goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Kettingmails bedanktWist-je-dat Woensdag »
Advertentie

26-08-10

Domme Donderdag

In de stromende regen. Daar ging ik dan. Op zoek naar mijn toekomstige nieuwe vriend. Mijn held, mijn redder. Mijn alles! De Samsung Galaxy S i9000! Het leek wel te mooi om waar te zijn.

Ik was sinds 2 dagen helemaal gek van een mobiel die ik was tegen gekomen op internet. Ja, ik had het flink te pakken. Helemaal verliefd was ik. Vandaag besloot ik dan ook op met de auto 20 minuten te rijden naar de dichtstbijzijnde plaats waar ze een telefoonwinkel hadden. Zo'n 300 meter lopen van het centrum parkeerde ik mijn auto (gratis). Paraplu op en daar ging ik. Door de stromende regen liep ik, vol verwachting naar de winkel. Eenmaal binnen kon ik eindelijk genieten van de warmte. Buiten had ik nog niet genoeg aan laarzen, winterjas en een sjaal!

Terwijl ik om mij heen keek met een blik die zei: "HELP ME DAN!" liep ik rond door de toch al, vrij kleine winkel. Wanneer er eindelijk iemand uit het magazijn komt kijkt hij mij rustig enkele seconden aan tot dat ik maar besluit naar hém toe te stappen om te vragen of ze mijn grote liefde in hun winkel hebben liggen.
"Jazeker, maar niet de echte. Alleen de neppe."
"....alleen de neppe?" Vraag ik terwijl ik ondertussen bang ben dat ik in een hele, vreemde, duistere winkel terecht ben gekomen.

Follow up:

Ja mevrouw, dit is een 'dummy' zoals wij dat noemen. Hij ziet er precies zo uit als de echte, weegt net zoveel als de echte, maar de programma's die u normaal zou kunnen proberen, staan er nu dus niet op. De mobiel staat dus eigenlijk uit.
"Oh, nu snap ik het! Wat u dus eigenlijk wilt zeggen is dat u de mobiel niet heeft." De meneer beantwoord mijn vraag enthousiast: Jazeker wel! Maar niet de echte.

Ik had de neiging om deze verkoper met 'een dummy' op z'n hoofd te slaan maar heb toch de man vriendelijk bedankt en ben weer terug gelopen, door de regen, naar de auto.
Eenmaal in de auto bedacht ik mij dat ik iets verder op (weer 20 minuten rijden) ook nog wel een telefonie winkel kon vinden. En dus reed ik door de stromende regen richting Nijverdal. Het zicht was te slecht voor woorden, maar ik had alles over voor mijn grote liefde.
Daar aangekomen waren er natuurlijk omleidingen, want niks gaat mij makkelijk af. Als ik iets héél graag wil, maken de goden het mij graag extra moeilijk. Kunnen ze even testen of ik het wel ècht wil.

Goed, ik was uiteindelijk aangekomen op een parkeerplaats. Auto geparkeerd, stromende regen weer in mèt de paraplu, want ja: ik mag dan blond zijn, maar ik ben wel goed voorbereid.
Terwijl ik door de hoofdstraat loop, komt een bouwvakker op mij aflopen met zijn werk koffertje boven z'n hoofd. Ik kan mijn lach niet inhouden en begin zachtjes te grijnzen. De man ziet dit maar zegt niks. Terwijl ik mij net bedenk hoe dankbaar ik ben met mijn paraplu rijdt er een auto langs. Nou kan ik jullie vertellen, ik liep er ruim 2 meter vanaf. Maar aan de zijkant lag zóveel water, dat het een hele, (echt. een HELE) grote boog maakte, om vervolgens op mijn broek en in mijn laars te lopen. En met veel water, bedoel ik ook echt héél veel. Ongelovelijk, wat voelde ik mij een idioot.
Één keer raden wie mij aan het uitlachen was.

Nog geen 2 minuten later kom ik, als verzopen kat, aan in de telefoniewinkel. "Goedenmiddag" roep ik enthousiast, met in mijn achterhoofd dat ik in ieder geval mijn grote liefde nu zal ontmoeten.
"Goedenmiddag jonge dame! Hoe kan ik je helpen?" vraagt een vriendelijke man. Ik antwoord door uit te leggen dat ik helemaal gek ben op de Galaxy en gráág deze mobiel zou willen zien na een nogal 'doorweekte' zoektocht.

De man kijkt mij met angst aan. Ik voel 'm zo aankomen he? Die man heeft medelijden met mij en durft nu dus niet te zeggen dat ook hij, mijn mobiel niet heeft liggen.
Ik knik en zeg: Ik weet genoeg. Toch bedankt voor uw ... moeite. De man knikt ook en biedt zijn excuses aan. Nergens voor nodig natuurlijk, maar toch netjes!

In de stromende regen ga ik weer naar huis. Zonder grote liefde. Zonder mijn nieuwe álles. Achteraf maar goed ook, want ik las op één site nog wat kritiek puntjes waardoor het voor mij duidelijk is geworden dat als ik nog een maand wacht op de nieuwe update, ik de mobiel perfect geleverd krijg.

Was het (voor nu) dus toch te mooi om waar te zijn...

----------------------------------------------------
Om een idee te geven van hoe erg het was vandaag, zo zag vandaag de A1 eruit:

Reacties kunnen gegeven worden op www.blog-ster.nl !

Permalink 22:50:35, 2224 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,948)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,216)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,898)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,175)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,574)
 • More...


Archief


XML Feeds