goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Zomaar ZaterdagKettingmails bedankt »
Advertentie

27-08-10

Vraag Vrijdag

De laatste vraag vrijdag van de maand alweer! Wat gaat zo'n maand snel voorbij.
Hierbij weer vragen die ik voor jullie beantwoord. Ik kreeg zelfs berichtjes via het contact formulier met vragen. Ik ben blij met alle reacties, dus iedereen bedankt!

Follow up:

Wat doe je de volgende maand met je blog?
Nou, in ieder geval zal het voor mij moeilijk worden om elke dag te schrijven, nu mijn studie weer begint, kan ik niet elke avond tijd maken. Laat staan dat ik de tijd heb! Helaas, want ik vond het schrijven erg leuk en wanneer het weer vakantie is, ga ik zeker weer elke dag schrijven.
Tot die tijd: Wanneer je bij het 'homescreen' van deze site kijkt zie je een prachtige knop aan de rechterkant van de site staan waarop staat: "Abonneren". Daar kun je dus heel handig gebruik van maken. Je krijgt een berichtje als ik weer een blog heb getypt.
(Wat? Ik maak niet stiekem reclame voor mijn blog. Kom nou, zo ben ik niet... )

Wat vond je zelf van deze maand?
Vreselijk. Echt, bah!
Maar nu serieus: ik vond het een erg leuk idee en ben ook blij dat ik het heb volgehouden. Oké dit weekend moet ik ook nog schrijven, maar ik zie dat niet bepaald als een straf ;)

Voor wie heb je veel respect?
Mijn ouders! Allebei veel meegemaakt en toch doorzetten. Ik doe het ze niet na. En oké, ook voor mijzelf. Niet dat ik een groot ego heb, maar iedereen moet zichzelf kunnen respecteren vind ik! En wat ik heb bereikt tot nu toe. Mij werd vertelt op de basisschool dat ik maar het beste VMBO kon doen. Maar ondertussen heb ik het VMBO goed afgerond, het MBO afgerond en bezig met HBO. Ik mag niet klagen.

Wat vind je het leukst om te doen in je dagelijks leven?
Ik zou, aansluitend op bovenstaande vraag natuurlijk kunnen zeggen: "elke dag naar school" maar dan zou ik liegen! En niet zo'n beetje ook. Waar ik echt van kan genieten is een flink zonnetje, een goed muziekje en een lekker fris drankje! Wel op een terras natuurlijk.
Ook een helder blog moment is nooit mis. Dat ene shirtje vinden wat ik graag wou hebben. Een tientje winnen met de staatsloterij. Nieuwe mensen leren kennen. Achtervolgt worden door mijn fretje terwijl ik gillend door het huis ren en uitgelachen word door mijn ouders.
De kleine dingen doen 't hem. Als ik daar niet van zou kunnen genieten, zou ik nergens van kunnen genieten.

Wat voor kleur nagellak heb je nu?
Naturel. Gewoon doorzichtige lak en een bloemetje (zwart/wit) op beide ringvingers.

Wie wil je nog eens ontmoeten?
De beste blogger van 2010 (van Nederland). En dan zoveel mogelijk tips vragen!

Wie is er gekker, jij of ik?
Ik! dúh.

Wie vind jij de meest sexy man?
Gerard Butler al 'issie nu wat te oud. Neemt niet weg dat 'ie er goed uit zag/ziet!

Van welk soort humor houd jij het meest?
Grapjes over blondjes. .... alleen snap ik ze nooit?

Wat is het engste wat je ooit hebt gezien?

Reacties kunnen geplaatst worden op www.blog-ster.nl
Dat zou ik erg leuk vinden!

Permalink 07:31:49, 1422 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,744)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,156)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,869)
 • Redacteur gezocht! (184,223)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,165)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,242)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,628)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,590)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,824)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,565)
 • More...


Archief


XML Feeds