goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Zozo ZondagVraag Vrijdag »
Advertentie

27-08-10

Zomaar Zaterdag

Aangezien ik weer vrijuit mijn mening mag geven vandaag over 'zomaar' een onderwerp, ga ik dat ook doen. Vandaag ga ik het hebben over die vreselijk vervelende diertjes. Die bloed stekende, jeuk veroorzakende monsters. Of zoals Wikipedia ze beschrijft:

"Steekmuggen of muskieten zijn de bekendste muggen en zijn in beginsel onschuldige insecten die leven van nectar. Toch staan ze voor de mens bekend als vervelende vampiristische wezens omdat ze onder andere menselijk bloed zuigen, althans de vrouwtjes tijdens de aanmaak van de eitjes. Bij de mens resulteert dat meestal in een rode jeukende bult."
(dus als je gestoken wordt, weet je alvast dat 't een vrouwtje is die nóg meer van die krengen gaat produceren)

Ja, ze vliegen weer vrolijk rond in huis. En overdag heb je er geen last van. Terwijl ik het liever overdag heb. Dan zie je ze tenminste. Kan ik even goed richten en *KLAP!*
Maar nee, zo werkt dat niet met deze slimme beestjes. Ze vliegen 's nachts. Op de seconde dat ik het licht uit doe en mij omdraai in bed. Het "Bzzzzz-Beest" vliegt mij langs de oren. Hup, meteen weer het nachtlampje aan. Dood stil op bed liggen, wachtend tot hij terug komt. Maar het blijft muis stil. Ach, misschien is hij (onee, pardon. zij!) dan eindelijk weg. Ja ik heb haar laten schrikken door plotseling het licht aan te doen.
Gelukkig maar. Kan ik toch nog rustig slapen. Ik doe het licht weer uit.

"Bzzzzzzzzzzzz" hoor ik op hoge toon. Gloeiende gloeiende. Klik, lampje weer aan. Ik pak mijn sok van de grond en kijk woest om mij heen. Geen mug te bekennen. Dan maar met dat vieze citroen goedje smeren. In mijn bed, op mijn kussen, op mijn hoofd, armen en benen. Ik durf bijna niet meer adem te halen zo ongezond ruikt het. Goed, ik ben veilig. Het lampje kan weer uit.

"Bzzzzz." Ik beweeg even woest en ga dan weer stil liggen. "Bzzzzzzzzz".

En ook niet steken he?! Nee, de muggen in mijn kamer steken niet. Die komen voor hun lol. Ik zie het helemaal voor mij. Daar zitten ze dan met z'n 5'en op een rijtje op mijn nachtkastje. Één voor een komen ze langs om mij te irriteren, wachtend tot ik mijn lampje aan klik en geïrriteerd met mijn 'in-bed-look' woest om mij heen kijk. En elke mug slaagt daarin. En maar lachen met z'n allen op dat nachtkastje.

Vandaar dat ik altijd meerdere muggen in koor hoor zoemen. Dat is geen gezoem! Ze lachen mij gewoon uit!

Helaas kun je hier niet reageren.
Reacties achterlaten mag wèl op mijn officiële blog site: www.blog-ster.nl

Permalink 09:31:08, 1151 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Mei 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (923,253)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (654,885)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (397,832)
 • Redacteur gezocht! (165,592)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,258)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (154,952)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,519)
 • Langste huwelijk ter wereld (128,953)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,186)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,600)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (110,095)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (104,297)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '373655',
FROM_UNIXTIME(1558265548), '/index.php/2010/08/27/zomaar-zaterdag-3', 'direct', '', NULL, 1, '3.80.223.123', 675 )