vond ik het altijd leuk om mensen uit te lachen. De meisjes zagen er goedkoop uit, terwijl de jongens op tovenaarsleerling Harry Potter leken."

Tags: media

Permalink 11:46:53, 1388 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,060)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977461',
FROM_UNIXTIME(1566787157), '/index.php/media:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )