goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Coureur rijdt fan omverAlarm om onveilige zwembaden »
Advertentie

07-06-11

EA zit duidelijk niet stil

Electronic Arts heeft de gamebeurs E3 aangegrepen om van een aantal games de releasedatum bekend te maken. Zo zal Mass Effect 3 wereldwijd op 6 maart 2012 verschijnen en kunnen fans op 27 oktober met Battlefield 3 aan de slag.

Tijdens de Microsoft-persconferentie werd bekend dat Mass Effect 3 de stemherkenning van de Xbox 360-accessoire Kinect gebruikt voor dialogen en commando’s tijdens gevechten. Op 6 maart verschijnt er ook een speciale versie van de game, die onder andere is voorzien van een stripboek, artbook en de soundtrack.

Van Battlefield 3 komt er ook een gelimiteerde editie op de markt. Gamers die de Battlefield 3 Limited Edition alvast reserveren, krijgen het downloadbare uitbreidingspakket Back to Karkand gratis. Dit multiplayer-themapakket bevat vier populaire kaarten uit Battlefield 2 die volledig vernieuwd zijn.

Follow up:

Insomniac Games, de makers van de Ratchet & Clank- en Resistance-series, werken voor Electronic Arts momenteel aan Overstrike. Centraal staat een groep elite agenten die terrorisme moeten stoppen. Het is de eerste game van de studio die niet alleen voor de PlayStation 3 zal verschijnen.

In Need for Speed The Run zitten spelers niet alleen maar achter het stuur van een stoere bolide. Voor het eerst wordt het racen afgewisseld met de benenwagen. Zo kan er gevlucht worden via daken van gebouwen of moet je een ongemerkt een politieagent uitschakelen om er met zijn wagen vandoor te kunnen gaan.

Voor FIFA 12 heeft Electronic Arts EA Sports Football Club aangekondigd. Deze service moet de fanatiekste sportfans ter wereld bij elkaar brengen en koppelt de online community van FIFA 12 aan de echte voetbalwereld.

De Sims maken hun overstap naar Facebook. In The Sims Social maken fans een Sim van zichzelf en kunnen, net als in een soap, met vrienden fictieve scenario’s naspelen. De game wordt volgens Electronic Arts binnenkort gelanceerd.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 19:45:00, 995 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,667)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,142)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,857)
 • Redacteur gezocht! (184,218)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,154)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,241)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,627)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,589)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,822)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,564)
 • More...


Archief


XML Feeds