goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Detailhandel: schrap baatbelastingLaura Dekker wil in augustus weg »
Advertentie

16-06-10

Zangduo Pap en Pudding woest op makers Popstars

René van Rooij, de helft van het zangduo Pap en Pudding, is teleurgesteld in SBS 6. Het tv-station vroeg Pap en Pudding om auditie te doen voor Popstars, maar bleek uit uitgelekte e-mails dat SBS andere intenties had. Het Popstars- team heeft namelijk een verlanglijstje opgesteld van muzikale acts die grappig zijn voor de auditieronde, maar lang niet geschikt zijn om door te gaan. Van Rooij leent zich niet voor de audities. “De kneuzenkermis zoals ik – en velen met mij – dat noemen.“

Van Rooij heeft de uitnodiging van Popstars direct afgewezen. “Wij doen ons ‘ding’ voor de leut, én voor het geld. Wij hebben nimmer ten doel gesteld beroemd te worden, zo reëel zijn we wel, enige zelfkennis is ons niet vreemd. Echter een dag later werden wij wederom door u benaderd maar dit keer via een mail. Hetzelfde verzoek op schrift, met daarbij ‘uitzendgarantie’ en een fantastisch idee uwerzijds om onze ‘hit’ Zij is verliefd op een frikandel bij de frietkar op het Media Park ten gehore te brengen. Er zijn vast honderdduizenden wannabees die u daar wél blij mee kunt maken.”

Follow up:

Uit uitgelekte e-mails van SBS bleek dat Popstars op websites als Marktplaats en YouTube actief op zoek is naar kandidaten die niet goed genoeg zijn, zoals Mr. Frikandel en een zingende broeder. Ook Pap en Pudding stonden op het wensenlijstje. “Wat schetst mijn verbazing? Wij zijn niet de enige ‘grote’ artiesten die benaderd zijn door u. Sterker nog: u heeft Mr. Frikandel hetzelfde voorstel gedaan! Wij zijn diep beledigd daar wij écht gedacht hadden dat u ons serieus nam. Wellicht kunt u uit de context opmaken dat deze opmerking cynisch bedoeld is.”

De zanger vindt het pijnlijk dat de e-mails zijn uitgelekt. “Ik heb echt jaren gedacht dat op elke spin-off van Idols slechts halve garen en debielen afkwamen, omdat die geen familie of vrienden hadden die wilden voorkomen dat zij zichzelf compleet voor lul zetten in dit soort shows. Nu blijkt door een pijnlijke mail die is uitgelekt dat u zélf de randdebielen en C-artiesten benadert!”

Tegen betaling wil Van Rooij wel optreden in Popstars. “Onze tourmanager Willy is hard en strijdlustig maar wel reëel en fair“, zegt hij. “Om na afloop beledigd te worden door Gerard Joling of Henkjan Smits rekenen wij trouwens extra, maar daar komen we vast samen wel uit. Toch?“

Tags: media, muziek

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 01:49:07, 1324 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (851,028)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,794)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,566)
 • Redacteur gezocht! (156,781)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,982)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,725)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,601)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,945)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,013)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,216)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8593200',
FROM_UNIXTIME(1539691794), '/index.php/2010/06/16/zangduo-pap-en-pudding-woest-op-makers-p', 'direct', '', NULL, 1, '54.92.160.119', 454 )