goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Chocoladedom van 4868 kiloVierjarige rookt en vloekt »
Advertentie

06-04-10

Zweedse smoorverliefd op Belgische babymoordenaar

Een Zweedse kunstenares is dolverliefd op babymoordenaar Kim De Gelder. De vrouw schreef verschillende brieven naar De Gelder en neemt op verschillende websites de verdediging van De Gelder op zich. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. De 40-jarige Angelina Elander, moeder van een tienerzoon, schreef De Gelder de voorbije maanden verschillende liefdesbriefen en probeerde hem aan de telefoon te krijgen in de gevangenis in Brugge. De vrouw solliciteerde zelfs in de gevangenis met de bedoeling om haar idool te kunnen ontmoeten.

De kunstenares houdt verschillende blogs bij en noemt zich op één van die blogs zelfs Angelina De Gelder. Elander is een petitie gestart voor de vrijlating van De Gelder en had het plan opgevat om zich voor de gevangenis van Brugge aan een kruis te laten nagelen.Op haar blog Kosmonaut Planemo laat Elander verstaan dat ze hoopt dat De Gelder in de gevangenis niet 'loopt te flirten met sexy cipiers'. Ze vraagt De Gelder ook om te beloven dat hij voortaan een goed mens zal zijn.

Follow up:

De vrouw mag dan wel in een uithoek van Zweden wonen, ze blijkt bijzonder goed op de hoogte te zijn over de zaak van De Gelder. Zo schreef ze een bericht over het rapport van de gerechtspsychiaters.Elander lijkt ook bijzonder gefascineerd door messen. Op verschillende van haar websites zijn foto's te vinden waarop Elander aan een mes likt.

Ze vroeg De Gelder of hij voortaan een goed mens kon zijn en hij mocht ook geen oude vrouwen meer neersteken.

Tags: bizar

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 13:00:41, 1219 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,967)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,217)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,239)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,575)
 • More...


Archief


XML Feeds