goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« NOS NieuwsDuitse geldwagen verliest miljoenOok Tilburg tegen wietpas »
Advertentie

10-07-11

Google beëindigt zoekovereenkomst met Twitter

Google is gestopt met het aanbieden van Google Realtime Search, een zoekmachine die content van diverse sociale netwerken indexeerde. De stap van de zoekgigant volgt op het aflopen van een overeenkomst met Twitter.

Google introduceerde de Realtime Search-optie in oktober 2009. De optie biedt internetgebruikers de mogelijkheid om berichten op sociale netwerken te doorzoeken. Daarvoor indexeerde Google diverse bronnen, waaronder Google Blog Search, Friend Feed, Google Buzz, Myspace en Facebook, maar Twitter kon gezien worden als een van de belangrijkste bronnen voor Realtime Search.

In het afgelopen weekend verdween de Realtime Search-site van de Google-servers, zonder nadere informatie. De precieze reden werd duidelijk; de overeenkomst die Google met Twitter in 2009 had gesloten om toegang te krijgen tot een realtime-stream van Twitter-berichten, was op 2 juni verlopen zonder dat deze is verlengd. Waarom de deal niet is verlengd, blijft onduidelijk.

Follow up:

Google heeft wel aan Search Engine Land laten weten dat het van plan is om de Realtime Search-functie in de toekomst weer te gaan aanbieden, maar het bedrijf noemt geen termijn. Wel laat de zoekgigant nog los dat zijn onlangs geopende Google -dienst, die wordt gezien als een Facebook-tegenhanger, een voorname rol moet gaan spelen in een vernieuwde zoekmachine voor sociale netwerkberichten.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 09:39:20, 1148 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (853,363)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (646,010)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (388,295)
 • Redacteur gezocht! (156,963)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,998)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,777)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,108)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,759)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,951)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,065)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,379)
 • More...


Archief


XML Feeds