goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Afschaffing bubbeltaks bepleit
Expeditie Robinson met bekende Nederlanders definitief
Strontoverval bij het pinnen
Lottomiljonair is weer vuilnisman
Beatrix begint donderdagavond met consultaties
Nieuwste hype heet baltrappen, Auw
Emotioneel CDA bijeen
Nepagenten incasseren boetes
Gaydar bestaat!
'Kameroen kan halve finales halen'
Duizenden vaten olie weggepompt
Britten slechtst gekleed op vakantie
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

10-06-10

Afschaffing bubbeltaks bepleit

De extra belasting op champagne, prosecco en andere wijnen met bubbels moet worden afgeschaft. Dat bepleit wijnauteur Hubrecht Duijker in een column op een website voor wijnliefhebbers, bythegrape.com. Per honderd liter wijn met koolzuurgas moet naast de btw nog eens 240 euro belasting worden betaald. Voor wijnen zonder bubbels is dat zeventig euro. Dat verschil is volgens Duijker generaties geleden ontstaan toen alleen rijkelui dure champagnes konden betalen.

Andere wijnen met bubbels waren er toen nog niet. Omdat de overheid luxe zwaarder wilde belasten, werd voor champagne een hoger tarief ingevoerd. Onder meer door de populariteit van prosecco wordt wijn met bubbels nu door alle lagen van de bevolking gedronken. Daarom is er volgens de wijnexpert geen reden meer om het zwaardere tarief in stand te houden.

Permalink 23:40:35, 2783 hits, CategoriŽn: Nu
Expeditie Robinson met bekende Nederlanders definitief

Eddy Zoëy gaat definitief een Expeditie Robinson met bekende Nederlanders en bekende Vlamingen presenteren. De presentator is woensdagochtend op het vliegtuig naar Azië gestapt, waar de opnames plaatsvinden. “Ik ben pas half juli terug. Mixed feelings, want een dikke maand zonder kids“, zegt Zoëy op Twitter. Zoëy liet in februari weten dat er plannen waren voor een sterrenvariant. “We willen wel echt de Beau van Erven Dorensen en Daphne Bunskoeken van deze wereld“, zei hij toen.

Tags: media

Permalink 21:40:16, 1289 hits, CategoriŽn: Nu
Strontoverval bij het pinnen

In Canada heeft een criminele bende een nieuw middel gevonden om mensen te overvallen: uitwerpselen. De overvallers zouden te werk gaan met knijpflessen waar uitwerpselen in zitten. Ze lopen met hun 'wapens' naar pinautomaten om daar hun toekomstige slachtoffer op te wachten. Wanneer het slachtoffer het geld uit de automaat haalt slaan ze toe. Eerst spuiten ze uitwerpselen in het gezicht en op de kleren om vervolgens te helpen met het verwijderen van de troep. Het slachtoffer is hierna even van streek en onoplettend en daar maken de overvallers volgens de politie in Toronto misbruik van. Ze pakken het geld en verdwijnen.

Permalink 19:40:03, 704 hits, CategoriŽn: Nu
Lottomiljonair is weer vuilnisman

In 2002 was Michael Carroll uit Groot-Brittannië nog vuilnisman. Toen hij 11,5 miljoen euro won in een loterij, stopte hij meteen. Maar echt slim ging hij niet om met zijn miljoenen. Inmiddels is het geld op en loopt Michael weer achter de vuilniswagen. Het vele geld bracht Carroll geen geluk. Hij gaf het geld heel snel uit en maakte ook nog grote schulden. Hij kon zelfs een kaartje voor de trein niet meer betalen. Carroll is sinds deze maand weer als vuilnisman gaan werken om zijn schulden te kunnen betalen. Overigens zegt Michael dat hij geen spijt heeft dat hij al het geld heeft uitgegeven.

Permalink 17:40:48, 559 hits, CategoriŽn: Nu
Beatrix begint donderdagavond met consultaties

Koningin Beatrix ontvangt donderdagavond haar vaste adviseurs om te overleggen over de uitslag van de verkiezingen en de eerste stappen voor de vorming van een nieuw kabinet.

Haar vaste adviseurs zijn de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer, René van der Linden en Gerdi Verbeet, en de vicepresident van de Raad van State, Herman Tjeenk Willink.

Het is na verkiezingen gebruikelijk dat de koningin deze mensen spreekt. Meestal volgen daarna gesprekken met alle fractievoorzitters.

Of dat nu ook gebeurt, en hoe snel, hangt onder meer af van de Tweede Kamer zelf die nog moet besluiten of er een debat over de verkiezingsuitslag moet komen.

Als daartoe wordt besloten, is dat debat er op z'n vroegst volgende week want pas dan is de definitieve uitslag van de verkiezingen bekend.

Lees meer »

Permalink 16:11:20, 531 hits, CategoriŽn: Nu
Nieuwste hype heet baltrappen, Auw

Filmpje kijken, op café gaan. Dat doen wij als we ons vervelen. De Amerikanen niet. Die stampen elkaar zo hard mogelijk in het kruis. Ziehier de nieuwste hobby onder scholieren: ‘baltrappen’. Amerikaanse urologen luiden de alarmbel nu ze steeds meer jongeren binnenkrijgen met gescheurde of verbrijzelde teelballen. Want ‘de jeugd van tegenwoordig’ heeft een nieuwe hobby ontdekt: ‘baltrappen’ of ‘zaktrappen’. Het idee is vrij simpel. Je stampt elkaar gewoon zo hard mogelijk in het kruis. En dan zien wie de meest stenen ballen heeft. De 14-jarige David Gibbons zal alvast niet als winnaar uit de bus komen. Hij is het laatste slachtoffer van het bizarre spel. De nacht nadat hij door een klasgenoot in het kruis werd geschopt, werd hij wakker van de helse pijn. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar dokters tijdens een spoedoperatie zijn rechter teelbal verwijderden. De puber zal het spelletje wellicht geen tweede keer meer proberen. Hieronder alvast een filmpje met een uitzonderlijk praktijkvoorbeeld. Niet voor gevoelige kijkers.

Tags: filmpjes

Permalink 15:40:08, 1246 hits, CategoriŽn: Nu
Emotioneel CDA bijeen

Een zwaar aangeslagen, bijna gehalveerde CDA-fractie is begonnen aan een vergadering waarin onder meer de uitslag zal worden geëvalueerd. Volgens Joop Atsma zal er in de loop van de middag een opvolger zijn voor Jan Peter Balkenende.

De vergadering moet plaats bieden aan alle emoties, aldus Atsma, maar „de kopjes moeten wel omhoog”. „We moeten en willen verder”, aldus het Kamerlid, dat zei dat deze nederlaag niet was voorzien.

Maxime Verhagen noemde de uitslag desastreus. „We zoeken de oorzaak om ervan te leren.” Hij wilde niet ingaan op de leiderschapskwestie, dat is nu nog puur een zaak van de fractie. Ab Klink zei wel een naam in zijn hoofd te hebben.

Permalink 14:16:38, 447 hits, CategoriŽn: Nu
Nepagenten incasseren boetes

In Rotterdam heeft de politie afgelopen versterking gehad, waar niet om was gevraagd. Drie mannen waren erg ijverig met het uitschrijven van een bekeuring voor het niet dragen van de gordel bij een Poolse chauffeur en diens inzittenden. Ze incasseerden 90 euro, maar ze werden door echte politiemannen aangehouden, toen deze onraad roken. De Poolse auto had toen al zijn weg vervolgd.

Permalink 13:40:53, 808 hits, CategoriŽn: Nu
Gaydar bestaat!

Natuurlijk was het voor elke homo al duidelijk dat een gaydar bestaat, maar nu heeft ook onderzoek aangetoond dat de gaydar een soort zesde zintuig is. Door de gaydar letten homoseksuelen meer op kleine details. Daardoor zijn ze sneller in staat om andere homoseksuelen in grotere groepen te herkennen. Daarnaast pikken homoseksuelen dingen als lichaamshouding, spraak en beweging eerder en efficiënter op dan hetero’s.

Op die manier zouden zij sneller in staat zijn om soortgelijken te herkennen. Tot deze conclusie kwamen onderzoekers van de Universiteit Amsterdam en Leiden, onder leiding van Lorenza Colzato, assistent professor Cognitieve Psychologie. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in vakblad Frontiers in Cognition: ‘Sexual orientation blases attentional control: a possible gaydar mechanism’http://frontiersin.org/psychology/cognition/paper/10.3389/fpsyg.2010.00013/ . Voor het onderzoek deden 42 personen mee, zowel hetero’s als homo’s.

Tags: liefde

Permalink 11:40:37, 1391 hits, CategoriŽn: Nu
'Kameroen kan halve finales halen'

Bondscoach Paul Le Guen van Kameroen denkt dat zijn ploeg de halve finales van het WK kan halen. Het Afrikaanse land is één van de opponenten van Nederland in groep E. Een plaats bij de laatste vier zou de beste WK-prestatie ooit zijn voor Kameroen.

„Ik ben trots dat ik een goede en fitte ploeg heb. Ik denk dat we ver kunnen komen, en waarom niet voorbij de kwartfinales?”, aldus de Fransman vlak voor vertrek naar Zuid-Afrika. In 1990 haalde Kameroen bij het WK in Italië de kwartfinales, mede door de doelpunten van Roger Milla. Juist die flamboyante oud-aanvaller schopte de voorbereiding op de mondiale titelstrijd in de war.

Milla bekritiseerde sterspeler Eto'o die daarop dreigde met een afmelding. Le Guen vertrouwt op de vedette van Internazionale: „Ik heb spelers waarop ik kan rekenen en Eto'o is de eerste. Ik geloof in hem.” De oefenmeester was ook positief over de 'frisse' Eyong Enoh van Ajax.

Lees meer »

Tags: sport

Permalink 09:40:41, 1205 hits, CategoriŽn: Nu
Duizenden vaten olie weggepompt

De bestrijders van de olieramp die de Golf van Mexico voor de Amerikaanse kust teistert, zuigen inmiddels zeker 11.000 vaten olie per etmaal weg. Dit hebben de Amerikaanse autoriteiten bekendgemaakt.

De hoeveelheid olie die afgetapt wordt van de lekkende oliebron op de zeebodem, moet nu snel naar de 20.000 vaten per etmaal kunnen. Officiële schattingen geven aan dat de bron tussen de 12.000 en 19.000 vaten per dag de zee in spuit, maar gevreesd wordt dat het hier om onderschattingen gaat.

Admiraal Thad Allen van de Amerikaanse kustwacht beklemtoonde dat de hele operatie nog geruime tijd gaat duren. „Dit is een lange campagne en we zullen in de naaste toekomst nog met deze olie bezig blijven”, aldus Allen. Wanneer er wervelwinden komen, zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar in deze regio, moeten we de operatie stilleggen tot de hurricane voorbij is, zei de admiraal die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden.

Lees meer »

Permalink 07:40:17, 812 hits, CategoriŽn: Nu
Britten slechtst gekleed op vakantie

Britten zijn de slechtst geklede toeristen van Europa. Dat blijkt uit cijfers van reiswebsite TripAdvisor.com, die een enquête hielden onder ruim 2.700 Europeanen.

De Britten worden op de voet gevolgd door Duitsers en Amerikanen. Italianen staan daarentegen bekend als de best geklede vakantiegangers, en eindigen daarmee net voor de Fransen en de Spanjaarden.

Ruim een derde (36%) van de Britse vakantiegangers, die bekend staan om sokken in sandalen te dragen, zegt toch moeite te doen om zich 'avontuurlijk' te kleden op reis.

Permalink 01:40:48, 745 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < Juni 2010 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,122)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,966)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,474)
 • Redacteur gezocht! (183,987)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,131)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,564)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,055)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,618)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,512)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,639)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,373)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2379198',
FROM_UNIXTIME(1568763665), '/index.php/2010/06/10/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.206.48.142', 625 )