goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« 'Regeren met PVV is moeilijk'VS zoeken vervangers voor Nederlandse missie »
Advertentie

25-02-10

Bobwereld vol onbegrip

De beslissing van Edwin van Calker om niet van start te gaan met de viermansbob is ontvangen met veel onbegrip. De ontstane situatie kan voor alle betrokkenen dramatisch genoemd worden. "Dit was een Arend Glas nooit overkomen", zegt Japan-coach Rob Geurts over Van Calkers voorganger.

"Het is tenslotte geen spelletje. Het team is aan alle kanten in de watten gelegd en professioneel in de steigers gezet en laat het nu afweten. Ga dan lekker curling doen, met zo'n bezempje." Glas zelf: "Dit is geen sport voor mietjes. Edwin moet een schop onder zijn ballen krijgen en gewoon van start gaan."

Voorzitter Frans Bakker van de BSBN sprak van een groot drama en een zaak waar het laatste woord nog niet over gezegd is. In feite is het een herhaling van zetten, want vorig jaar op de training in Whistler crashte Van Calker eveneens en ontstond dezelfde situatie als nu.

Follow up:

Marc van de Berg, de mecanicien van Eurotech die er zijn ziel en zaligheid in heeft gestopt: "Het is precies dezelfde zaak. Dit heeft werkelijk niets meer met topsport te maken. We worden indirect betaald door het volk en hebben ook verantwoording naar het volk toe. Vorig jaar is precies op 24 februari mijn vader overleden en bleef ik in Amerika voor deze jongens. Absolute toppers als Sybren Jansma, Timothy Beck en Arno Klaassen zijn volledig in hun hemd gezet door deze beslissing. Door deze actie blijft de bond helemaal leeggeplukt achter, is er geen sponsor meer geïnteresseerd en is de sport grote schade toegebracht in Nederland. Deze sport is veel veiliger dan het rodelen. Desnoods hadden ze gewoon moeten starten, crashen en dan drie weken bont en blauw rondgelopen, maar deze actie is schandalig."

Remmer Arno Klaassen relativeert het nog enigszins. "Het is zielig voor ons. Maar ook voor Edwin zelf. We hebben de beslissing genomen als team, maar wel met Edwin als leidende figuur daarin. Edwin is er ook helemaal kapot van. Maar als hij denkt: 'dit wordt hem niet', dan moet hij ook niet starten. Meteen na de wedstrijden in de tweemansbob was er al twijfel. Die is nooit meer weggegaan. Edwin heeft letterlijk en figuurlijk de touwtjes in handen en dat moeten wij respecteren."

Tags: sport

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 13:52:43, 1296 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (852,326)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,905)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,846)
 • Redacteur gezocht! (156,845)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,991)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,746)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,656)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,947)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,038)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,281)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8621133',
FROM_UNIXTIME(1539853799), '/index.php/2010/02/25/bobwereld-vol-onbegrip', 'direct', '', NULL, 1, '54.145.83.79', 454 )