goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht
1 2 3 4 ... 23 >>
Coureur rijdt fan omver
Britney (8) krijgt botoxbehandelingen van haar moeder
De peuter van zestig kilo
Werkloos door constante erectie
Hoofd meisje blijft opzwellen
Vader sekst per ongeluk met zijn dochter
Israel doet onderzoek naar dansende soldaat
Oppasoma misbruikte baby
Snuit en ogen hond dichtgeplakt
Ouders stoppen huilend kind in kist
Man at long celgenoot op
Zoon wint lotto, vader stuurt huurmoordenaars
Levend begraven vrouw ontsnapt na tien dagen
Verkrachter onschuldig wegens te spannende jeans
Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeeerder worden
Advies: zelfmoord op straat laten plaatsvinden
Een snufje gemalen zwarte mensen
Man smeert drol in gezicht verloofde
Octopus steelt camera duiker
Kat overleeft negen kogels
Politie valt huis binnen omwille van TomTom
Ophef om condoom met weerhaakjes
Claim speeltuin om hoofddoekje
Zesjarige verhangt zich na ruzie met moeder
Dronken Russen eten meisje
Zweedse smoorverliefd op Belgische babymoordenaar
Jongeren slaan een man in elkaar en gooien hem op het spoor van de metro
Poll
Ik ben een snoozer

View Results

07-06-11

Coureur rijdt fan omver

Sebastien Buemi moet zich zijn rotgeschrokken toen er plotseling een toeschouwer voor zijn Formule 1-bolide opdook. De doldwaze autosportfan wilde tijdens een race voor het goede doel in Japan over de bolide van de testrijder van Toro Rosso heen springen, maar werd vol geraakt. Wonderwel kwam de waaghals er zonder kleerscheuren vanaf. Bekijk hier de beelden.

Permalink 21:45:49, 14387 hits, CategoriŽn: Nu

20-05-11

Britney (8) krijgt botoxbehandelingen van haar moeder

Zoals alle 8-jarige meisjes wil de Britse Britney Campbell later een beroemde zangeres, danseres of actrice worden. Om die droom waar te maken ondergaat ze al een jaar botoxbehandelingen en laat ze zich waxen. Moeder Kerry, een 34-jarige single uit Birmingham, brengt de spuiten zelf in bij haar dochtertje, ze is immers schoonheidsspecialiste.

"Wat ik nu voor Britney doe zal haar later helpen een ster te worden", zegt ze. "Ik weet zeker dat ze een model, actrice of zangeres wordt. Deze behandelingen helpen haar er langer jong uit te zien." Ondanks het feit dat dokters en chirurgen adviseren Botox enkel voor volwassenen te gebruiken, ziet Kerry geen gezondheidsrisico's. "Het is allemaal veilig en Britney is gezond", zegt Britney's moeder, die de botox op internet koopt.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 17:39:16, 6442 hits, CategoriŽn: Nu

23-03-11

De peuter van zestig kilo

De knaap is daarmee maar liefst vijf keer zwaarder dan zijn leeftijdsgenoten. De ouders van de peuter zijn zo bang dat hun oogappel een van zijn befaamde woedeaanvallen krijgt, dat ze hem hele borden vlees en rijst laten verorberen. "Als hij geen derde of vierde portie krijgt, blijft hij non-stop huilen", aldus de radeloze moeder tegen Chinese media.

Pogingen om de enorme eetlust van het jochie in te dammen, liepen op niets uit. Sinds begin dit jaar is de peuter opnieuw tien kilo aangekomen. Vanwege zijn gewicht mag de flinke jongen niet meer naar de crèche, omdat hij een gevaar zou vormen voor andere kinderen.

Opvallend: Lu Hao woog bij zijn geboorte slechts 2,6 kilogram.

Permalink 07:00:54, 2321 hits, CategoriŽn: Nu

27-02-11

Werkloos door constante erectie

De 37-jarige Bas Dorst uit Haarlem zit al maanden werkloos thuis. De voormalige dakdekker heeft een ziekte waardoor hij twaalf tot veertien uur per dag met een erectie rondloopt.

Bas heeft flink te lijden onder de zeldzame erectiestoornis, genaamd priapisme. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een rotprobleem", aldus Bas in het Haarlems Dagblad. Hij vertelt zijn verhaal onder een schuilnaam, omdat zijn vriendin niet wil 'dat heel Haarlem weet dat ik hiermee rondloop'.

Bas lijdt aan de ziekte sinds twee jaar, toen hij plotseling wakker werd met een erectie die niet meer overging. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Elke behandeling tegen de zeldzame ziekte heeft tot nu toe niet tot gewenst resultaat geleid. Daardoor heeft de man nog steeds elke dag een erectie, die pas rond het middaguur vanzelf weer over gaat.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 11:54:02, 2111 hits, CategoriŽn: Nu

21-12-10

Hoofd meisje blijft opzwellen

De gezondheid van de zestien maanden oude Hong Yu uit China gaat met sprongen achteruit. Haar ouders hebben naar eigen zeggen alles al geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Vader en moeder zien hun dochtertje steeds verder aftakelen. Een combinatie van hersenvliesontsteking met een verwaarloosde longontsteking hebben ervoor gezorgd dat de gezondheid van Hong Yu steeds verder achteruit loopt.

Het hoofd van het meisje lijkt inmiddels wel op een ballon. Het wordt steeds groter en een oplossing is er niet. Haar ouders zijn zo wanhopig dat ze zijn overgestapt op "huis-, tuin- en keukenmiddeltjes". Hong Yu kan haar hoofd niet bewegen en ook geluid maken is haast onmogelijk.

Een fatsoenlijke behandeling in het ziekenhuis zit er wegens de financieel penibele situatie van haar ouders waarschijnlijk niet in.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 13:05:26, 1753 hits, CategoriŽn: Nu

29-10-10

Vader sekst per ongeluk met zijn dochter

Een 43-jarige Duitse man heeft voor de rechter moeten verschijnen nadat hij 'per ongeluk' seks met zijn eigen dochter zou hebben gehad. Dit schrijft de Berliner Kurier. De man uit het plaatsje Nieheim bij Paderborn vertelde de rechtbank dat hij zijn eigen vrouw had verward met zijn 17-jarige dochter.

Om onduidelijke redenen had zijn vrouw de dochter in het echtelijke bed gelegd. Het meisje zou veel gedronken hebben. Toen de vader ook dronken thuiskwam, kroop hij tegen haar aan en begon hij enkele seksuele handelingen. Hij vertelde er van uit te zijn gegaan dat zijn vrouw naast hem lag. Volgens de man ontdekte hij pas dat het om zijn dochter ging toen zij naar het toilet ging. De rechter zou de man hebben geloofd.

Hij kreeg een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden. Daarnaast moest hij 1.000 euro boete betalen.

Tags: bizar

Permalink 15:36:53, 1903 hits, CategoriŽn: Nu

08-10-10

Israel doet onderzoek naar dansende soldaat

Het Israëlische leger is een onderzoek gestart naar een video op YouTube waarop te zien is hoe een Israëlische militair rond een geblinddoekte Palestijnse vrouw danst. De vrouw draagt een hoofddoek en een lang zwart gewaad en staat tegen een muur, terwijl de militair om haar heen danst, begeleid door harde Arabische muziek.

De soldaat maakt daarbij suggestieve bewegingen, terwijl de vrouw zelf nauwelijks beweegt. De videoclip is de nieuwste in een serie beschamende video's en foto's die op het internet worden gezet en waarin Israëlische militairen Palestijnen belachelijk maken. Als het filmpje authentiek blijkt te zijn, is het de eerste video waarin specifiek een Palestijnse vrouw wordt vernederd, een zwaarbeladen kwestie in de Arabische gemeenschap.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 19:40:11, 1837 hits, CategoriŽn: Nu

27-09-10

Oppasoma misbruikte baby

Een oma die zou hebben meegewerkt aan seksueel misbruik en het vervaardigen van kinderpornografie van haar vijf weken oude kleinzoon, op wie ze voor het eerst paste, noemde de officier van justitie in Den Bosch „te bizar voor woorden”. Ze eiste voor de rechtbank in Den Bosch een celstraf van 263 dagen plus tbs met voorwaarden tegen de 57-jarige oma.

De kwade genius achter het misbruik was haar destijds nieuwe vriend, zo vertelde de 57-jarige vrouw aan de rechters. Omdat ze volgens gedragsdeskundigen extreem beïnvloedbaar is, kon ze geen weerstand bieden aan zijn perverse ideeën. De zaak tegen de man, die het misbruik op film en foto's vastlegde, is aangehouden.

Op het beeldmateriaal zou te zien zijn hoe de oma met haar mond de geslachtsdelen van het jongetje beroert en hoe haar vriend zijn penis in de mond van de baby probeert te brengen.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 21:07:32, 1292 hits, CategoriŽn: Nu

05-08-10

Snuit en ogen hond dichtgeplakt

Een hondenbezitter heeft de snuit en ogen van zijn eigen hond dichtgeplakt met tape en zijn voorpoten aan elkaar vastgebonden, omdat buren hadden geklaagd over het dier...

Een voorbijganger zag het arme dier en belde de politie. De Belgische eigenaar is aangehouden en de hond is in beslag genomen en voorlopig in een asiel in Gent geplaatst, meldt Het Laatste Nieuws.

De dierenbeul verklaarde het tape op de kop van het dier te hebben geplakt, omdat buren klaagden over geluidsoverlast door het geblaf van het dier. De voorpoten zaten aan elkaar vastgebonden om te voorkomen dat de hond kuilen zou graven in de tuin. daarnaast had het arme dier zich bijna verhangen in een touw, omdat hij met dat touw aan een paal in de tuin vastgebonden zat.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 23:45:56, 3049 hits, CategoriŽn: Nu

27-07-10

Ouders stoppen huilend kind in kist

Een koppel uit het Japanse Yokohama heeft haar veertien maanden oude kindje in een dichtgespijkerde houten kist gestopt, omdat het meisje niet ophield met huilen. De kleine is gestikt.

Nobutake Komaba, een 37-jarige metaalarbeider, en zijn 21-jarige vriendin Sachiko Watanabe (21) zijn gearresteerd. ,,We stoppen ons kind altijd in een kist als ze begint te huilen'', verklaart de moeder laconiek.

Bizar detail: de ouders hadden speciaal voor hun dochter een kistje op wieltjes ontworpen. Komaba timmerde een houten kist van 78 centimeter lang, 37 centimeter breed en een halve meter hoog; de perfecte maten voor de jonge Yukina. Het meisje had wel vaker in de kist gezeten, maar in de nacht van 18 op 19 december ging het helemaas mis. Het kind zat te lang opgesloten en stierf uiteindelijk een verstikkingsdood. De ouders hebben hun gruwelijke daad inmiddels bekend, meldt Asia One News.

Tags: bizar

Permalink 11:42:01, 1513 hits, CategoriŽn: Nu

24-06-10

Man at long celgenoot op

Een Franse gedetineerde die zijn celgenoot doodde en diens long vervolgens opat, kwam tot zijn daad nadat de autoriteiten smeekbedes om psychologische hulp hadden genegeerd. Dat verklaarde de 39-jarige man tijdens het begin van zijn proces.

Tijdens het gerechtelijk onderzoek had de verdachte nog laten weten dat hij de ziel van het 41-jarige slachtoffer tot zich wilde nemen, maar in de rechtbank benadrukte hij zijn moeilijke jeugd en zijn geestelijke instabiliteit. „Niemand luisterde naar me. Ik heb diverse keren om hulp gevraagd en gezegd dat ik in staat was tot gevaarlijke dingen. Ik ondernam actie en pas toen namen ze me serieus”, verklaarde de man voor de rechter.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 17:57:09, 1123 hits, CategoriŽn: Nu

11-06-10

Zoon wint lotto, vader stuurt huurmoordenaars

Geld maakt niet gelukkig. Zeker niet als je dankzij het geld een koppel huurmoordenaars achter je aankrijgt. Een Braziliaanse vader stuurde twee professionele doders achter zijn zoon nadat die ettelijke miljoenen won met de lotto. Fabio de Barros was dolgelukkig met de 13 miljoen euro die de speelpot voor hem had uitgebraakt. Maar het geluk keerde toen zijn liefhebbende vader op het idee kwam om een assortiment huurmoordenaars op hem af te sturen. Al had hij dat zelf niet meteen door. Dat werd verteld door de politie.

Pa Francisco leefde al jaren op voet van oorlog met zijn zoon. Toen Fabio in 2006 het geld binnenrijfde, werd hun onderlinge relatie er niet beter op. De vader had het geld tijdelijk op zijn rekening staan maar weigerde al die tijd om het bedrag terug te geven. De zoon probeerde ondertussen langs alle mogelijke wegen het geld opnieuw te bemachtigen.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 19:40:48, 1552 hits, CategoriŽn: Nu

06-05-10

Levend begraven vrouw ontsnapt na tien dagen

Een Mexicaanse vrouw die levend werd begraven met drie dode lichamen, is na tien dagen uit het graf kunnen ontsnappen en heeft het verschrikkelijke avontuur overleefd.
null

Dat hebben Mexicaanse media gemeld. De vrouw, naar verluidt de dochter van het hoofd van een dorp nabij Cancun, werd veertig dagen geleden ontvoerd.

Tien dagen geleden probeerden de autoriteiten haar te bevrijden. Maar de reddingspoging mislukte en de vrouw werd samen met drie dode lichamen levend begraven. Zo is ze er in geslaagd uit het graf te ontsnappen.

Omwonenden troffen de vrouw in een afgrijselijke toestand aan: het slachtoffer stonk vreselijk en er zaten wormen in een wonde in een van haar wenkbrauwen, aldus getuigen.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 07:32:52, 1635 hits, CategoriŽn: Nu

03-05-10

Verkrachter onschuldig wegens te spannende jeans

In Australië is een man vrijgesproken in een verkrachtingszaak. Volgens de jury kon hij het slachtoffer onmogelijk aangerand hebben, aangezien de jonge vrouw spannende jeans droeg. En die kon hij nooit op eigen kracht uitgetrokken hebben. De 23-jarige beklaagde, Nicholas Gonzales, vertelde de rechtbank dat het slachtoffer vrijwillig seks met hem gehad heeft.

De vrouw van 24 jaar had klacht ingediend omdat de man haar heel smalle jeans had afgerukt. Tijdens het proces in Sydney schreef de jury een briefje aan de rechter, omdat ze meer wilden weten over "hoe de beklaagde de jeans precies had uitgetrokken". Een jurylid schreef dat hij twijfelde of die jeans zonder enige vorm van medewerking konden worden uitgetrokken.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 01:03:21, 1416 hits, CategoriŽn: Nu

22-04-10

Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeeerder worden

De meeste driejarige meisjes kunnen nog maar net met een kleurpotlood kriebelen, maar de Britse Ruby Dickinson leert nu al haar tekenkunsten op de menselijke huid te botvieren. De driejarige kleuter is bezig de jongste tatoeëerder van de wereld te worden, ze leerde het vak van haar vader die een tattoozaak in Wales heeft. Hij importeerde een inktpen uit de Verenigde Staten die speciaal ontwikkeld is om goed te hanteren met kleine handen.

Ze zal deze voor haar vierde verjaardag krijgen in oktober. "Ruby kan niet wachten om tatoeëerder te worden. Voor mijn veertigste verjaardag, dat is binnen vier jaar, wil ik dat ze een verjaardagsboodschap op mijn been zet." Momenteel krijgt ze na de kleuterschool lessen in tatoeëren met een speelgoedkit in de zaak van haar vader.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 11:41:56, 3906 hits, CategoriŽn: Nu
Advies: zelfmoord op straat laten plaatsvinden

Psychiaters krijgen van hun beroepsgroep het advies patiënten met een nadrukkelijke zelfmoordwens de straat op te sturen zodat ze daar zelf een einde aan hun leven kunnen maken. Dat blijkt uit een richtlijn van de commissie Hulp bij zelfdoding van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP). Met alle traumatische gevolgen van dien voor bijvoorbeeld machinisten die dit soort mensen voor de trein krijgen en de hulpdiensten die de lichaamsdelen van de rails moeten halen.

Wim Eilert, bestuurder van de VVCM-vakbond voor rijdend personeel bij de Nederlandse Spoorwegen, reageert verbaasd en geschokt op de richtlijn. Hij gaat het in het bestuur aan de orde stellen. ,,Dit is een fout signaal. Jaarlijks springen 200 mensen in Nederland voor de trein. Dat zijn gruwelijke ervaringen voor machinisten en ook voor conducteurs.

Lees meer »

Permalink 09:41:50, 2059 hits, CategoriŽn: Nu

21-04-10

Een snufje gemalen zwarte mensen

In een Australisch kookboek is een onsmakelijke blunder opgedoken. In een recept voor tagliatelle met sardines staat dat het gerecht op smaak moet worden gebracht met versgemalen zwarte mensen.

Foutje van de schrijver, die in plaats van 'pepper' het woord 'people' had opgeschreven. De drukker zag de spelfout ook niet, met als gevolg dat alle 7000 kookboeken weggegooid moeten worden. Mensen die het boek al in huis hebben en liever een ander exemplaar willen, kunnen gratis een herdruk krijgen.

Tags: bizar

Permalink 15:41:01, 1335 hits, CategoriŽn: Nu
Man smeert drol in gezicht verloofde

Een 38-jarige man uit North Dakota gaf zijn verloofde een wel erg aparte traktatie. Na een huiselijke ruzie smeerde de man zijn eigen uitwerpselen in het gelaat van zijn verloofde. De politie kwam ter plaatse en arresteerde David Kenneth Neil na de lelijk uit de hand gelopen huiselijke ruzie. In het politierapport staat te lezen dat het koppel ruzie had over financiële zaken. Op het moment van het dispuut zat David op het toilet zijn gevoeg te doen. De man vond er niet beter op dan een drol uit het porselein te vissen om die vervolgens in het gelaat van zijn geliefde te smeren.

De zoon van de verloofde zag alles gebeuren en wilde de politie bellen, maar David vond dat geen goed plan en griste de telefoon uit de jongen zijn handen. In North Dakota is het verhinderen dat iemand de hulpdiensten belt strafbaar. Uiteindelijk kon de vrouw het huis uitvluchten en de politie verwittigen. Die kwam David arresteren. Naast het verhinderen van de noodoproep riskeert hij ook beschuldigd te worden van aanranding.

Tags: bizar

Permalink 09:41:52, 5065 hits, CategoriŽn: Nu

20-04-10

Octopus steelt camera duiker

Een duiker kreeg de schrik van zijn leven toen hij werd aangevallen door een octopus. Het dier ging er vandoor met de draaiende camera van de duiker, die een achtervolging inzette...

Victor Huang uit Nieuw-Zeeland was aan het duiken voor de kust van Wellington toen de octopus plotseling tevoorschijn kwam vanuit het zeewier. De octopus vloog naar de duiker toe en greep de camera vast. Vervolgens ging het dier ervandoor met de gloednieuwe camera, die nog steeds opnames maakte.

"Het beest zwom pijlsnel weg. Het leek wel een winkeldief", vertelt Huang in Nieuw-Zeelandse media..

Lees meer »

Permalink 15:41:49, 1822 hits, CategoriŽn: Nu
Kat overleeft negen kogels

Katten hebben negen levens, wordt wel eens gezegd en dat kan kloppen. Feit is dat Kitty, een kat uit Zweden negen kogels overleefd heeft. "De kogels werden van dichtbij afgevuurd want ze zaten diep in de kop en het lijf van het beestje", zegt veearts Andrew Blackley.

Kitty kroop bebloed naar huis in Varberg. Haar baasje dacht dat de kat een hevige strijd geleverd had met een hond. Ook in het dierenziekenhuis van Slöinge dachten veeartsen het tot ze plots drie kogels in het lijfje van de kat ontdekten.

Een kogel had haar neus getroffen, een tweede zat onder een oog en een derde stak in haar middenrif. Verder onderzoek wees uit dat in het beestje maar liefst negen kogels van een luchtdrukgeweer staken. "De kat werd negen keer geraakt omdat ze niet de kans kreeg om te vluchten", weet Blockley. Kitty werd succesvol geopereerd en veeartsen gaan ervan uit dat de kat volledig zal herstellen. De politie heeft intussen een onderzoek geopend, schrijft de krant Hallands Nyheter.

Tags: bizar

Permalink 13:41:04, 1420 hits, CategoriŽn: Nu

19-04-10

Politie valt huis binnen omwille van TomTom

Onlangs werd de politie van Rotterdam opgeroepen om een huis binnen te vallen aan de Roelantweg omdat er zogezegd gewapende mannen in het huis zouden zijn binnengegaan. Een van de buren had de politie gebeld omdat hij of zij duidelijk had gezien hoe er mannen met een wapen de woning waren binnengegaan.

Even later kwam de politie ter plekke en vielen ze met een speciaal arrestatieteam de woning binnen. Vier mensen van Hongaarse afkomst werden opgepakt. Het hele huis werd vervolgens onderzocht, maar er werden geen wapens gevonden. Uiteindelijk bleek dat de man of vrouw het totaal verkeerd gezien had en dat het niet om een wapen ging maar om een GPS van TomTom.

Tags: bizar

Permalink 15:41:54, 1490 hits, CategoriŽn: Nu

17-04-10

Ophef om condoom met weerhaakjes

Zuid-Afrikaanse vrouwen krijgen een condoom met scherpe weerhaakjes aan de binnenkant uitgedeeld, om verkrachting tijdens het WK voetbal te voorkomen... Critici zijn echter bang dat de vrouwen daardoor vermoord zullen worden.

Sonette Ehlers, een Zuid-Afrikaanse arts heeft het pijnlijke condoom ontwikkeld. De Rape-aXe is een condoom dat vrouwen bij zichzelf kunnen inbrengen. Zodra een vrouw dan verkracht wordt, komen de scherpe haakjes vast te zitten aan het geslachtsdeel van de verkrachter. Daarbij komt geen bloed vrij, wat belangrijk is als het gaat om hiv.

Het condoom kan vervolgens alleen nog met behulp van een arts worden verwijderd. Als de verkrachter dat zelf probeert, is dat een zeer pijnlijke onderneming, aldus de ontwikkelaar van het anti-verkrachtingscondoom.

Lees meer »

Permalink 09:24:05, 1584 hits, CategoriŽn: Nu

10-04-10

Claim speeltuin om hoofddoekje

Een vrouw uit Heerhugowaard eist een schadevergoeding van € 11.000 van speeltuin Linnaeushof in Bennebroek na een ongeluk waarbij haar hoofddoek verstrikt raakte in een speeltoestel.

De vrouw uit Heerhugowaard maakte in 2007 een uitstapje met een islamitische vereniging . Bij het karten raakte haar hoofddoekje los, zo blijkt uit een tussenvonnis van de rechtbank in Haarlem. Het doek wikkelde zich rond de achteras en knelde haar luchtpijp af. Ze moest naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De moslima verwijt de speeltuin onvoldoende veiligheidsmaatregelen en toezicht, meldt het Noord-Hollands dagblad.

Tags: bizar

Permalink 23:50:36, 2684 hits, CategoriŽn: Nu
Zesjarige verhangt zich na ruzie met moeder

Een 6-jarig meisje heeft zelfmoord gepleegd na een ruzie met haar moeder. De Amerikaanse kleuter Samantha Kuberski uit Oregon was na een woordenwisseling naar haar kamer gestuurd. Het meisje, dat bijna haar zevende verjaardag zou vieren, was boven in een ongebruikt ledikantje geklommen. Vervolgens hing ze zichzelf op door een kinderriem om haar nek te binden en deze vast te maken aan de bovenste rand van het kinderbedje.

Hoewel in het onderzoeksrapport staat vermeld dat het gaat om een zelfmoord, blijven de ouders dat ontkennen. Samantha was een vrolijk kind, had veel vriendinnetjes, was niet depressief en had ook geen andere problemen, aldus de vader en moeder.

Tags: bizar

Permalink 01:50:48, 1101 hits, CategoriŽn: Nu

09-04-10

Dronken Russen eten meisje

Twee Russische mannen hebben een 16-jarig meisje verdronken en deels opgegeten. De mannen waren dronken en hadden honger, gaven ze toe. De twee dienden het vlees van het meisje op met aardappels en lieten een onwetende vriendin een deel opeten, melden verschillende kranten. Dat bleek tijdens de rechtszaak tegen Maxim Golovatskikh en Yury Mozhnov. De zaak werd uitgesteld toen een van de juryleden ziek werd na het zien van foto's.

De 16-jarige Karina Barduchian zou verliefd zijn geweest op een van de moordenaars en ging op 19 januari voor een feestje naar het huis dat hij deelde met de andere verdachte. Een derde huisgenoot, Ekaterina Zinoveya, ging naar bed, maar werd wakker van geluiden uit de badkamer. Ze wilde kijken waar het geluid vandaan kwam, maar een van de mannen hield haar tegen.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 13:50:50, 1223 hits, CategoriŽn: Nu

06-04-10

Zweedse smoorverliefd op Belgische babymoordenaar

Een Zweedse kunstenares is dolverliefd op babymoordenaar Kim De Gelder. De vrouw schreef verschillende brieven naar De Gelder en neemt op verschillende websites de verdediging van De Gelder op zich. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. De 40-jarige Angelina Elander, moeder van een tienerzoon, schreef De Gelder de voorbije maanden verschillende liefdesbriefen en probeerde hem aan de telefoon te krijgen in de gevangenis in Brugge. De vrouw solliciteerde zelfs in de gevangenis met de bedoeling om haar idool te kunnen ontmoeten.

De kunstenares houdt verschillende blogs bij en noemt zich op één van die blogs zelfs Angelina De Gelder. Elander is een petitie gestart voor de vrijlating van De Gelder en had het plan opgevat om zich voor de gevangenis van Brugge aan een kruis te laten nagelen.Op haar blog Kosmonaut Planemo laat Elander verstaan dat ze hoopt dat De Gelder in de gevangenis niet 'loopt te flirten met sexy cipiers'. Ze vraagt De Gelder ook om te beloven dat hij voortaan een goed mens zal zijn.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 13:00:41, 1205 hits, CategoriŽn: Nu
Jongeren slaan een man in elkaar en gooien hem op het spoor van de metro

In de Brusselse metro heeft zich een geval van extreem geweld voorgedaan. Bewakingscamera’s filmden in het metrostation aan de Naamsepoort (Porte de Namur) hoe drie jongeren een man in elkaar slaan en vervolgens van het eerste verdiep naar beneden werpen, op de sporen. Het slachtoffer blijft roerloos liggen.Met gevaar voor eigen leven slepen enkele andere reizigers de man vervolgens op het perron. De beelden werden uitgezonden in het programma ‘Affaires non classées’, op RTL-TVI.

Tags: bizar

Permalink 07:00:53, 1272 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Augustus 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (967,060)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (664,719)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (409,515)
 • Redacteur gezocht! (179,929)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (157,516)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,505)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,828)
 • Langste huwelijk ter wereld (139,502)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,521)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (115,875)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (113,649)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,671)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1977470',
FROM_UNIXTIME(1566787198), '/index.php/bizar:', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.6', 625 )