goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Wist-je-dat WoensdagZozo Zondag »
Advertentie

23-08-10

Media Maandag

Afgelopen weekend was het niet bijzonder lekker weer. Met als gevolg dat ik al vrij snel binnen te vinden ben. Ik heb er zelfs een simpele som voor bedacht. "Wind+Regen= Martha binnen"
Ja, dan kruip ik graag zo diep mogelijk in de bank met thee. Ik kan niet wachten tot het winter is. Dan kan ik tenminste weer met een goed excuus mijzelf voltanken met chocolademelk.

Follow up:

Terwijl ik op de bank lig, worstel ik mij eerst langs de standaard reclame zenders "koop nu deze geweldige tas met 300 vakjes. Bel nu en u krijgt er gratis 100 bij!!" en "Nee echt, deze bewaar bakjes zijn beter dan alle anderen!". Ja die reclames zijn om gek van te worden. Ik begrijp niet dat ze nog steeds uitgezonden worden. Dat mensen überhaupt die spullen kopen!

En dan gebeurt het! Ik kom langs een Engelstalige zender en zie al mijn favoriete programma's van vroeger voorbij komen. Jeugdsentiment was het! Puur jeugdsentiment.

Tom & Jerry, Mickey Mouse en Bugs Bunny. Waar zijn ze tegenwoordig toch allemaal gebleven. Nee, tegenwoordig moeten we kijken naar slechte tekenfilms. Waarschijnlijk door kinderen zelf getekend.
Vlak daarna zag ik de Engelstalige versie van Sesamstraat. Ik was gefascineerd. Ineens begreep ik waarom mensen van die schreeuwende, bijtende, schijtende en stinkende kinderen willen! Zodat ze weer een goed excuus hebben om Sesamstraat en tekenfilms te kijken!

Ja, wie was er vroeger nou niet dol op de Yip Yip's! Oké, eerlijk is eerlijk. Ik vond ze vroeger erg angstaanjagend. Maar nu vind ik ze hilarisch! Daarom speciaal op de Media Maandag: De Yip Yip's voor jullie!
... Maar dan wel de Yip Yip's van nu. Met hun huidige beroep als rappers.

Aanschouw:

Reacties kun je geven op mijn officiele blog website: www.blog-ster.nl

Permalink 16:10:19, 35929 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,948)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,216)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,898)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,175)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,574)
 • More...


Archief


XML Feeds