goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 4 ... 6 >>
Broer en zus vechten voor verboden liefde
Niet trouwen, wel registreren
Man wil gezin stichten
Man ziet op eerste date liever geen sexy vrouw
Vrouw manipuleert met geluiden in bed
Vrouwen selectief over sperma
'De beste seks duurt tien minuten'
'Artsen hebben zwaar liefdesleven'
Gaydar bestaat!
Veiliger Sekslocatie voor homomannen
Waarom monogamie nog zo slecht niet is
Kim Cattrall klaar met jonge mannen
Vrouwen vinden nerds best opwindend
Insluiper gevangenis wil seks
Toekomstige bruidjes zijn controlfreaks
Flirten met collega’s; waarom niet?
’Trouwen met tweede keus is het beste’
Inkijk helpt op profielfoto datingsite
Man praat graag over seksuele fantasieën
Jeugdliefde blijft trekken
Jeugdliefde blijft trekken
Gescheiden vrouw blijft door kinderen langer single
'Homohuwelijk is aanval op de schepping'
Portugal wil homohuwelijk toestaan
Mijn vriend had 53 affaires
Man trouwt met virtuele vriendin
Viagratoetje groot succes
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

30-05-11

Broer en zus vechten voor verboden liefde

Patrick (30) en Susan (22) uit Duitsland zijn broer en zus. Maar ze hebben wel samen vier kinderen. Al jaren voeren ze een zware juridische strijd om hun liefde wettelijk erkend te zien. ,,We zijn als elk ander koppel.'' De controverse rond Patrick Stuebing en Susan Karolewski heeft inmiddels het Grondwettelijk Hof bereikt. Daar zal op het hoogste juridische echelon beslist worden of de Duitse incestwet, die broer en zus verbiedt om seks te hebben, en dus zeker om samen kinderen te hebben, nog van deze tijd is.

Het koppel zelf meent uiteraard van niet, maar ze beseffen dat ze de publieke opinie niet aan hun kant hebben. ,,Veel mensen beschouwen onze relatie als een misdaad'', weten ze. ,,Maar wij doen niets verkeerd. We zijn zoals elk ander koppel en willen gewoon gelukkig zijn in ons gezin. Zonder ons voortdurend te moeten verantwoorden, zonder de heksenjacht.''

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 13:39:39, 9832 hits, CategoriŽn: Nu

18-03-11

Niet trouwen, wel registreren

Sinds 2001 is het aantal geregistreerde partnerschappen vervijfvoudigd. Het afgelopen jaar kozen 10.000 koppels voor geregistreerd partnerschap. Met name heterostellen kiezen voor deze samenlevingsvorm.

Dit blijkt uit cijfers van Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ooit was het geregistreerd partnerschap vooral bedoeld voor stellen van hetzelfde geslacht. Maar sinds de introductie van het homohuwelijk in 2001 heeft deze vorm van samenleven ook populariteit gewonnen onder de hetero’s.

"Inhoudelijk is er weinig verschil met het huwelijk. Het grote verschil zit in het krijgen van kinderen. Bij een huwelijk heeft een kind juridisch gezien automatisch twee ouders. Terwijl bij een geregistreerd partnerschap de vader het ongeboren kind moet erkennen", zegt Saskia Mos van Kooiman Lambert Notarissen in het Algemeen Dagblad.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:17:33, 2661 hits, CategoriŽn: Nu

05-02-11

Man wil gezin stichten

Zijn mannen dan toch best huislijk? Ze laten het niet echt merken, maar eigenlijk willen ze ook graag een gezinnetje stichten. De helft van de alleenstaande mannen zelfs. En dat is hoger dan het aantal single vrouwen dat die wens heeft.

Is er een nieuw tijdperk aangebroken? Amerikaanse onderzoekers beweren dat de stereotype sekseverschillen langzaam aan het vervagen zijn. Daardoor zouden vrouwen steeds meer als mannen gaan denken.

Uit onderzoek van de New York University blijkt dat meer alleenstaande mannen zich willen settelen en een gezin willen stichten. De huidige man wil ook sneller trouwen en gelooft weer sterk in liefde op het eerste gezicht. Vrouwen daarentegen lijken te genieten van hun verworven vrijheden en willen vaker van het leven genieten zonder verplichtingen of verbintenissen.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 07:22:30, 1365 hits, CategoriŽn: Nu

07-11-10

Man ziet op eerste date liever geen sexy vrouw

De vrouwen die denken dat ze op een eerste date het beste sexy kleding aan te kunnen trekken, hebben het mis. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 85 procent van de mannen hun vrouwelijke date het liefst casual gekleed zien.

Uit onderzoek van datingssite Lexa.nl blijkt onder andere dat de meeste mannen hun vrouwelijk date het liefst 'gewoontjes' gekleed zien in plaats van sexy en gebrek aan gespreksstof de grootste afknapper is.

Slechts 15 procent van de mannen wil een dame in sexy kleding . Voor bijna de helft van de vrouwen geldt dat zij hun date het liefst gekleed zien in jeans met overhemd en sneakers.

Bijna 45 procent van de singles spreekt voor een eerste date het liefste af in een restaurant. Daarna komt het café en het strand. Eenmaal in het restaurant is de grootste afknapper wanneer blijkt dat de ander geen gespreksstof heeft, smakt of alleen oog heeft voor de omgeving.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:02:50, 1515 hits, CategoriŽn: Nu

03-07-10

Vrouw manipuleert met geluiden in bed

De kennelijk ongecontroleerde kreten als “O, mijn god!”, die vrouwen slaken in bed, zijn vaak geacteerd om mannen te manipuleren. Dat blijkt uit onderzoek dat deze maand gepubliceerd werd in Archives of Sexual Behavior.

Onderzoekers Gayle Brewer en Colin Hendrie vroegen 71 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 48 jaar naar hun `geluidsgedrag' in bed. De geluiden werden in categorieën gedeeld, bestaande uit ‘stilte’, ‘kreun/grom’, ‘schreeuw/gil/kreetje’, ‘woorden’ (zoals “Ja!” of de partners naam) en ‘instructies’ als “meer”. Andere vragen gingen over het waarom van deze geluiden en wanneer de vrouwen een orgasme kregen, als ze die al kregen, en zo niet, waarom ze dan al dat geluid produceren.

Lees meer »

Permalink 09:01:46, 1791 hits, CategoriŽn: Nu

29-06-10

Vrouwen selectief over sperma

Het vrouwelijk lichaam is onbewust selectief als het om spermacellen gaat. Zaadcellen van sommige mannen worden doorgelaten, terwijl het zaad van minder geschikte mannen wordt gedood. Sarah Robertson, professor aan de Universiteit van Adelaide, zei dat haar onderzoek suggereerde dat sperma "signaalmoleculen" bevat, die de immuniteit van de vrouw verandert zodat haar lichaam het zaad accepteert.

Maar sommige gezonde zaadcellen activeren deze veranderingen niet, wat suggereert dat het vrouwelijke systeem "kieskeurig" is over haar biologische partner, zei ze. "Het werkt beide kanten op", aldus Robertson. "De man geeft informatie dat de kans op bevruchting verhoogt, maar het vrouwelijk lichaam heeft een kwaliteitscontrolesysteem dat overtuigd moet worden dat zijn sperma verenigbaar is."

Permalink 23:35:32, 2467 hits, CategoriŽn: Nu

28-06-10

'De beste seks duurt tien minuten'

Koppels moeten zich niet gek laten maken door verhalen over sekspartijen die uren of hele nachten duren. De beste vrijpartijen duren namelijk maar een minuut of tien. Dat concluderen twee Amerikaanse onderzoekers van de Penn State University althans in de Journal of Sexual Medicine.

Programma's als Sex and the City of Desperate Houswives hebben onrealistische verwachtingen gewekt op seksgebied en dat kan alleen maar tot teleurstelling leiden.

De meeste mensen zeggen voldaan te zijn na een vrijpartij als die tussen de drie en dertien minuten duurt. Als het langer duurt vinden de meeste ondervraagden het maar vermoeiend of saai worden.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 11:35:51, 1324 hits, CategoriŽn: Nu

18-06-10

'Artsen hebben zwaar liefdesleven'

Artsen hebben het zwaar als het om de liefde gaat. Dat blijkt uit een enquête van het vakblad Mednet die is gepresenteerd.

Bijna 65 procent van de artsen zegt dat het moeilijk is een relatie aan te gaan of een gezin te stichten omdat studie en werk zoveel aandacht opeisen. Een derde zegt door de werkdruk daadwerkelijk problemen te hebben in de relatie. Een op de acht relaties strandt, volgens Mednet, door het veeleisende werk. Aan het onderzoek deden zevenhonderd dokters mee.

Mednet is daarom, samen met een ander bedrijf, relatiebemiddelingsbureau Medmatch begonnen. Mensen met een 'openbare functie', zoals artsen, kunnen via de website in contact komen met andere hoogopgeleiden. Het is volgens het vakblad voor het eerst dat er een datingbureau is dat zich specifiek richt op artsen.

Tags: liefde

Permalink 15:27:32, 1003 hits, CategoriŽn: Nu

10-06-10

Gaydar bestaat!

Natuurlijk was het voor elke homo al duidelijk dat een gaydar bestaat, maar nu heeft ook onderzoek aangetoond dat de gaydar een soort zesde zintuig is. Door de gaydar letten homoseksuelen meer op kleine details. Daardoor zijn ze sneller in staat om andere homoseksuelen in grotere groepen te herkennen. Daarnaast pikken homoseksuelen dingen als lichaamshouding, spraak en beweging eerder en efficiënter op dan hetero’s.

Op die manier zouden zij sneller in staat zijn om soortgelijken te herkennen. Tot deze conclusie kwamen onderzoekers van de Universiteit Amsterdam en Leiden, onder leiding van Lorenza Colzato, assistent professor Cognitieve Psychologie. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in vakblad Frontiers in Cognition: ‘Sexual orientation blases attentional control: a possible gaydar mechanism’http://frontiersin.org/psychology/cognition/paper/10.3389/fpsyg.2010.00013/ . Voor het onderzoek deden 42 personen mee, zowel hetero’s als homo’s.

Tags: liefde

Permalink 11:40:37, 1378 hits, CategoriŽn: Nu

10-04-10

Veiliger Sekslocatie voor homomannen

De GGD van Hulpverlening Gelderland Midden en Sauna Steamworks in Arnhem ondertekenen de overeenkomst Veiliger Sekslocaties. De homosauna in de Gelderse hoofdstad zet daarmee op 15 april 2010 een stap naar de eerste Veiliger Sekslocatie buiten Amsterdam. De sauna mag zich vanaf dan Safe Sex Zone noemen.

Veiliger Sekslocaties is een initiatief van Schorer, het Nederlands instituut voor homoseksualiteit, gezondheid en welzijn. Met dit initiatief stimuleert en faciliteert Schorer sinds 2000 veilige seks voor mannen die seks hebben met mannen (MSM) in indoor sekslocaties in Amsterdam, zoals bars met een darkroom, sauna's en seksfeesten.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:50:00, 1549 hits, CategoriŽn: Nu

03-04-10

Waarom monogamie nog zo slecht niet is

Een monogame relatie zou voordelig geweest zijn voor de eerste landbouwers.

De mens stamt af van polygame voorouders. Maar wij zijn geleidelijk overgestapt naar een ander systeem, te beginnen met de invoer van actief vaderschap: de mens is een van de weinige zoogdieren waarbij de vader een rol speelt in het grootbrengen van de jongen.

Wij komen ook uit een systeem waarin de paarband niet stabiel was, maar om de gemiddeld vier tot vijf jaar kon wisselen – als het kind dat uit de relatie geboren was, kleuter was geworden, en groot genoeg om zonder permanente aandacht in een groep te kunnen functioneren.

Lees meer »

Permalink 15:00:21, 1536 hits, CategoriŽn: Nu

26-02-10

Kim Cattrall klaar met jonge mannen

In tegenstelling tot haar personage Samantha heeft Sex and the City-actrice Kim Cattrall het helemaal gehad met jonge mannen.

De 54-jarige actrice, die haar relatie verbrak met de 30-jarige Alan Wyse, gaat voortaan op zoek naar iemand van haar eigen leeftijd. Dit meldt de National Enquirer.

Een ingewijde vertelt: "Kim gelooft nog steeds in ware liefde en zou dolgraag nog een keer willen trouwen. Maar ze is toe aan een volwassen man. Ze voelde zich bij Alan af en toe meer een soort babysitter."

Het zou sinds haar breuk aanzoeken regenen van jongere mannen. "Kim voelt zich erg gevleid, maar zal nu toch voor een rijpere man gaan."

Tags: liefde

Permalink 09:46:53, 1702 hits, CategoriŽn: Nu

23-02-10

Vrouwen vinden nerds best opwindend

Ook al is het voor veel vrouwen slordig en voelt baardhaar vrij ruw aan, toch voelen 2 op 5 vrouwen zich aangetrokken tot ongeschoren types. Dat blijkt uit een onderzoek bij 2.500 vrouwen door www.onepoll.com.

Op de 2e plaats verkiezen vrouwen een nerdy uiterlijk, waardoor de indruk gewekt wordt dat deze mannen een zekere handigheid met zich meedragen. Borsthaar mag ook. Wanneer hij daarenboven nog boeken leest en een traantje wil laten tijdens een romantische film, is het plaatje helemaal compleet. Een woordvoerder van onepoll.com zegt in Daily Mail: “In publiek zeggen vrouwen steeds dat ze een gespierde man willen, die glad geschoren is en zijn tranen voor zichzelf houdt.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 21:46:28, 1258 hits, CategoriŽn: Nu

19-02-10

Insluiper gevangenis wil seks

Een 33-jarige man is in het Duitse Bielefeld over een gevangenismuur geklommen om bij zijn gedetineerde vriendin te komen. De indringer had enorm veel zin in seks met haar en kon blijkbaar het bezoekuurtje niet afwachten.

De Duitser, die de weg goed kende omdat hij zelf ook in het gevang had gezeten, klom over een muur van drie meter hoog heen en wist zichzelf toegang te verschaffen tot de cel van zijn vriendin. Daar aangekomen begon het koppel aan een vrijpartij. Medegevangenen kregen het pas door toen de twee lawaai begonnen te maken.

De advocaat van de insluiper is met stomheid geslagen en begrijpt niet waarom zijn cliënt het bezoekuur niet heeft afgewacht. Ook de gevangenisdirectrice is verbaasd en benadrukt dat het erg goed ging met de vrouwelijke gevangene, die na het incident is overgeplaatst naar een andere locatie. De man moet zich verantwoorden voor de rechter.

Tags: liefde

Permalink 01:43:31, 1364 hits, CategoriŽn: Nu

17-02-10

Toekomstige bruidjes zijn controlfreaks

De huwelijksvoorbereidingen gaan niet alleen over rozengeur en maneschijn, zo blijkt uit een trouwonderzoek van Marktplaats.nl. De Nederlandse bruid-to-be blijkt een controlfreak te zijn.

Maar liefst 94 procent van de respondenten geeft aan de bruiloft (bijna) geheel zelf te regelen. Een derde van de verloofden kiest hiervoor omdat ze zelf het beste weten hoe hun perfecte bruiloft er uit ziet.

Niet alleen de organisatie, maar ook de uitvoering wordt zelf gedaan. Zo ontwerpt ruim 55 procent van de respondenten zelf de uitnodiging.

Alleen het hoogstnoodzakelijke wordt aan een professional toevertrouwd.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:43:19, 1665 hits, CategoriŽn: Nu

15-02-10

Flirten met collega’s; waarom niet?

Nederlandse werknemers vinden flirten op de werkvloer geen probleem, 61 procent geeft aan dat flirten met collega’s gewoon moet kunnen.

Op de website van Unique gaven bijna 1.100 respondenten antwoord op de vraag: ’Vind jij dat flirten op het werk kan?’ In het kader van Valentijnsdag peilde de uitzendorganisatie de meningen over romances op de werkvloer. Het percentage dat vindt dat flirten altijd mag, ongeacht functie of hiërarchie, ligt op 37 procent. 24 Procent van de respondenten meent dat dit met collega’s moet kunnen, maar dat flirten met de baas wel taboe is. Een andere 39 procent geeft aan dat flirten op de werkvloer sowieso nooit moet kunnen.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 15:43:27, 1279 hits, CategoriŽn: Nu

02-02-10

’Trouwen met tweede keus is het beste’

Vrouwen die er niet in geslaagd zijn om voor hun dertigste hun grote liefde tegen te komen, zouden tevreden moeten zijn met een man die niet helemaal de ware is, maar die ’goed genoeg is’.

Dit zegt de Amerikaanse schrijfster Lori Gottlieb. Zij vindt dat oudere, alleenstaande vrouwen zichzelf vaak de kans op geluk in de liefde ontzeggen, omdat ze de hoge eisen aan een nieuwe liefde niet naar beneden willen stellen. Volgens haar worden vrouwen voor de gek gehouden door romantische films die altijd een goed einde hebben, televisieprogramma’s en boeken waarin het altijd draait om het ’vinden van de ware’. ”Vrouwen zouden meer realistisch moeten zijn en begrijpen dat een huwelijk niet een en al passie is, maar dat het samen hard werken is om een klein en vaak saai bedrijfje draaiende te houden.”

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:43:02, 961 hits, CategoriŽn: Nu

27-01-10

Inkijk helpt op profielfoto datingsite

Wat voor foto leden van datingsites op hun profiel plaatsen, heeft erg veel invloed op de hoeveelheid en kwaliteit van de reacties die ze krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite OKCupid. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld meer reacties als ze een beetje van hun boezem laten zien op de foto.

Hetzelfde geldt voor mannen, bij wie het geen kwaad kan om zonder bovenkleding op een profielpagina te staan. Daar houden de overeenkomsten echter op. Zo moeten vrouwen in de camera kijken, lachen en een fliterig gezicht trekken om veel reacties te krijgen. Voor mannen is dat op alle punten vrijwel het omgekeerde.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de zogenaamde 'MySpace-foto' erg populair maakt. Hierbij maakt het onderwerp een foto van zichzelf met een goedkope camera of mobiele telefoon, bijvoorbeeld in de spiegel of door de camera van zich af te houden.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 15:43:34, 1375 hits, CategoriŽn: Nu

26-01-10

Man praat graag over seksuele fantasieën

Echt verbazen doet het ons niet, maar mannen vinden een goed seksleven belangrijker dan vrouwen. Ook bespreken ze dit vaker met hun partner.

Dit blijkt uit een onderzoek die MIND Magazine liet uitvoeren naar de communicatie over seks in een relatie.

Opvallend is ook dat mannen het graag met hun partner hebben over verlangens (49%), terwijl vrouwen eerder over de frequentie van seks (43%) praten.

In de loop van een relatie blijkt seks steeds minder belangrijk te worden en ook complimenten aan de partner worden voornamelijk in de eerste tien jaar van een relatie gegeven.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 01:43:28, 1123 hits, CategoriŽn: Nu

25-01-10

Jeugdliefde blijft trekken

Twee op de drie ouderen zou nog wel eens een jeugdliefde willen ontmoeten en ruim 80% denkt nog wel eens aan een liefde van weleer. Oude liefde roest dus inderdaad niet.

Dat blijkt uit een onderzoek van maandblad Plus Magazine. Uit de enquête onder 467 senioren blijkt dat een jeugdliefde vaak een onuitwisbare indruk achterlaat. Het is toch een ijkpunt waarmee alle anderen die daarna nog komen worden vergeleken. Een op de tien ondervraagden denkt zelfs nog vaak aan de oude vlam.

Vanwege nieuwsgierigheid zou 66% van de ondervraagden de jeugdliefde nog wel eens willen ontmoeten. Om bij te praten en herinneringen op te halen, maar voor enkelen (6%) toch ook om te achterhalen of de gevoelens van weleer er nog zijn.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 23:43:03, 2057 hits, CategoriŽn: Nu

23-01-10

Jeugdliefde blijft trekken

Twee op de drie ouderen zou nog wel eens een jeugdliefde willen ontmoeten en ruim 80% denkt nog wel eens aan een liefde van weleer.

Oude liefde roest dus inderdaad niet, zo blijkt uit een onderzoek van maandblad Plus Magazine. Uit de enquête onder 467 senioren blijkt dat een jeugdliefde vaak een onuitwisbare indruk achterlaat. Het is toch een ijkpunt waarmee alle anderen die daarna nog komen worden vergeleken. Een op de tien ondervraagden denkt zelfs nog vaak aan de oude vlam.

Wat natuurlijk altijd blijft is de nieuwsgierigheid. Daarom zou 66% van de ondervraagden de jeugdliefde nog wel eens willen ontmoeten. Om bij te praten en herinneringen op te halen, maar voor enkelen (6%) toch ook om te achterhalen of de gevoelens van weleer er nog zijn.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 07:54:46, 1080 hits, CategoriŽn: Nu

16-01-10

Gescheiden vrouw blijft door kinderen langer single

Vier jaar na een scheiding woont slechts 1 op de 3 vrouwen opnieuw samen. Bij mannen is dat de helft. Vrouwen kiezen eerder voor een LAT-relatie of helemaal geen relatie.

Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De kinderen blijven na een echtscheiding meestal bij de moeder. Het vinden van een partner wordt hierdoor extra bemoeilijkt. Vaak stellen moeders het zoeken van een nieuwe vriend dan ook uit totdat de kinderen het huis uit zijn.

Mannen daarentegen later er veel minder gras over groeien. De heren die na vier jaar nog niet samenwoonden, verwachten dit wel te doen in de toekomst. Vier op de tien vrouwen dachten alleen te blijven.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 07:54:12, 1161 hits, CategoriŽn: Nu

14-01-10

'Homohuwelijk is aanval op de schepping'

Volgens paus Benedictus XVI is de legalisering van het homohuwelijk een aanval op de schepping. Hij deed deze uitspraak in zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak voor het corps diplomatique van Vaticaanstad.

De paus zei verder dat de keuzes die mensen maken in overeenstemming horen te zijn met het plan van de Schepper. Het homohuwelijk valt hier volgens hem buiten.

Het parlement van Portugal stemde in eerste lezing in met de legalisering van het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht.

In Argentinië werd eind december het eerste legale homohuwelijk voltrokken. Benedictus XVI verwees in zijn toespraak indirect naar deze overwegend katholieke landen.

Tags: liefde

Permalink 11:54:08, 939 hits, CategoriŽn: Nu

18-12-09

Portugal wil homohuwelijk toestaan

De socialistische Portugese regering heeft een wetsvoorstel gedaan waarmee het voor homoseksuelen mogelijk wordt met elkaar te trouwen.

Dat heeft minister Pedro Silva Perreira meegedeeld. Het is bijna zeker dat de wet wordt aangenomen, omdat de centrumlinkse regering samen met alle linkse partijen een meerderheid heeft in het parlement. De rechtse partijen zijn tegen het voorstel, dat in januari besproken zal worden.

Met het wetsvoorstel wordt de Portugese wet zo aangepast dat alle verwijzingen naar de verschillende seksen verdwijnen.

Eerdere pogingen om het wetsvoorstel te doen liepen op niets uit na heftige weerstand van religieuze groepen en conservatieve parlementsleden.

Lees meer »

Tags: liefde

Permalink 19:52:59, 1433 hits, CategoriŽn: Nu

12-12-09

Mijn vriend had 53 affaires

Een Britse vrouw die dacht dat ze eindelijk de liefde van haar leven had gevonden, is erachter gekomen dat haar partner ondertussen met 53 andere vrouwen aan het daten was. Ze werd achterdochtig omdat hij zijn mobiele telefoon angstvallig bij haar uit de buurt hield.

Sally Cornock doet haar verhaal in krant The Sun. De man stopte zijn mobieltje onder zijn kussen als hij ging slapen en in zijn badjas als hij ging douchen. Toen Cornock het toestel eindelijk te pakken kreeg, kwam ze erachter dat hij een ware casanova was.

De vrouw (42) had hem drie maanden eerder via een internetsite ontmoet. Cornock besloot de vrouwen vervolgens op te bellen om hen in te lichten en wiste daarna alle nummers. Ze heeft een website opgericht waar vrouwen vreemdgangers aan de schandpaal kunnen nagelen.

Tags: liefde

Permalink 19:52:05, 1437 hits, CategoriŽn: Nu

10-12-09

Man trouwt met virtuele vriendin

Dat het nog gekker kan blijkt wel in Japan, waar is een man in het huwelijk is getreden met een personage uit een videospelletje. Zijn uitverkorene is Nene Anegasaki uit de datingsimulator 'Love Plus', een soort 'tamagotchi' voor losers waarin je een virtuele vriendin moet vertroetelen om haar tevreden te houden. Het huwelijk vond plaats in Guam.

Daar bleek een ambtenaar gek genoeg om het huwelijk te voltrekken tussen hem en zijn virtuele vriendin. Na het jawoord gaf hij de DS, waar zijn ‘vrouw’ als plaatje op te zien was, een kus. Het huwelijk is uiteraard niet rechtsgeldig.

Tags: bizar, liefde

Permalink 01:52:33, 4589 hits, CategoriŽn: Nu

20-11-09

Viagratoetje groot succes

Het opwindende toetje 'passieschuim' is een opmerkelijk succes op de gastronomische beurs van de Colombiaanse hoofdstad Bogotá. Het nagerecht is bedacht door vier studenten technologie en gastronomie en is bereid met het potentieverhogende middel Viagra en de maracuyá (gele passievrucht).

Behalve 50 milligram van de potentiepil zit in het dessert dus ook passievrucht. De Colombiaanse studenten zeggen dat de passievrucht ook lustopwekkend werkt. Dit wordt nog verder onderzocht. Volgens Gómez zijn er heel erg veel enthousiaste reacties geweest, maar hij erkende dat er nog meer onderzoek naar dit product moet komen. Het recept blijft derhalve vooralsnog geheim.

Tags: liefde

Permalink 14:39:21, 1192 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,062)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977493',
FROM_UNIXTIME(1566787358), '/index.php/liefde:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )