goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Magisch moment waarop dove baby stem van mama hoort
Staphorst wil Bijbel in rapport
Een wonder! Ik kon zien, maar nu ben ik blind
Hostie via de post te ontvangen
Hoerenlopers krijgen hulp van God
Dimensies: 3d,5d of 9d waar moet ik heen?
Het afscheid van je tweelingziel
Atheïstische reclame mag
Dalai lama bezoekt Nederland in juni
Char in Theater Fabriek
Groeiende aandacht voor 2012-beweging
'Ghost Whisperer' Derek Ogilvie vervult 500e droom
Beau van Erven Dorens: ‘Zesde Zintuig minder suf’
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

08-06-10

Magisch moment waarop dove baby stem van mama hoort

Ontroerende beelden op YouTube: een baby die doof geboren werd, hoort voor het eerst de stem van zijn moeder. Bij baby Jonathan werd een cochleair implantaat - kortweg CI - ingeplant.

Dat is een elektronisch implantaat dat geluid omzet in elektrische pulsen die de gehoorzenuw direct stimuleren. Wanneer de dokter het implantaat inschakelt en Jonathan hoort hoe zijn moeder hem groet, valt zijn fopspeen uit zijn mond van verbazing.

Vervolgens begint hij te lachen. De beelden stonden al even op het internet, maar hebben pas recent hun weg naar het grote publiek gevonden.

Tags: jij

Permalink 17:40:15, 13512 hits, CategoriŽn: Jij

06-02-10

Staphorst wil Bijbel in rapport

In Staphorst is onenigheid ontstaan over een archeologische kaart. Na vragen in de raadsvergadering wil de gemeenteraad dat die wordt aangepast. Op de kaart is te zien dat er in de Staphorster bodem zaken liggen die tienduizenden jaren oud zijn.

Dat is volgens sommige gemeenteraadsleden niet te rijmen met het bijbelse verhaal. In een concept voor de archeologische beleids- en advieskaart van adviesbureau BAAC staat dat archeologisch interessante plekken ouder zijn dan ze volgens het scheppingsverhaal kunnen zijn.

Volgens sommige gelovigen zou de aarde hooguit zesduizend jaar oud zijn. Volgens de ChristenUnie en SGP zou er in een rapport dat door de gemeente wordt betaald op z'n minst een passage over de schepping moeten staan. De verantwoordelijke wethouder heeft nu beloofd dat er in het definitieve rapport inderdaad aandacht aan zal worden besteed.

Lees meer »

Tags: bizar, jij

Permalink 23:43:36, 2845 hits, CategoriŽn: Nu

05-12-09

Een wonder! Ik kon zien, maar nu ben ik blind

Het is een wonder. Ze konden zien, maar nu zijn ze bijna blind. Dat overkwam vijf mensen die naar een 'healing' in Knock, Ierland gingen. De vijf slachtoffers staarden naar de zon in de hoop dat ze een religieus wonder zouden aanschouwen. In plaats daarvan raakten hun ogen beschadigd.

De pelgrims verklaarden zelf dat ze de zon zagen dansen en kleuren zagen veranderen. Volgen oogartsen duidt dit op ernstige beschadiging van het netvlies, meldt Independent.ie.

Eamonn O'Donoghue, van de University College Hospital in Galway, heeft onthuld dat hij verschillende mensen behandelt omdat zij te lang in de zon hebben gestaard. Hij wil hiermee mensen die komende naar de healing gaan waarschuwen. De bijeenkomsten worden georganiseerd door 'spirituele leiders' Joe Coleman en Keith Henderson.

Lees meer »

Tags: bizar, jij

Permalink 11:52:46, 1421 hits, CategoriŽn: Nu

26-06-09

Hostie via de post te ontvangen

Voor mensen die het contact met hun kerk hebben verloren, of niet langer naar de kerk kunnen gaan maar wel de eucharistie willen vieren, is het nu mogelijk om de hostie via de post te ontvangen. Dat meldt de Interkerlijke Omroep Nederland op haar website. Bisschop Jonathan Blake uit Londen, van de 'open episcopale kerk', heeft een internetdienst opgezet die het gewijde lichaam van Jezus Christus via de post verstuurt.

Op de website van 'Post the host' staat geschreven dat de kerk steeds meer het contact met de samenleving verliest. Met name jongeren hebben steeds meer moeite om een kerk binnen te stappen. Vaak is de behoefte aan deelname aan de eucharistie er nog wel. 'Post the host' biedt dan uitkomst, aldus de website. De internetdienst hangt echter nog een andere filosofie aan: het lichaam van Jezus is er voor iedereen.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 10:12:46, 65324 hits, CategoriŽn: Jij

14-04-09

Hoerenlopers krijgen hulp van God

Hoerenlopers op de Amsterdamse Wallen kunnen binnenkort rekenen op hulp van de christelijke stichting Tot Heil des Volks. De stichting wil de mannen helpen 'uit te stappen', meldt Het Parool.

Na de zomer gaan vrijwilligers bezoekers van prostituees helpen „hun probleem bespreekbaar te maken en er met God mee in het reine te komen”, staat te lezen in de internetversie van het stichtingblad De Oogst.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 18:11:26, 1218 hits, CategoriŽn: Nu

04-03-09

Dimensies: 3d,5d of 9d waar moet ik heen?

Als je de verschillende teksten erop naleest wordt er overal gesproken over verschillende dimensies. Wij leven nu op aarde in 3d. De nieuwe aarde is al over naar de 5d en hard op weg aan het gaan naar de 9e dimensie.

Als je gaat kijken naar de verschillende (engel)mensen, zijn zij heel druk bezig met hun aandacht te richten op de hogere dimensies en hebben ze het over het verlaten van de 3d en 5d. Het lijkt wel alsof men niet meer in 3d wil leven. Er wordt zelfs gesproken over een afsplitsing, natuurrampen of mensen die moeten komen te overlijden.

Als ik heel eerlijk ben, komt dit op mij over als spiritueel-wegvlucht gedrag voor de realiteit. Op dit moment leven wij nog wel degelijk in een 3d wereld, met zijn 3d regels. Wie de teksten nauwkeurig leest, kan ook lezen dat er wordt gesproken over een "hemel op aarde".

Loop niet met je hoofd in de wolken, maar laat de wolken neerdalen op de aarde zodat het directe contact tussen de 9d,5d en 3d wereld zijn vorm kan krijgen en de hemel ook echt op de aarde kan neerdalen.

In het eeuwige nu-moment zijn alle dimensies samengekrult tot één. Alles is weer terug naar de bron. En met alles, wordt dus ook de 3e dimensie bedoeld. Er moet een balans zijn tussen 3d, 5d en 9d. Wie zich volledig richt op 5d of 9d, is daarmee in onbalans.

Vlucht niet weg in een toekomst plaatje dat wordt neergezet, want met leven in het NU, wordt ook de 3d wereld op het moment bedoeld.

Moeder aarde heeft ons nodig in het hier en nu, en dat is toch echt 3d. Als je echt in 5d of 9d had moeten leven, waarom ben je dan toch op deze 3d wereld geïncarneerd?

Met dit bericht hoop ik moeder aarde weer een klein steuntje in de rug te geven en te laten weten, dat we haar niet zijn vergeten wink.

Stuur het door.
http://nlforum.merudi.net/ubbthreads.php/topics/46771/Dimensies_3d_5d_of_9d_waar_moe.html#Post46771
Tags: jij

Permalink 07:10:18, 2292 hits, CategoriŽn: Jij

26-02-09

Het afscheid van je tweelingziel
Tags: jij

Permalink 13:01:47, 2528 hits, CategoriŽn: Jij

24-01-09

Atheïstische reclame mag

De reclameboodschap dat God niet bestaat mag van de Britse reclamecodecommissie ASA. De atheïstische reclamecampagne leidde in Groot-Brittannië tot 326 klachten. ASA verwierp alle klachten.

Sinds begin dit jaar rijden er in Groot-Brittannië bussen rond met de tekst: „Er is waarschijnlijk geen God. Maak je nu geen zorgen meer en geniet van je leven”. Klagers noemden de tekst beledigend en misleidend. De Britse reclamewaakhond oordeelde dat de boodschap niet in strijd is met de reclamecode.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 16:54:23, 1248 hits, CategoriŽn: Nu

16-01-09

Dalai lama bezoekt Nederland in juni

De dalai lama brengt in juni een bezoek aan Nederland.

De 73-jarige geestelijk en politiek leider van de Tibetanen komt naar Nederland op uitnodiging van de Stichting bezoek Dalai Lama, waarvan onder meer verscheidene Tibetaaanse boeddhistische verenigingen in Nederland deel uitmaken.

Op 4 juni geeft de dalai lama een lezing over het boeddhisme in Amsterdam. Of hij tijdens zijn tweedaagse bezoek Nederlandse politici ontmoet, is nog niet bekend.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 13:35:52, 1341 hits, CategoriŽn: Jij

27-12-08

Char in Theater Fabriek

Het RTL4-medium Char geeft op 17 en 18 januari een aantal shows in de Theater Fabriek in Amsterdam. Dat meldde een RTL-woordvoerster. Volgens haar zijn de meeste shows al bijna uitverkocht.

In het bijzijn van zo'n duizend fans per avond geeft Char readings aan mensen uit het publiek en kunnen geïnteresseerden van dichtbij meemaken hoe zij te werk gaat. Char is momenteel met de voorbereiding bezig en laat vanuit Amerika weten dat ze zich verheugt op haar Nederlandse shows.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 15:57:01, 1718 hits, CategoriŽn: Jij

24-11-08

Groeiende aandacht voor 2012-beweging

In de veelheid van spirituele stromingen dient zich een nieuwe beweging aan: 2012. Volgens trendwatcher Adjiedj Bakas uit Amsterdam zijn miljoenen mensen overal ter wereld in de ban van 21 december 2012, de dag waarop de kalender van de Maya-indianen afloopt.

Bakas zegt dat de 2012-beweging een explosieve groei doormaakt. Hij leidt dat af uit het aantal websites op internet. "Even googelen levert 230 miljoen hits op. Dat betekent dat ongeveer een miljard mensen zich met 2012 bezighouden", zegt de Amsterdamse trendwatcher in een gesprek met deze krant.

De Maya’s zijn indianen die in Zuid-Amerika wonen en kunnen bogen op een geschiedenis van meer dan 3000 jaar oud. Ver voor de westerse jaartelling hielden zij zich intensief bezig met de bestudering van het heelal en stelden zij eigen kalenders samen. De langste daarvan loopt in 2012 af.

Lees meer »

Tags: jij

Permalink 11:01:46, 1877 hits, CategoriŽn: Jij

20-11-08

'Ghost Whisperer' Derek Ogilvie vervult 500e droom

Het van RTL4 bekende medium en 'Ghost Whisperer' Derek Ogilvie heeft in Venray de vijfhonderdste droom van de stichting Dream Foundation waargemaakt. De ernstig zieke 65-jarige Martin Hulleman uit Venray had om een reading van Derek gevraagd om zo een bevestiging te krijgen van enkele eerdere spirituele ervaringen. Dat maakte Dream Foundation bekend.

Dream Foundation is een stichting die dromen waarmaakt voor volwassen mensen met een levensbedreigende ziekte en een levensverwachting van maximaal een jaar. De 41-jarige Derek Ogilvie uit Schotland is een professioneel medium en baby fluisteraar. Hulleman, die aan de spierziekte ALS lijdt, vertelde bij het uitzwaaien van Ogilvie: “Dit is een ervaring die niet in woorden uit te drukken is. Ongelooflijk wat Derek ons heeft verteld. Mijn droom is voor de volle 100 procent uitgekomen, fantastisch!”.

Tags: jij, media

Permalink 16:01:27, 1351 hits, CategoriŽn: Jij

23-08-08

Beau van Erven Dorens: ‘Zesde Zintuig minder suf’

Beau van Erven Dorens is van mening dat het nieuwe seizoen van ‘Het Zesde Zintuig’, vanaf 28 augustus op televisie, minder suf is dan de laatste serie. Het programma over paranormaal talent krijgt dit najaar de ondertitel ‘Plaats Delict’ mee. “We zijn dit jaar eigenlijk afgestapt van een aantal suffere tests, die we vorige keer deden“, vertelt Beau van Erven Dorens op Radio 538. “Nu doen we eigenlijk alleen maar ‘Plaats Delict’. Dat zijn alleen maar hele heftige moordzaken.”

Beau van Erven Dorens: “Ik ben nu aan het filmen in Helmond en dat is ook weer ongelooflijk heftig. Het afgelopen uur heb ik doorgebracht met een vrouw, maar wat die allemaal presteert… Ze zegt bijna voor honderd procent alles goed.”

Lees meer »

Tags: jij, media

Permalink 17:01:35, 2492 hits, CategoriŽn: Jij

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,063)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977608',
FROM_UNIXTIME(1566788532), '/index.php/jij:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )