goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Gmail verhoogt aantal contacten naar 25.000
'Portugal moet eerst zijn goud verkopen'
Paris Hilton haalt uit naar Lindsay Lohan
“iPad 3 krijgt een 3D scherm”
'IPhone straks draadloos te updaten'
Denkwijze van de goedgelovige massa uitgelegd
Zuid-Koreaan aan kruis gehangen
Wilde oerpaarden geboren in Fries moerasgebied
Toch herrie tijdens twee minuten stilte
Rupsenplagen in opkomst!
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

07-05-11

Gmail verhoogt aantal contacten naar 25.000

Gebruikers van Gmail konden tot nog toe maximaal 10.000 contacten kwijt in hun account. Hoewel waarschijnlijk slechts weinigen tegen deze limiet zijn aangelopen, heeft Google toch besloten de grens voor iedereen te verhogen naar 25.000.

Google zegt te vernomen dat diverse gebruikers met meer dan 10.000 mensen communiceren via Gmail. De zoekgigant wil dat gebruikers al hun contacten kunnen opslaan bij de dienst en dus is de limiet verhoogd. De limietverhoging geldt ook voor gebruikers van Google Apps.

Naast het aantal contactpersonen, heeft Google ook de ruimte bij elk contact verhoogd. Voorheen mocht een individueel contact niet meer ruimte innemen dan 32KB, genoeg voor de meeste gebruikers. Er zijn echter gebruikers die veel aantekeningen willen plaatsen bij contacten en speciaal voor deze klanten is de ruimte verhoogd naar 128KB.

Permalink 23:06:47, 1694 hits, CategoriŽn: Nu
'Portugal moet eerst zijn goud verkopen'

Portugal moet eerst zijn goudvoorraad verkopen, voordat het gebruikmaakt van financiële steun. Dat zei het Duitse parlementslid Frank Schäffler (FDP) tegen de Duitse krant Bild.

,,Voordat ze het geld van anderen op het spel zetten, zou Portugal eerst de familiejuwelen moeten verkopen, met name zijn goudreserves'', aldus de politicus. Schäffler stelde vorig jaar al de verkoop van Griekse eilanden voor om de kosten voor de steun aan dat land te helpen dragen.

De goudreserves van Portugal zijn volgens schattingen van het Internationaal Monetair Fonds ongeveer 17,5 miljard euro waard. De verkoop ervan verlost de Portugese regering echter niet direct van haar financiële problemen. Volgens de regels van de Portugese centrale bank moeten goudopbrengsten in een aparte reserve worden gestopt en kunnen ze niet eenvoudig worden gebruikt om schulden af te lossen.

Permalink 21:06:46, 735 hits, CategoriŽn: Nu
Paris Hilton haalt uit naar Lindsay Lohan

Het moge na het zien van de nieuwe realityshow van Paris Hilton duidelijk zijn dat haar vriendschap met Lindsay Lohan tot het verleden behoort...

Op de beelden is te zien dat de socialite vrijwilligerswerk doet in een daklozenopvang, naar eigen zeggen niet omdat ze het moet van een rechter, maar omdat ze het nou eenmaal héél erg belangrijk vind om de minderbedeelden te helpen.

Als een dakloze vrouw opmerkt de oorbellen van Paris prachtig te vinden, is de blondine er natuurlijk als de kippen bij om haar juweeltjes op camera weg te geven. Dat de dakloze vrouw haar vervolgens verwart met Lindsay Lohan schiet bij Paris dan ook in het verkeerde keelgat: "Als ik Lindsay zou zijn, zou ik oorbellen jatten, niet weggeven."

Permalink 19:06:17, 680 hits, CategoriŽn: Nu
“iPad 3 krijgt een 3D scherm”

De iPad 3 krijgt een brilloos 3D scherm. Dat heeft een Hollywood insider laten weten aan RCR Wireless. De bron zegt 100 procent zeker te zijn van zijn zaak. Studio’s zouden op het moment druk bezig zijn met het maken van content voor de 3D iPad.

De opvolger van de iPad 2 krijgt mogelijk een 3D scherm. De opvolger van de iPad 2 krijgt mogelijk een 3D scherm. Foto: ANP
Hoewel het volgens de bron een vaststaand feit is, zal Apple wel met een oplossing moeten komen om ook 2D content goed op het scherm te laten verschijnen. Hoewel er genoeg gadgetfans zullen zijn die de 3D mogelijkheid zullen toejuichen, is deze groep namelijk nog niet in de meerderheid.

Permalink 17:06:47, 752 hits, CategoriŽn: Nu
'IPhone straks draadloos te updaten'

Als de laatste geruchten geloofd mogen worden, kunnen iPhone-eigenaars in de toekomst hun telefoon updaten zonder hem eerst aan een computer te hoeven koppelen. Dat meldt Apple-fansite 9To5Mac.com op basis van diverse bronnen.

De producent is volgens de site al in gesprek met de Amerikaanse telecomgigant Verizon over de mogelijkheid om via draadloze datanetwerken updates te versturen. Na de introductie van iOS 5, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de iPhone, moet de 'over the air'-update werkelijkheid worden.

Vermoedelijk zullen deze updates wel kleiner zijn dan dat ze op dit moment zijn. Zo is versie 4.3.3 van iOS 666MB groot, iets dat over een 3G-netwerk nogal lang zou duren om te downloaden. De verwachting is dan ook dat de updates per keer minder groot zijn, maar dat ze vaker uitkomen.

Lees meer »

Permalink 15:06:38, 711 hits, CategoriŽn: Nu
Denkwijze van de goedgelovige massa uitgelegd

In het licht van de schaamteloze leugens die de regering verspreidt is het interessant om te zien dat zoveel mensen nog steeds geloven wat ze te horen krijgen van ‘officiële’ bronnen.

Hoe werken de hersenen van deze mensen en hoe kan iemand zo goedgelovig zijn om officiële informatie op te nemen zonder vraagtekens te zetten bij de betrouwbaarheid ervan? Vragen en antwoorden op een rij.

De massa is goedgelovig en bij goedgelovige mensen wordt informatie gefilterd op basis van de bron in plaats van integriteit. Goedgelovige mensen hebben een misplaatst vertrouwen in regeringen, instituten, mainstream nieuwszenders, doktoren, wetenschappers of iedere persoon die kleding draagt wat autoriteit uitstraalt.

Terwijl normale, intelligente mensen vraagtekens zetten bij informatie die ze ontvangen van welke bron dan ook, nemen goedgelovige mensen klakkeloos alle informatie over die afkomstig is van bronnen in de maatschappij die autoriteit uitstralen.

Lees meer »

Permalink 13:06:54, 726 hits, CategoriŽn: Nu
Zuid-Koreaan aan kruis gehangen

In een verlaten steengroeve bij de Zuid-Koreaanse stad Mungyeong is een 58-jarige man dood gevonden, opgehangen aan een kruis. Het zou goed kunnen dat de overledene de lijdensweg van Jezus Christus heeft nagespeeld, maar de politie sluit moord nog niet uit. De gekruisigde was in elk geval fanatiek gelovig. Men vond hem hangend aan een houten kruis, in een lendendoek en met doornenkroon. Zijn handen en voeten waren doorboord. Bovendien had hij striemen van zweepslagen en een steekwond in zijn zij. Tegenover het kruis stond een spiegel, waarin de imitatie-Jezus zichzelf kon zien hangen. De 58-jarige was in het dagelijks leven taxichauffeur. In zijn woning zijn onder andere een hamer, handboor en mes aangetroffen. Ook beschikte de man over papieren waarop stond beschreven hoe een kruisiging kan worden uitgevoerd. Waarschijnlijk vond deze kruisiging plaats zo rond Pasen.

Permalink 11:06:39, 727 hits, CategoriŽn: Nu
Wilde oerpaarden geboren in Fries moerasgebied

Afgelopen week zijn vier jonge Exmoor veulens geboren in moerasgebied De Houtwiel. Het gaat om afstammelingen van het oerpaard. Staatsbosbeheer fokt met dit zeldzame dier voor begrazing van natte natuurgebieden. Door de begrazing blijft het open landschap in het gebied behouden. Bovendien zorgt de begrazing voor de verbetering van het leefgebied voor veel wilde planten en dieren.

De dieren lopen in twee natte natuurgebieden De Houtwiel in Broeksterwoude en de Twijzelermieden in Twijzel. Er is nog ruimte genoeg voor uitbreiding van de 14 merries in beide gebieden. De dieren hebben geen verzorging nodig, maar worden wel wekelijks geteld.

Onderzoek heeft aangetoond dat de Exmoor-pony direct afstamt van zijn Pleistocene voorouder die tijdens de ijstijden door ons land en de drooggevallen Noordzee steppes bewoonde tot in Alaska. Tot het eind van de 19e eeuw werd alleen in het wild gefokt met de paarden in het Engelse Exmoore.

Lees meer »

Permalink 09:06:27, 860 hits, CategoriŽn: Nu
Toch herrie tijdens twee minuten stilte

Een sloopbedrijf is in de verlegenheid gebracht toen werknemers tijdens twee minuten stilte hun sloopwerkzaamheden bij de voormalige Suikerunie in Groningen gewoon doorwerkten.

De politie ontving direct na de dodenherdenking enkele verontwaardigde telefoontjes van omwonenden die klaagden over de herrie tijdens de twee minuten stilte. De directeur van het sloopbedrijf zegt tegenover RTV-Noord ‘dat het nooit had mogen gebeuren’.

Maar ook in de Overijsselse plaats Borne bleef het niet stil. Een paar tieners verstoorde de twee minuten stilte bij het Dorset Mansion House door te gaan schreeuwen vanuit een naast gelegen tuin van het restaurant. De politie heeft de gegevens van de baldadige jeugd genoteerd. Een woordvoerster van het korps laat in een reactie weten het ‘ongepast te vinden’.

Permalink 07:06:49, 759 hits, CategoriŽn: Nu
Rupsenplagen in opkomst!

Het is u misschien opgevallen dat er overal rupsen aan kleine draadjes door tuinen en natuurgebieden waaien. Het betreft hier veelal de rupsen van de kleine wintervlinder.

Boswachter Jeffrey Huizenga constateerde afgelopen weekend al de eerste heuse rupsenplagen in de bossen bij Munein en Burgum. "Het is zelfs zo erg dat het op sommige plekken wel weer herfst lijkt. De rupsen zijn onverzadigbaar en vreten bomen compleet kaal."

De rupsen zijn niets ontziend en weinig kieskeurig. Ze hebben nu een voorkeur voor de bloemen van lijsterbes en het blad van de hazelaar en de esdoorn. De eiken die nu pas in blad komen worden tot nu toe ontzien. Huizenga verwacht dat dit niet lang kan duren voor ook de eiken aan de beurt zijn. Als de struiken kaal zijn kunnen de lichte rupsen zich door “ ballooning” gemakkelijk verplaatsen op de wind met hun gesponnen draadje. We verwachten dat de schade aan de bomen erg mee valt, want de bomen zijn goed in staat opnieuw blad te zetten zo vroeg in het jaar.

Lees meer »

Permalink 01:06:22, 745 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < Mei 2011 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,112)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,965)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,473)
 • Redacteur gezocht! (183,981)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,131)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,564)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,054)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,618)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,511)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,637)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,371)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2378515',
FROM_UNIXTIME(1568760933), '/index.php/2011/05/07/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.206.48.142', 625 )