goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 >>
De mevrouw in deze tandartsstoel is n(i)et echt
Coureur rijdt fan omver
Pulserend object boven Launceston, Tasmanie (video)
Naaktfilmpje Megan Fox trekt kleren uit
Zwerver wordt vanuit het niets een ster met zijn stem
Sneeuwgrap: oneindig pad
Hulk Hogan is bizarre rapper
Hilarische animatie Lindsay Lohan
Media Maandag
Naakte vrouw maakt reclame voor mannenonderbroek
Piloot activeert schietstoel op laatste nippertje
Iron Baby enorme internethit
Nieuwste hype heet baltrappen, Auw
Goochelen met de iPad
Octopus steelt camera duiker
Lichtshow door meteoor
Kat maakt ritje met stofzuiger en verkoopt hond pak rammel
Muzikale hamsters beloven tv-hit te worden
Deense zoekt vader van baby via Youtube
Naaktfilmpje Evi Hanssen hit op internet
Raadsels rond 'alien-baby' in Mexico
MP3 Full Song Michael Jackson-A place with no name (Merudi Mix).
Michael Jackson-a place with no name, download hier de mp3
Zanger neemt via YouTube wraak op luchtvaartmaatschappij
Scholieren rijden met auto door school
Schokkend filmpje Iran werd via Nederland verspreid
'Nieuw topmodel' ontspoord
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

03-07-11

De mevrouw in deze tandartsstoel is n(i)et echt

Studenten tandheelkunde aan de Showa University in Japan kunnen sinds kort oefenen op een wel hele bijzondere proefpersoon: een (vrouwelijke) robot die precies zo reageert op als een gewone patiënt.

De robot is volgens de makers realistischer, functioneler en makkelijker in het gebruik dan eerdere ‘proefpersonen’. Ze kan wel tien soorten reacties geven tijdens de behandeling: net als normale patiënten kan ze haar hoofd afwenden, bewegen met haar mond en tong, knipperen met haar ogen, stikgeluiden maken en moe worden van het openhouden van haar mond.

Tags: filmpjes

Permalink 09:15:38, 8386 hits, CategoriŽn: Nu

07-06-11

Coureur rijdt fan omver

Sebastien Buemi moet zich zijn rotgeschrokken toen er plotseling een toeschouwer voor zijn Formule 1-bolide opdook. De doldwaze autosportfan wilde tijdens een race voor het goede doel in Japan over de bolide van de testrijder van Toro Rosso heen springen, maar werd vol geraakt. Wonderwel kwam de waaghals er zonder kleerscheuren vanaf. Bekijk hier de beelden.

Permalink 21:45:49, 14388 hits, CategoriŽn: Nu

02-06-11

Pulserend object boven Launceston, Tasmanie (video)

Een Tasmaanse man zag afgelopen week tot twee keer toe een onverklaarbaar pulserend object in de lucht boven Launceston.

Groene en witte lichten wisselden elkaar af waarna het object na enkele minuten verdween, zo liet hij tegenover de Launceston Examiner weten.

Brendon Hill zag de pulserende lichten op donderdagavond voor het eerst vanuit zijn achtertuin. Hij zag de lichten opnieuw op zaterdagavond toen hij besloot zijn camera ter hand te nemen.

“Op nam ik mijn vrienden mee naar buiten om ze het fenomeen te laten zien en ze waren verbaasd, niemand kon omschrijven wat het was en niemand kon een verklaring bedenken,” zei Hill.

Lees meer »

Tags: filmpjes

Permalink 07:39:18, 1506 hits, CategoriŽn: Nu

27-02-11

Naaktfilmpje Megan Fox trekt kleren uit

Megan Fox heeft nog wat extra kledingstukken uitgetrokken voor de nieuwe reclame van het merk Armani.

Het sekssymbool trok eerder al haar topje uit voor een jeans-reclame van het modemerk. Dat beviel de rondborstige schone blijkbaar zo goed, dat nu ook haar broek eraan moet geloven.

Megan dartelt voor de nieuwe campagne van Armani rond in een miniscuul broekje en bijbehorend topje. In een eerdere reclame prikkelde de Transformers-actrice al de fantasie van veel mannen door in een lingeriesetje in de deuropening te verschijnen.

Kijk hier voor de beelden van een schaarsgekleede Megan.

Lees meer »

Tags: filmpjes

Permalink 07:54:20, 7591 hits, CategoriŽn: Lekker

06-01-11

Zwerver wordt vanuit het niets een ster met zijn stem

Zwerver Ted Williams is in één klap wereldberoemd geworden, nadat een filmpje op YouTube opdook waarin de man zijn uitzonderlijke talent liet horen. De man heeft namelijk een geweldige stem voor radio- en filmaankondigingen. Tientallen bedrijven, journalisten en televisienetwerken lopen zijn virtuele deur inmiddels plat.

Aanleiding voor de hype is een filmpje dat een journalist voor de grap opnam en plaatste op de site van The Columbus Dispatch, een Amerikaanse lokale krant.

In het filmpje rijdt de verslaggever langs een zwerver langs de kant van de weg die een bordje omhoog houdt. Er staat op geschreven dat de man een 'door god gegeven' radiostem heeft en dat hij 'wat voor hulp dan ook' kan gebruiken.

Inmiddels heeft de man een manager en is hij vrijwel zeker van een baan die hem miljonair zal maken. Op ons forum vind je veel meer informatie over deze man.

Tags: filmpjes

Permalink 13:40:18, 242 hits, CategoriŽn: Nu

16-12-10

Sneeuwgrap: oneindig pad

Een goeie grap uithalen, zo moeilijk is het niet: de gemiddelde mens kiest voor de gemakkelijkste oplossing. Combineer dat met de menselijke neiging om de massa te volgen en je hebt de ideale grap voor deze sneeuwerige omstandigheden. Deze kerel had het lumineuze idee om een pad zonder einde in de sneeuw te maken. De personen die buitenkwamen, liepen in cirkels tot ze uiteindelijk doorhadden dat ze bij de neus genomen waren. Simpel, maar zo effectief... Let there be snow!

Permalink 11:40:13, 38610 hits, CategoriŽn: Fun

09-11-10

Hulk Hogan is bizarre rapper

Worstelkoning Hulk Hogan is een nieuwe vreemde weg ingeslagen en etaleert zijn rapkwaliteiten.

Samen met dochter Brooke trekt de spierbundel al zijn rap moves uit de kast. Gelukkig blijft het spektakel binnen de hotelkamermuren want dit soort praktijken trekken geen volle zalen.

Dat de situatie er niet beter op word is al snel duidelijk. Terwijl dochter Brooke wat dubieuze bewegingen maakt vindt Hogan het ook hoogtijd om wat van zichzelf te laten zien..

Maar waarom de rapper op het laatst juist zijn edele delen laat zien is onduidelijk maar dit is niet de manier om een goede relatie met zijn dochter op te bouwen.

Zie hier het filmpje:

Lees meer »

Permalink 07:02:02, 1527 hits, CategoriŽn: Nu

11-08-10

Hilarische animatie Lindsay Lohan

In Taiwan zijn ze zeer creatief aan de slag gegaan om een filmpje te maken over Lindsay Lohan.

Een Taiwanese nieuwszender heeft het animantiefilmpje in elkaar gedraaid.

In ruim een minuut wordt precies weergegeven wat er de afgelopen tijd met de gevallen actrice is gebeurd. Duidelijk is dat ze er in Taiwan goed in zijn een humoristische draai aan het geheel te geven.

Met een béétje creatieve vrijheid hier en daar klopt het verhaal in ieder geval in grote lijnen...

Permalink 13:45:27, 1747 hits, CategoriŽn: Nu

10-08-10

Media Maandag

Zo zijn wij alweer de week rond! Er zit al één heel thema weekje op. Dus dat betekent dat wij vandaag weer beginnen met de Media-Maandag. Een stukje wat mij deze week is opgevallen in de media waarvan ik denk: Dát is nou de moeite waard om te delen!

En zo gebeurde het, dat ik vorige week in de auto zat, terug van het boodschappen doen. Terwijl ik nog volop aan het mee blèren was met de radio, stopte het nummer ineens. En hoorde ik de telefoon (op de radio) overgaan. Wat volgde, was een hilarisch gesprek tussen een zogenaamd slechthorend persoon en een hoorcentrum.

Lees meer »

Permalink 00:24:19, 1248 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

09-08-10

Naakte vrouw maakt reclame voor mannenonderbroek

Wat doe je als reclamebureau wanneer je een product wil aanprijzen waarvan je weet dat de doelgroep er niet graag naar kijkt? Dat is namelijk wat er gebeurt bij reclame voor mannenondergoed; er wordt steevast een zo goed als naakte man getoond en dat is nu wat mannen (op homo's na) net niét willen zien. De oplossing: laat een halfnaakte vrouw reclame maken voor de mannenonderbroek. Hoewel die in dit geval ook dingen doet waar je als man liever niet aan denkt.

Tags: filmpjes

Permalink 23:45:27, 2616 hits, CategoriŽn: Nu

02-08-10

Piloot activeert schietstoel op laatste nippertje

Een Canadese gevechtspiloot is aan het nippertje aan de dood ontsnapt. Tijdens een oefenvlucht voor de Alberta International Airshow in Lethbridge smakte zijn CF-18 tegen de grond. Brian Bews kon net op tijd zijn schietstoel activeren. Het gevechtsvliegtuig vatte onmiddellijk vuur. Brews, die zich op amper dertig meter van de begane grond kon redden, maakte een harde landing omdat zijn parachute niet voldoende tijd kreeg voor de landing. Met lichte verwondingen werd hij naar het ziekenhuis overgebracht.

Tags: filmpjes

Permalink 19:45:32, 51 hits, CategoriŽn: Nu

12-06-10

Iron Baby enorme internethit

Een schattige baby om wereldberoemd mee te worden. Als parodie op de film 'Iron Man' maakte een Canadese filmmaker een trailer getiteld 'Iron baby' met zijn dochtertje in de hoofdrol. Het filmpje werd al bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube. Regisseur Patrick Boivon gebruikte zijn eigen dochtertje voor de hoofdrol. In het filmpje verandert ze van een gewone baby in 'Iron Baby'. Ze vliegt in ijzeren omhulsel door de lucht en wint een gevecht met speelgoedkonijnen. Boivon maakte de film om zichzelf te promoten. En dat heeft gewerkt. Hij heeft inmiddels al aanbiedingen uit Hollywood. Maar met zijn dochter blijft hij filmpjes voor internet maken om zijn vaste publiek te blijven bedienen.

Permalink 13:40:31, 1820 hits, CategoriŽn: Nu

10-06-10

Nieuwste hype heet baltrappen, Auw

Filmpje kijken, op café gaan. Dat doen wij als we ons vervelen. De Amerikanen niet. Die stampen elkaar zo hard mogelijk in het kruis. Ziehier de nieuwste hobby onder scholieren: ‘baltrappen’. Amerikaanse urologen luiden de alarmbel nu ze steeds meer jongeren binnenkrijgen met gescheurde of verbrijzelde teelballen. Want ‘de jeugd van tegenwoordig’ heeft een nieuwe hobby ontdekt: ‘baltrappen’ of ‘zaktrappen’. Het idee is vrij simpel. Je stampt elkaar gewoon zo hard mogelijk in het kruis. En dan zien wie de meest stenen ballen heeft. De 14-jarige David Gibbons zal alvast niet als winnaar uit de bus komen. Hij is het laatste slachtoffer van het bizarre spel. De nacht nadat hij door een klasgenoot in het kruis werd geschopt, werd hij wakker van de helse pijn. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar dokters tijdens een spoedoperatie zijn rechter teelbal verwijderden. De puber zal het spelletje wellicht geen tweede keer meer proberen. Hieronder alvast een filmpje met een uitzonderlijk praktijkvoorbeeld. Niet voor gevoelige kijkers.

Tags: filmpjes

Permalink 15:40:08, 1233 hits, CategoriŽn: Nu

05-06-10

Goochelen met de iPad

Wist u dat u echte vliegende duiven uit de iPad kon toveren?
null

Terwijl de makers van de iPad ons proberen te overtuigen van hoe geweldig hun nieuwste uitvinding wel is, toont een Japanse straatgoochelaar welke bovennatuurlijke krachten de iPad echt bezit.

In een filmpje op YouTube is te zien hoe de Japanner met een vooraf geprogrammeerde iPad en een reeks slim getimede elementen goochelt.

Het filmpje werd al meer dan een half miljoen keer bekeken op het internet.

Toch zullen sceptici en virale marketing-experts opmerken dat op het einde van het filmpje het Apple-logo op de shop achter de goochelaar wel heel lang in beeld blijft.

Permalink 09:40:45, 3496 hits, CategoriŽn: Fun

20-04-10

Octopus steelt camera duiker

Een duiker kreeg de schrik van zijn leven toen hij werd aangevallen door een octopus. Het dier ging er vandoor met de draaiende camera van de duiker, die een achtervolging inzette...

Victor Huang uit Nieuw-Zeeland was aan het duiken voor de kust van Wellington toen de octopus plotseling tevoorschijn kwam vanuit het zeewier. De octopus vloog naar de duiker toe en greep de camera vast. Vervolgens ging het dier ervandoor met de gloednieuwe camera, die nog steeds opnames maakte.

"Het beest zwom pijlsnel weg. Het leek wel een winkeldief", vertelt Huang in Nieuw-Zeelandse media..

Lees meer »

Permalink 15:41:49, 1822 hits, CategoriŽn: Nu
Lichtshow door meteoor

Een meteoor heeft oplettende Amerikanen getrakteerd op een lichtshow met een gigantische vuurbal...

Het lichtspektakel was te zien in het midden van de Verenigde Staten. Onder meer in Missouri, Illinois, Indiana, en Wisconsin konden mensen meegenieten van de meteoor.

Getuigen spraken van een enorm lichtspel en beschreven de meteoor als een 'gigantische vuurbal'. Uiteraard is de lichtshow vanaf meerdere plekken vastgelegd op video.

Tags: filmpjes

Permalink 11:41:21, 1257 hits, CategoriŽn: Nu

29-12-09

Kat maakt ritje met stofzuiger en verkoopt hond pak rammel

Op het internet verschijnen vaak de grappigste home-video's rond dieren. Zo ook onderstaand YouTube-filmpje, waarin kat Max-Arthur de strijd aanbindt met pitbull Sharky. De kat maakt hierbij een ritje op een automatische stofzuiger, waarvoor alles en iedereen - ook Sharky - moet wijken.

Tags: filmpjes

Permalink 07:14:38, 1455 hits, CategoriŽn: Nu

10-12-09

Muzikale hamsters beloven tv-hit te worden

Bronwaterfabrikant Drench zal ongetwijfeld scoren met een wel erg schattige commercial. Het heeft echte hamsters op kleine instrumentjes laten spelen. De pluizige diertjes staan als het ware aan te schuiven om auditie te mogen doen in het bekende Londense Jazz Cafe voor een plekje bij de band 'The Clever Hamsters'. Een woordvoerder van Drench bekende dat er heel wat pindakaas nodig was om de hamsters zo ver te krijgen. De commercial zal volgende maand voor het eerst op de buis verschijnen.

Tags: filmpjes

Permalink 21:52:00, 1459 hits, CategoriŽn: Nu

14-09-09

Deense zoekt vader van baby via Youtube

Op de videowebsite Youtube is een video opgedoken waarin de 26-jarige Karen een oproep doet naar de mogelijke vader van haar zoontje. De vrouw vertelt in de video dat August waarschijnlijk is verwekt tijdens een one night stand na een avondje stappen in Kopenhangen.

De avond eindigde in bed, maar haar minnaar was de volgende ochtend alweer gevlogen. Karen beweert in de video dat ze zich de naam van haar one night stand niet meer kan herinneren. Ze herinnert zich al evenmin waar hij vandaan komt. Op het internet woedt intussen een discussie rond de echtheid van de video. Volgens een aantal mensen zou het wel eens een viral voor voorbehoedsmiddelen kunnen zijn.

Tags: filmpjes

Permalink 16:55:19, 2532 hits, CategoriŽn: Nu

01-09-09

Naaktfilmpje Evi Hanssen hit op internet

Expeditie Robinson-presentatrice Evi Hanssen is een nanoseconde bloot te zien in een Vlaams reclamespotje. Het filmpje is een regelrechte hit op internet!

TV-kabelbedrijf Telenet wil met het filmpje reclame maken voor digitale televisie. Beelden kunnen stil worden gezet door op pauze te drukken. En het is natuurlijk de kunst om het beeld precies stil te zetten op de korte flits wanneer Hanssen bloot te zien is tussen wandelende olifanten. Dit meldt Shownieuws.

Evi Hanssen presenteert samen met Eddy Zoëy het programma Expeditie Robinson. Ze vindt het leuk dat het filmpje een hit is op internet. "Ik ben gevleid. Voor een vrouw van bijna 31 die net een kind heeft gekregen, is het toch wel plezant om te horen dat mensen je in je nakie willen zien", aldus de presentatrice aan de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Tags: filmpjes

Permalink 13:17:07, 16398 hits, CategoriŽn: Nu

25-08-09

Raadsels rond 'alien-baby' in Mexico

In een uitgezette val voor dieren zou een buitenaards wezen gevangen zijn.

De levende 'alien-baby' is in mei 2007 bij een boerderij in de val gelopen. Het wezen is al die tijd door de eigenaren van de boerderij bewaard. Volgens hen schreeuwde en spartelde het wezen hevig toen het werd gevangen. De boeren waren zo bang dat ze het net zo lang onder water hielden tot het was verdronken, vertelden ze op de Mexicaanse televisie. Dat zou uren geduurd hebben. Pas onlangs gaven ze het lichaam vrij.

Wetenschappers van universiteiten onderwerpen het momenteel aan verschillende onderzoeken, meldt de Duitse krant Bild. Het lichaam zou kenmerken hebben van een hagedis (zoals tanden zonder wortels, lange tijd onder water kunnen zijn), maar ook van de mens, bijvoorbeeld de structuur van bepaalde gewrichten. Het brein zou zeer intelligent zijn; met name het deel dat verantwoordelijk is voor het geheugen bij de mens.

Lees meer »

Permalink 20:48:52, 2061 hits, CategoriŽn: Jij

19-07-09

MP3 Full Song Michael Jackson-A place with no name (Merudi Mix).

Op de volgende site kwam ik het hele nummer tegen van Michael Jackson-A Place With No Name. http://nlforum.merudi.net/ubbthreads.php/topics/65174/Michael_Jackson_A_place_with_n.html#Post65174.

Erg gaaf nummer! De MP3 kan je van de bovenstaande link.

Of hier alvast een voorproefje krijgen via youtube:

Permalink 15:15:22, 4338 hits, CategoriŽn: Nu

17-07-09

Michael Jackson-a place with no name, download hier de mp3

Er is een onbekend nummer van Michael Jackson opgedoken, genaamd 'A Place with No Name'.

Het is onbekend wanneer het nummer is opgenomen. 'A Place with No Name' lijkt erg op de hit 'A Horse with No Name' van America uit 1971.

America heeft Michael indertijd toestemming gegeven om de track op te nemen. Hun manager vertelt: "De band was vereerd dat Michael een nummer wilde opnemen dat zo op hun hit leek. Ik hoop dat al Michaels fans genieten van het resultaat:"

Luister hier naar 'A Place with No Name'.

Of bekijk hier een hele goede remix van de snippet:

Permalink 01:27:55, 1744 hits, CategoriŽn: Nu

14-07-09

Zanger neemt via YouTube wraak op luchtvaartmaatschappij

De Amerikaanse zanger Dave Carroll heeft een originele manier gevonden om wraak te nemen op United Airlines. Het bagagepersoneel van de luchtvaartmaatschappij gooide vorig jaar een gitaar van Carrol, ter waarde van 2.500 euro, kapot.

De muzikant kreeg echter nooit een schadevergoeding. In de lente van 2008 vloog Carroll samen met zijn groep Sons of Maxwell naar Nebraska voor een aantal optredens. Passagiers aan boord van het vliegtuig zagen hoe het bagagepersoneel gooide met de dure Taylorgitaar van Carrol. Het instrument bleek stuk te zijn en Carroll ondernam verschillende pogingen om een schadevergoeding te krijgen van United Airlines.

Lees meer »

Permalink 09:56:40, 2097 hits, CategoriŽn: Nu

26-06-09

Scholieren rijden met auto door school

wee Britse scholieren hebben hun laatste schooldag op een wel heel bijzondere manier gevierd. Met veel moeite wurmden ze hun twee autootjes door de schoolpoort, waarna ze een ritje door de schoolgang maakten. Alles werd op video gefilmd door medeleerlingen.

De 18-jarigen Ben Wilson en Oli Stavrakakis reden met hun auto's door de gang, keerden en reden terug naar de uitgang. In de gang staan leerlingen en leerkrachten verbaasd toe te kijken. Een enkele leraar stapt op het duo af en vraagt hen de motor van de wagen af te zetten. Een zware sanctie kregen Wilson en Stavrakakis niet. De twee grapjurken werden even gearresteerd, maar mochten snel naar huis. Even volgde er een schorsing, maar ze mochten wel hun examens afleggen. "Het zijn geen slechte jongens, maar ze hebben iets stoms gedaan. Het kan ook gevaarlijk zijn en gelukkig raakte niemand gewond," zei schooldirecteur Tim Gilson tegen de Britse tabloid The Sun.

Tags: filmpjes

Permalink 17:12:23, 1262 hits, CategoriŽn: Nu

22-06-09

Schokkend filmpje Iran werd via Nederland verspreid

Schokkende amateurbeelden van de dood van een jonge Iraanse vrouw hebben wereldwijd voor verontwaardiging gezorgd. De beelden werden op internet verspreid door een in Nederland verblijvende Iraanse asielzoeker.

Neda Soltan werd op straat in Teheran doodgeschoten tijdens een demonstratie tegen de omstreden verkiezingsuitslag in Iran.

In de zeer schokkende video is te zien hoe omstanders, onder wie een arts, tevergeefs proberen haar te reanimeren nadat ze in de borst is geraakt. De jonge vrouw stierf ter plekke.

Volgens ooggetuigen zou ze vanaf een dak zijn beschoten door een sluipschutter, die deel uitmaakt van de gevreesde Basij-milities. De demonstratie zelf vond overigens enkele straten verderop plaats.

Lees meer »

Permalink 23:30:42, 1466 hits, CategoriŽn: Nu

20-06-09

'Nieuw topmodel' ontspoord

Een deelneemster aan een programma dat op zoek is naar een nieuw topmodel is tijdens de opnames volledig het spoor bijster geraakt. Ze ging naakt voor de jury staan en smeekte de juryleden haast om haar uit de show te sturen...

Op het moment dat de jury van het programma 'She's got the look' bekend wil maken welke twee modellen naar huis gestuurd worden, trekt deelneemster Laurie ineens op een zeer opvallende manier de aandacht.

Ze vraagt de jury om haar naar huis te sturen zodat de andere modellen kunnen blijven. Daarna begint ze rare bewegingen te maken en trekt ze haar bovenkleding uit.

Uiteindelijk besluit de jury, in samenspraak met de andere modellen, dat het inderdaad beter is om Laurie naar huis te sturen...

Permalink 15:27:04, 1121 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,068)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977729',
FROM_UNIXTIME(1566789599), '/index.php/filmpjes:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )