goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Lichtshow door meteoorMicrokunst van zandkorrels »
Advertentie

20-04-10

Sporten helpt je omhoog in je carrière

Zes op de tien Nederlanders denken tijdens het sporten aan hun werk, tijdens het produceren van zweet komen vaak de beste ideeën naar boven. Ook zijn de sportende werknemers vaak meer tevreden met hun baan dan de niet-sporters. Dit blijkt uit onderzoek van Monsterboard.nl onder meer dan 12.000 Nederlanders.

Sporten heeft dus een positieve invloed op het werk. Uit het onderzoek bleek zelfs ook nog dat de wel-sporters minder vaak ziek zijn dan de niet-sporters, met vijf tegen drie ziektedagen. Desondanks dit alles wordt het vaak niet door de werkgevers gestimuleerd. 83% van de werknemers geeft aan dat hun werkgever niets doet om het sporten te promoten.

Follow up:

En het wordt nog beter, uit het onderzoek bleek ook dat sporten je carrière gerichter maakt, tijdens het sporten krijgen mensen vaak ideeën om echte stappen in hun loopbaan te gaan zetten. Deze gedachten zijn de dag erna echter alweer verdwenen, en er wordt nog niks ondernomen. Dit komt, volgens psychologe Milja Falentijn, doordat het allemaal losse en niet gestructureerde gedachten zijn. En daarom is er nu ‘Loopbaan fitness’ ingevoerd in de sportschool in Haarlem. Loopbaan Fitness houdt in dat bij alle cardio apparaten een Loopbaan fitness module op de televisie schermen te zien is. Op deze schermen krijgen de sporters korte oefeningen aangeboden waardoor ze hun gedachten beter kunnen ordenen.

Milja Falentijn is de initiatiefneemster van de Loopbaan fitness, zij is zelf een Loopbaan coach. Als coach heeft Milja individuele gesprekken met mensen die in de knoop zitten, zij luistert goed en helpt ze ontdekken wat ze nu eigenlijk willen bereiken op werkgebied. Milja is zeer blij dat haar plan Loopbaan Fitness is doorgezet. “Wat je ziet is dat mensen al met een klein zetje veel gerichter na kunnen denken over hun carrière” aldus Milja.

Tags: sport

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 09:41:25, 1475 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (852,326)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,905)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,846)
 • Redacteur gezocht! (156,845)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,991)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,746)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,656)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,947)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,038)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,281)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8621131',
FROM_UNIXTIME(1539853793), '/index.php/2010/04/20/sporten-helpt-je-omhoog-in-je-carriere', 'direct', '', NULL, 1, '54.145.83.79', 454 )