goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Utrecht haalt 3000 ton afval op'Extra vrije dag op 5 mei slecht idee' »
Advertentie

21-05-10

De Wereld Draait Door is Felix Rottenberg niet zat

Dieuwke Wynia, de eindredacteur van De Wereld Draait Door, is absoluut niet van plan om vaste gast Felix Rottenberg uit het programma te weren. Op Twitter is daarvoor een actie gestart, die tot nu toe door bijna duizend Twitteraars wordt ondersteund. “Als iemand met zo’n uit- gesproken mening op zo’n groot podium iets zegt, krijg je altijd tegenreacties. Dus dat is niet erg“, zegt Dieuwke Wynia, die Rottenberg ook heeft uitgenodigd voor alle negen verkiezingsspecials van ‘DWDD’ vanaf 31 mei.

Een andere veelbesproken gast in DWDD was afgelopen seizoen Theo Maassen, die gast Patricia Paay beledigde met haar Playboy-foto’s. Daarna was Maassen nooit meer tafelheer. “Dat vind ik heel jammer, maar hij is heel af en toe te gast, en nooit als sidekick. Dat is zijn keuze. Ik vind originele mensen prettig in het programma en daar is hij er één van.”

Follow up:

Wynia is ook blij met tafelheren Beau van Erven Dorens en Jan Mulder. “Beau is een fantastische tafelheer. Als hij met een bijzonder programma komt of er flopt iets als een gek, dan is hij zeker te gast”, vertelt Wynia. “Jan komt natuurlijk vooral met zijn ergernissen. Hij is er vier keer per maand op en één keer op een andere dag. Dan plugt hij zijn ergernissen. Dat vinden wij alleen maar leuk.”

De Wereld Draait Door bestaat nu vijf jaar. “We hebben een heel goed seizoen achter de rug. Daar ben ik erg tevreden over. Het programma blijft zich vernieuwen en we worden steeds inhoudelijker en actueler. Bovendien blijven de kijkcijfers stijgen. Dat is leuk. Zolang ze zo goed zijn, zijn we daar niet zo mee bezig. We zien ze wel elke dag, maar ik denk dat het pas van invloed wordt als het minder wordt.”

Volgend seizoen verhuist DWDD van Studio Plantage in het centrum van Amsterdam naar een nieuwe studio op het Westergasfabriekterrein. “Het is niet anders. Het heeft weinig zin om je daartegen te verzetten. Het is heel erg jammer. Waar wij zitten is fantastisch, midden in de stad. Het Westergasfabriekterrein is ook geweldig. Ik heb geen idee hoe dat zal gaan. De energie die daar hangt bevalt me wel.”

Tags: media

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 17:31:57, 863 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (854,444)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (646,069)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (388,402)
 • Redacteur gezocht! (157,022)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,004)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,794)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,110)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,813)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,955)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,074)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,429)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8672324',
FROM_UNIXTIME(1540125367), '/index.php/2010/05/21/de-wereld-draait-door-is-felix-rottenber', 'direct', '', NULL, 1, '54.80.188.87', 53 )