goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Medicijnen uit de muurGebiedsverbod pedo van de baan »
Advertentie

11-08-10

Wist je dat? Woensdag

Heerlijk vind ik het. Fietsen, hardlopen, skeeleren, schaatsen, voetbal, hockey, volleybal! Ik ben dol op sport. Het kan mij niet vaak genoeg overkomen. Het liefst elke avond een uurtje van alles wat. Ik kan echt uren kijken naar sporters. Let dus wel op: ik ben dol op sport. Niet op (zelf) sporten!

Follow up:

Het liefst 's avonds op de bank met wat water, voetbal kijken. Of nee, moest dat niet met bier? Zéér gezond leef ik, maar zonder al het sporten. Nee, ik ben meer van het spontane sporten. Sportieve uitspattingen. Vanuit het niets ineens een hele week, elke dag skeeleren. Iets wat ik in het begin van deze zomervakantie deed. Daar ging ik dan, met een rode kop vloog ik over het fietspad. Of eigenlijk was het meer hobbelen, want ik had mij flink verkeken op het fietspad. Zand, takjes en overal hobbels en steentjes.
Daardoor raak ik dan weer mijn motivatie kwijt en zakt het af. Een week later loop ik langs de blokker en zie ik een 'fitness machine for your home!' voor de ramen staan.
Uiteraard was dit helemaal mijn ding (zoals elke sport die ik mijzelf aanpraat) en voor ik het door had, stond het apparaat na een week onder mijn bed. Zo konden de stofballen ook hun beweging krijgen! Die liggen normaal ook maar te luieren onder mijn bed. En daar worden ze alleen maar dikker van.

Toen kreeg ik het in mijn hoofd op te gaan free runnen (parkour). Dat is rennen door bijvoorbeeld de stad en alle obstakels, moeten dan geen obstakels meer voor je zijn. Over muurtjes springen, van grote hoogtes afspringen, noem het maar op. Het is (godzijdank) nooit verder gekomen dan erover denken. Al was dat ook een sport op zich.

Nee, als één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat ik a-sportief ben. Maar, als ik het dan van de positieve kant bekijk, heb ik bijna elke week wel een sportieve uitspatting. Als ik elke week weer wat anders bedenk, ben ik toch elke week bezig met sporten!
Nu nog 's avonds voor de tv elke avond een half uurtje voetbal kijken en dan zit ik ook meteen aan mijn minimale hoeveelheid beweging (kijken) per dag!

Reacties kunnen hier niet worden geplaatst.
Ga hiervoor naar mijn officiële blog site : www.blog-ster.nl

Permalink 17:57:34, 14958 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (852,698)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,956)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (388,124)
 • Redacteur gezocht! (156,884)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,991)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,761)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,107)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,692)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,947)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,048)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,316)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8630622',
FROM_UNIXTIME(1539900777), '/index.php/2010/08/11/wist-je-dat-woensdag', 'direct', '', NULL, 1, '54.166.130.157', 454 )