goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Hanescu bespuugt fansHonger nekt dief »
Advertentie

26-06-10

Voortbestaan Veendam lijkt zeker

Het voortbestaan van voetbalclub BV Veendam lijkt zeker. De rechtbank in Groningen heeft goedkeuring gegeven aan het reddingsplan van de club uit de Jupiler League. Dat betekent dat de schuldeisers 20 procent van hun vordering krijgen en dat Veendam niet meer in surseance verkeert. Daardoor is het zo goed als zeker dat Veendam ook komend seizoen betaald voetbal speelt.

Volgens bewindvoerder Wim Entzinger bestaat er formeel nog een kans voor de crediteuren in beroep te gaan. „Maar daar heb ik geen aanwijzingen voor”, zo liet Entzinger weten op de website van Veendam.

Follow up:

Veendam vroeg eind april het faillissement aan omdat de club niet meer kon voldoen aan de financiële verplichtingen. De club werd op 12 mei failliet verklaard door de rechtbank. Op dat moment kwam Veendam 700.000 euro tekort, waarvan de helft voor een sluitende begroting voor het nieuwe seizoen. Het personeel en de spelers van Veendam werden daarop ontslagen. Enkele dagen later ging Veendam echter in beroep tegen de uitspraak van de rechter, omdat sponsoren en supporters hadden toegezegd het benodigde geld te willen verstrekken.

Begin deze maand vernietigde het gerechtshof van Leeuwarden het faillissement, waardoor Veendam terugkeerde in surseance. Nu het crediteurenakkoord rond is, moet Veendam alleen nog wachten op het oordeel van de KNVB over de ingediende begroting en het plan van aanpak. De begroting van de Groningers gaat in de nieuwe voetbaljaargang omlaag van 2,8 naar 1,7 miljoen euro.

Veendam presenteerde direct de nieuwe structuur van de clubleiding. Henk Eising gaat als directeur leiding geven aan het managementteam, dat verder bestaat uit John Kaspers (commercie), Jan Korte (voetbalzaken) en Nantko Boddema (financiën). Eising ondertekende een contract voor één jaar. Jo Hoefsloot wordt voorzitter van de nieuwe raad van commissarissen, die uit vijf man gaat bestaan.

Tags: sport

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 00:35:53, 1270 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (852,328)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,905)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,846)
 • Redacteur gezocht! (156,845)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,991)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,746)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,656)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,947)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,038)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,281)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8621170',
FROM_UNIXTIME(1539853930), '/index.php/2010/06/26/voortbestaan-veendam-lijkt-zeker', 'direct', '', NULL, 1, '54.145.83.79', 454 )