goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Kip loopt als pinguïnHacker brengt jailbreak voor iOS4 uit »
Advertentie

09-08-10

ZoZo Zondag

Zo-zo! Wat een leuke foto's zitten hier in het foto album van jou Martha. Zei mijn moeder terwijl ze mij de twee dikke fotoboeken gaf. Terwijl ik er doorheen blader kom ik de meest hilarische foto's tegen van mijzelf als kind zijnde. Ik ben heel dankbaar dat mijn opa destijds de foto's allemaal in een foto album heeft geplakt. De foto's gaan tot mijn 11e jaar want toen is mijn opa overleden. Daarna zijn er ook niet zo bijzonder veel foto's van mij te vinden. En dus heb ik twee boeken vol met foto's van mijn baby tijd tot aan mijn 11e levensjaar.

Follow up:

Een is toch een beetje een 'gezin/familie dag' en daarom zullen de zondagen in het teken staan van mijn familie en van mijn jeugd.

Voor deze vond ik het een leuk idee om wat jeugd foto's met jullie te delen. Een soort van foto-blog. Aangezien ik vanaf ook zal bloggen op goedzo.com , kunnen de lezers daar meteen zien met wie ze te maken hebben.
Even een kleine opmerking: De foto's zijn weer gefotografeerd vanuit het album omdat mijn opa ze in het boek geplakt heeft, dus scannen werd een beetje lastig. Klik op de foto's voor een groter beeld.

Mijn grote vriend. Die heeft heel wat jaartjes bij mij in bed gelegen. Poekie, de beer uiteraard, heb ik gekregen van de dokter die bij de bevalling was. Hij vond mij zo'n mooi en lief kindje dat hij deze knuffel voor mij heeft gekocht. Of hij wou even indruk maken op mijn moeder natuurlijk. We'll never know.

Ach, wat kan ik zeggen. Ik ben gewoon altijd een vrolijk kind geweest en dat zal ik ook vast en zeker blijven. Wat een pretkopje. Ik lachte vast iemand uit die gekke bekken aan het trekken was.

Liefde op het eerste gezicht. Mijn opa zei altijd tegen mijn moeder: " Als je maar zorgt dat het een meisje wordt!" En hier ben ik dan!

Nou, dit geloven jullie natuurlijk nooit. Maar vroeger was ik als lieve kleine meid bang voor gras. Het kriebelde niet, het beet mij gewoon. Enge groene dingen! Báh!

Dit is mijn opa die het fotoboek bij hield. Na een flink uur voetballen was hij helemaal kapot. En ik gaf hem een knuffel-kus des levens. In de hoop dat hij daarna wel weer kon voetballen. Helaas werkte dat niet zo. Tegenvaller zeg.

Ga je mee Kleine Beer? Was mijn favoriete boek vroeger. Ik heb hem keer op keer bekeken en later gelezen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik nu geen flauw idee meer heb waar het boek over gaat.

Vol bewondering kijk ik hier naar mijn opa! Hij was dol op mij en ik was ook zeker dol op hem! Hij was een gigantisch stoere man. Maar zodra hij bij mij was, was het een knuffelbeer. Stiekem mis ik hem nog altijd.

Samen met mijn stoere oma gezellig knutselen! Ja, je ziet wel aan haar blik dat ze enorm onder te indruk was van mijn creatieve uitspattingen. (en met uitspattingen bedoel ik één keer in het jaar)

Mijn grote blauwe pret ogen. Daar kon vroeger niemand omheen. Maar geloof mij maar als ik zeg dat ik dit gezicht altijd puur uit noodzaak opzette. Dit deed ik altijd om mijn daden te verbloemen. Als ik net ergens een smeerboel van had gemaakt was dit het gezicht wat ik trok. "I'm innocent!"

De andere kant van de familie. Mijn vader, zijn zus (mijn tante), ik, mijn oma en boven opa en mijn moeder. Kijk nou toch. Is het niet een plaatje? En dan verknal ik het natuurlijk door moeilijk te gaan kijken. Ach wat zal ik zeggen. Ik ben een natuurtalent in groepsfoto's verknallen. Denk maar terug aan de Reünie van het MBO waar we een groepsfoto maakten. Ik presteerde het als enige mijn ogen dicht te doen!

Een dagje lekker naar het strand. En wat doet Martha? Een vogel nadoen. Ja, onder deze foto kom ik niet meer uit.. charmant hoor!

Geloof mij, bekijk de wereld eens vanuit een ander perspectief. Wordt 'ie een stuk leuker op.

Zie je de overeenkomsten tussen de sneeuwpop en ik? allebei wit, zelfde haarkleur. Je zou bijna denken dat het een tweeling zus was hè?

Goed kijken in de boom! Voordat mensen ongerust worden: de eerste keren stond mijn vader met zweet op z'n voorhoofd onder de boom heen en weer te rennen om mij op te vangen als het nodig was. Maar ik was een pro. Een jaar later durfde ik zelfs helemaal naar boven toe! Dat is bijna 8 meter!

Deze blog heb ik eigenlijk gemaakt voor mijn opa, die zoveel moeite heeft gestoken in het maken van mijn foto albums. Bij elke foto staat wel een tekstje geschreven.

Ik kan natuurlijk alleen maar hopen dat jullie net zo genoten hebben van het kijken en lezen van deze blog, als dat ik ervan heb genoten om hem te maken.

----------------------------------------------------------
Reacties achterlaten kan helaas alleen op mijn eigen site.
Volg (deze) link om een reactie achter te laten.

Permalink 02:01:37, 991 hits, CategoriŽn: Martha Blog-Ster

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Mei 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (923,253)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (654,885)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (397,831)
 • Redacteur gezocht! (165,592)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,258)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (154,952)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,519)
 • Langste huwelijk ter wereld (128,953)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,186)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,600)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (110,095)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (104,297)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '373619',
FROM_UNIXTIME(1558265118), '/index.php/2010/08/09/zozo-zondag', 'direct', '', NULL, 1, '3.80.223.123', 675 )