goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Zozo ZondagVraag Vrijdag »
Advertentie

21-08-10

Zomaar Zaterdag

Vandaag mag ik bloggen over wat ik maar wil. Héérlijk zo'n vrije blog dag! Al moet ik zeggen dat de afgelopen weken mij ook niet tegen gevallen zijn met de thema dagen! Ik ben wel benieuwd of jullie nog ideeën hebben voor eventuele andere thema dagen. Die mogen ondertussen ook alvast gegeven worden, wie weet gebruik ik ze wel!

Vandaag mag ik dus lekker vrij kletsen. En dan gaan we het dus eindelijk eens hebben over mijn 'geheimpje' waar ik ondertussen alweer een tijdje mee bezig ben. Want zoals velen van jullie weten ben ik nog altijd erg trots op mijn auto en dus ook op mijn rijbewijs. (Vooral dat laatste. En dat ik die nog steeds heb na een jaar is een wonder ...)
Maar zoals met heel veel dingen in je leven wil je doorleren, doorgroeien. Nou zou ik dus kunnen gaan leren voor vrachtwagenchauffeur. Maar om nou te zeggen: "Martha! Dát is je ding!" Nee.

Follow up:

Dan kun je niet heel veel kanten meer op. Er blijven niet veel opties meer over. Een (zeil)boot besturen is nooit mijn ding geweest. Ik schijn niet te kunnen onthouden dat als je in een fluisterbootje naar links stuurt, je naar rechts gaat. Dat heeft mij al meerdere keren in de problemen gebracht. Dus daar begin ik niet aan.
Wat blijft er dan nog over? Motor rijden. Inderdaad! En ja, ik ben inderdaad aan het leren voor de theorie. Al een tijdje ondertussen. Geïnspireerd door een vriendin (ja mannen, ook wij houden wel van motor rijden!) heb ik toch de stap gewaagd. De theorie is niet zo moeilijk omdat veel overeenkomt met de theorie van de auto.

En dus is er een kans dat je mij over een jaar, in de zomer, op een prachtige 'in pak' ziet rijden op een motor.
Dan is er nog maar één 'probleempje'. Dit is niet het soort nieuws waar je je moeder gelukkig mee maakt.

Iemand nog suggesties hoe ik dit 'voorzichtig' ga brengen? ;)

En dan voor de mensen die het zich afvragen: Dít is natuurlijk mijn droom motor!

Reacties kunnen hier niet gegeven worden maar wel op www.blog-ster.nl
Mijn officiële site!

Permalink 20:34:50, 2357 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Mei 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (923,251)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (654,884)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (397,831)
 • Redacteur gezocht! (165,591)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,258)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (154,952)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,519)
 • Langste huwelijk ter wereld (128,953)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,186)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,600)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (110,095)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (104,297)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '373517',
FROM_UNIXTIME(1558264396), '/index.php/2010/08/21/zomaar-zaterdag-2', 'direct', '', NULL, 1, '3.80.223.123', 675 )