goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Delftse zonneauto nog efficiënter dan vorigeFiat schaft instructieboekje af »
Advertentie

22-07-11

KPN-klanten willen massaal overstappen vanwege nieuwe abo's

Veel KPN-klanten willen weg vanwege de introductie van de nieuwe, duurdere abonnementen. In een onderzoek onder bezoekers van Tweakers.net zegt ongeveer 84 procent van de deelnemende KPN- en Hi-klanten over te gaan stappen.

Van de klanten die zeggen te blijven, zouden er veel kiezen voor het goedkoopste abonnement, zo blijkt uit een onderzoek dat Tweakers.net in de afgelopen dagen heeft gedaan onder lezers en volgers op Twitter. In totaal meer dan 800 klanten van KPN en Hi vulden de vragenlijst in, waarin onder meer vragen stonden over het huidige abonnement, de nieuwe abonnementen en het dataverbruik.

Resultaat vragenlijst nieuwe KPN-abbo's: wat ga je doen? (KPN)Resultaat vragenlijst nieuwe KPN-abbo's: wat ga je doen? (Hi)De interesse om over te stappen is onder klanten van KPN en Hi even groot: 84 procent. De massale overstap zal nog wel op zich laten wachten; de meeste mensen kunnen in de komende zes maanden nog niet van hun abonnement af.

Follow up:

De lezers die de vragenlijst hebben ingevuld, blijken bovengemiddelde verbruikers van data; meer dan 60 procent verbruikt tussen 250MB en 1GB per maand, terwijl het gemiddelde verbruik per klant volgens KPN net onder 200MB ligt. De meeste mensen zeiden tussen 500MB en 1GB te verbruiken. Slechts een enkeling zegt meer dan 2GB per maand te verbruiken.

Het is daardoor onduidelijk of veel mensen inderdaad aanmerkelijk meer gaan betalen. Bij het gemiddelde verbruik van degenen die de vragenlijsten invulden, is het abonnement Bel-SMS-WebXL van 45 euro het beste. Veruit de meeste respondenten hebben genoeg aan 250 belminuten of sms'jes en 1GB aan data. Bij het abonnement van 45 euro mag 750MB aan data verbruikt worden. Een vergelijkbaar abonnement kost nu 42,50, met 1GB aan data. De snelheid gaat bij het nieuwe abonnement wel omhoog, van 3,6 naar 7,2Mbps. Voor een bundel met 1GB aan data betaal je vanaf september 50 euro.

KPN kondigde zijn nieuwe abonnementen aan. Data is daarin niet langer een aparte bundel, maar de hoeveelheid data in een bundel is gekoppeld aan de hoeveelheid belminuten en sms'jes. Daardoor worden grootverbruikers van data ertoe gedwongen om een duurder abonnement af te nemen, een stap die KPN al langer geleden aankondigde.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:16:46, 1518 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,128)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,691)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,204)
 • Redacteur gezocht! (183,525)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,085)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,560)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,695)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,362)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,256)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,005)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2344984',
FROM_UNIXTIME(1568578079), '/index.php/2011/07/22/kpn-klanten-willen-massaal-overstappen-v', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.235.220', 625 )