goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Sneeuwgrap: oneindig pad
Hulk Hogan is bizarre rapper
Media Maandag
Media Maandag
Vreemde Vrijdag
Digi-Donderdag
Wist je dat? Woensdag
Hilarische animatie Lindsay Lohan
Media Maandag
Iron Baby enorme internethit
Goochelen met de iPad
Wat doe je als je je verveelt op je werk?
Blind vertrouwen in god
Pratende Skoda
Leuk stellingen
Weer terreur in vuurwerkcampagne
Politie flitst Muppet
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

16-12-10

Sneeuwgrap: oneindig pad

Een goeie grap uithalen, zo moeilijk is het niet: de gemiddelde mens kiest voor de gemakkelijkste oplossing. Combineer dat met de menselijke neiging om de massa te volgen en je hebt de ideale grap voor deze sneeuwerige omstandigheden. Deze kerel had het lumineuze idee om een pad zonder einde in de sneeuw te maken. De personen die buitenkwamen, liepen in cirkels tot ze uiteindelijk doorhadden dat ze bij de neus genomen waren. Simpel, maar zo effectief... Let there be snow!

Permalink 11:40:13, 38609 hits, CategoriŽn: Fun

09-11-10

Hulk Hogan is bizarre rapper

Worstelkoning Hulk Hogan is een nieuwe vreemde weg ingeslagen en etaleert zijn rapkwaliteiten.

Samen met dochter Brooke trekt de spierbundel al zijn rap moves uit de kast. Gelukkig blijft het spektakel binnen de hotelkamermuren want dit soort praktijken trekken geen volle zalen.

Dat de situatie er niet beter op word is al snel duidelijk. Terwijl dochter Brooke wat dubieuze bewegingen maakt vindt Hogan het ook hoogtijd om wat van zichzelf te laten zien..

Maar waarom de rapper op het laatst juist zijn edele delen laat zien is onduidelijk maar dit is niet de manier om een goede relatie met zijn dochter op te bouwen.

Zie hier het filmpje:

Lees meer »

Permalink 07:02:02, 1527 hits, CategoriŽn: Nu

23-08-10

Media Maandag

Afgelopen weekend was het niet bijzonder lekker weer. Met als gevolg dat ik al vrij snel binnen te vinden ben. Ik heb er zelfs een simpele som voor bedacht. "Wind+Regen= Martha binnen"
Ja, dan kruip ik graag zo diep mogelijk in de bank met thee. Ik kan niet wachten tot het winter is. Dan kan ik tenminste weer met een goed excuus mijzelf voltanken met chocolademelk.

Lees meer »

Permalink 16:10:19, 35597 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

16-08-10

Media Maandag

Deze media-maandag staat in het teken van youtube. En niet 'zomaar' youtube. Nee een youtube kanaal in het bijzonder!
Ik kan wel een paar hints geven! De video's hebben een redelijk hoog humor gehalte. Het geen op de video's staat: rent, springt, knuffelt, rolt en bijt.
Ja, het klopt. Ik vind dat het tijd werd, dat ik mijn eigen youtubekanaal eens in de spotlights ging zitten. Oké eerlijk is eerlijk. Het is niet helemaal 'mijn' youtubekanaal. Het is meer van mijn huisdiertje.

Aangezien jullie mijn vorige blogs hebben gelezen over het nemen van een hond, kan ik jullie nu vertellen: Dat ik er voor kies om voorlopig nog even geen hond te nemen. Het is gewoon niet eerlijk voor de hond als ik elke dag bijna weg ben om te studeren, stage te lopen en moet werken. Als ik een hond neem wil ik er ook veel (en dan ook echt véél) tijd aan kunnen besteden. Wie weet krijg ik die kans later nog wel.
.. Als ik een rijke kerel vind waardoor ik niet hoef te werken bijvoorbeeld. Of als ik de staatsloterij win. Of! Als ik over straat loop en er ineens een zak met briefjes van €500 naar beneden valt, vlak voor mijn neus.

Maar tot die tijd, ga ik nog even flink genieten van mijn huisdiertje die ik al heb. Gisteren maakte hij zelfs indruk op mij door zowaar te luisteren naar zijn naam. Hij kwam vrolijk naar mij toe 'hobbelen' zoals hij dat dan altijd kan. Misschien lag het aan de snoepjes die ik in mijn hand had, maar hij deed het wel! Dus wie weet, leert Puk nog wel een paar trucjes!

Klik hier voor Puk zijn youtube kanaal.
En aanschouw: een 'voorproefje'.

Helaas kun je op deze site niet reageren.
Maar wil je toch graag een berichtje achterlaten, dan kan dit op mijn officiële site:
www.blog-ster.nl

Permalink 14:05:47, 22424 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

12-08-10

Vreemde Vrijdag

Iedereen heeft wel eens van die dagen dat alles tegen zit. Je stapt met het verkeerde been uit bed en vanaf daar begint alle pech die dag. Want je gaat er extra op letten. Je valt net het laatste stuk op de trap, vergeet je haar te kammen, stapt met pantoffels op de fiets. Noem het maar op, iedereen heeft wel eens zo'n pech dag.

Nou maakt niet iedereen bovenstaande pech mee, maar dat heb ik natuurlijk allemaal wel meegemaakt. Ik ben niet snel meer verbaasd tegenwoordig. "Bad luck!"

Lees meer »

Permalink 20:35:37, 43144 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster
Digi-Donderdag

Vandaag was ik druk aan het surfen. Niet op water maar op het 'world wide web'. Ik zocht namelijk een leuke locatie om wat foto's te schieten. Terwijl ik zocht naar foto's in mijn omgeving (waar google al niet goed voor is), kwam ik uiteindelijk terecht bij een site genaamd http://www.streetviewnederland.nl/ .

Lees meer »

Permalink 17:45:30, 33469 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

11-08-10

Wist je dat? Woensdag

Heerlijk vind ik het. Fietsen, hardlopen, skeeleren, schaatsen, voetbal, hockey, volleybal! Ik ben dol op sport. Het kan mij niet vaak genoeg overkomen. Het liefst elke avond een uurtje van alles wat. Ik kan echt uren kijken naar sporters. Let dus wel op: ik ben dol op sport. Niet op (zelf) sporten!

Lees meer »

Permalink 17:57:34, 16263 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster
Hilarische animatie Lindsay Lohan

In Taiwan zijn ze zeer creatief aan de slag gegaan om een filmpje te maken over Lindsay Lohan.

Een Taiwanese nieuwszender heeft het animantiefilmpje in elkaar gedraaid.

In ruim een minuut wordt precies weergegeven wat er de afgelopen tijd met de gevallen actrice is gebeurd. Duidelijk is dat ze er in Taiwan goed in zijn een humoristische draai aan het geheel te geven.

Met een béétje creatieve vrijheid hier en daar klopt het verhaal in ieder geval in grote lijnen...

Permalink 13:45:27, 1747 hits, CategoriŽn: Nu

10-08-10

Media Maandag

Zo zijn wij alweer de week rond! Er zit al één heel thema weekje op. Dus dat betekent dat wij vandaag weer beginnen met de Media-Maandag. Een stukje wat mij deze week is opgevallen in de media waarvan ik denk: Dát is nou de moeite waard om te delen!

En zo gebeurde het, dat ik vorige week in de auto zat, terug van het boodschappen doen. Terwijl ik nog volop aan het mee blèren was met de radio, stopte het nummer ineens. En hoorde ik de telefoon (op de radio) overgaan. Wat volgde, was een hilarisch gesprek tussen een zogenaamd slechthorend persoon en een hoorcentrum.

Lees meer »

Permalink 00:24:19, 1248 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

12-06-10

Iron Baby enorme internethit

Een schattige baby om wereldberoemd mee te worden. Als parodie op de film 'Iron Man' maakte een Canadese filmmaker een trailer getiteld 'Iron baby' met zijn dochtertje in de hoofdrol. Het filmpje werd al bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube. Regisseur Patrick Boivon gebruikte zijn eigen dochtertje voor de hoofdrol. In het filmpje verandert ze van een gewone baby in 'Iron Baby'. Ze vliegt in ijzeren omhulsel door de lucht en wint een gevecht met speelgoedkonijnen. Boivon maakte de film om zichzelf te promoten. En dat heeft gewerkt. Hij heeft inmiddels al aanbiedingen uit Hollywood. Maar met zijn dochter blijft hij filmpjes voor internet maken om zijn vaste publiek te blijven bedienen.

Permalink 13:40:31, 1820 hits, CategoriŽn: Nu

05-06-10

Goochelen met de iPad

Wist u dat u echte vliegende duiven uit de iPad kon toveren?
null

Terwijl de makers van de iPad ons proberen te overtuigen van hoe geweldig hun nieuwste uitvinding wel is, toont een Japanse straatgoochelaar welke bovennatuurlijke krachten de iPad echt bezit.

In een filmpje op YouTube is te zien hoe de Japanner met een vooraf geprogrammeerde iPad en een reeks slim getimede elementen goochelt.

Het filmpje werd al meer dan een half miljoen keer bekeken op het internet.

Toch zullen sceptici en virale marketing-experts opmerken dat op het einde van het filmpje het Apple-logo op de shop achter de goochelaar wel heel lang in beeld blijft.

Permalink 09:40:45, 3496 hits, CategoriŽn: Fun

04-03-10

Wat doe je als je je verveelt op je werk?

1. sla een paar vliegen kapot
2. leg ze te drogen
3. als ze droog zijn pak een pen en papier en laat je je fantasie er op los.
Hieronder enkele voorbeelden.

Lees meer »

Tags: humor

Permalink 09:46:18, 7793 hits, CategoriŽn: Fun

26-10-09

Blind vertrouwen in god

Een man zit op een rotspunt in zee, terwijl het vloed wordt. De strandwacht zwemt er naar toe, maar de man zegt "Nee, ik geloof in God, Hij zal me redden"

Het water stijgt verder, en de strandwacht roeit er naar toe met een bootje. maar de man reageert hetzelfde: "Laat maar, God is mijn hulp, Hij zal me redden"

Het water stijgt nog verder, het wordt nu echt heel gevaarlijk. De strandwacht stuurt een helikopter, maar de man reageert "Ga maar terug, ik geloof in God, Hij zal me redden!"

Lees meer »

Tags: humor

Permalink 14:07:09, 2674 hits, CategoriŽn: Fun

25-01-09

Pratende Skoda

Voorbijgangers keken vreemd op toen zij in de Kruisstraat in Haarlem door een geparkeerde auto werden aangesproken. Het ging hier bij onder meer om teksten als „Hallo, loopt u me nu zomaar voorbij?”. „Had u mijn nieuwe verlichting al eens gezien, niet gek toch?” of „Luister eens naar mijn motor? Mooi, he?”

De vragen konden via een speciale internetsite vanaf elk adres live gesteld worden. Bovendien konden ook opdrachten worden gegeven om de ruitenwissers in werking te stellen, de lichten te laten knipperen of de auto te laten toeteren zonder dat zich een bestuurder in het voertuig bevond. Het ging hier om een reclamestunt van het automerk Skoda, dat zo de vernieuwde Octavia onder de aandacht wilde brengen. De twee Haarlemse meisjes vonden het in ieder geval een verrassende actie.

Lees meer »

Tags: humor

Permalink 10:54:16, 4436 hits, CategoriŽn: Nu

21-01-09

Leuk stellingen

"De armen willen rijk zijn, de rijken willen gelukkig zijn, de vrijgezellen willen getrouwd zijn en de getrouwden willen dood zijn."

- Ann Landers -

"Het is beter om een slecht orgineel te zijn dan een goede kopie."

- De Marquise Du Defand -

"Ik beschik over het vrouwelijke vermogen een klus te klaren als iedereen het bijltje er al bij neer heeft gegooid."

- Margaret Thatcher -

Lees meer »

Tags: humor

Permalink 07:54:05, 2045 hits, CategoriŽn: Nu

13-12-08

Weer terreur in vuurwerkcampagne

In de vuurwerkcampagne van 2008 wordt opnieuw de draak gestoken met het terrorisme, en dit jaar ook met België...

De stichting Consument en Veiligheid startte vorig jaar de fictieve terreurgroep L.A.A.F. (Liberation Army Against Freedom) op, om rondom deze terroristen de vuurwerkcampagne op te zetten. Dit jaar is de terreurgroep omgedoopt tot F.L.A.A.F. (Flemish Liberation Army Against Freedom).

In de nieuwe campagnefilmpjes denken de terroristen bommen en wapens bij Belgische vuurwerkwinkels te kopen. De vrijheidstrijders laten zich hierbij misleiden door een sluwe Belgische vuurwerkverkoper.

Lees meer »

Permalink 14:02:49, 1591 hits, CategoriŽn: Nu

29-10-08

Politie flitst Muppet

De Duitse politie is herhaaldelijk voor schut gezet door een Britse snelheidsduivel. De man scheurde met zijn Britse Audi langs enkele flitspalen in Duitsland. Omdat de camera's in de flitspalen zijn ingesteld om bestuurders die aan de linkerkant van het voertuig zitten te fotograferen, kreeg de politie telkens geen bruikbare foto van de man, meldt The Daily Star.

Lees meer »

Tags: humor

Permalink 01:01:07, 1774 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,060)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977463',
FROM_UNIXTIME(1566787163), '/index.php/humor:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )