goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Helft kinderen in Antwerpen van allochtone afkomstGreenpeace waarschuwt voor de vervuilende effecten elektrische wagens »
Advertentie

14-02-10

Hond Nancy knakt bejaarde dames

Het heeft een haar gescheeld of poedel Nancy had niet meer geleefd. Nu vechten twee bejaarde vrouwen om het beestje. Geen van beiden kan zonder Nancy. Het is aan de Bredase rechtbank om de hond aan één van hen toe te wijzen.

Mevrouw M. van Eekelen (72) uit Halsteren zat aan één tafel met mevrouw J. van Drenth (80) uit het Gelderse Dieren. Nancy verblijft momenteel bij de laatste, maar was tot april vorig de trouwe viervoeter van Van Eekelen. Door een beroerte belandde zij echter in een verpleeghuis en het leek er aanvankelijk op dat zij daar niet meer uit zou komen.

Haar zoon besloot zonder overleg de hond 'ter euthanasie' aan het asiel te overhandigen, omdat hij er geen zorg voor wilde dragen. Dat vernam de heer J. van der Heide uit Dinteloord. "Over mijn lijk, dacht ik toen ik hoorde van de plannen. Ik heb de zoon van Van Eekelen benaderd en hem voorgesteld de hond over te nemen. Omdat ik al twee honden heb, vroeg ik mijn schoonmoeder of zij de hond wilde hebben", zei hij tegen de kort-gedingrechter. En zo geschiedde.

Follow up:

Tot groot verdriet van mevrouw Van Eekelen, die inmiddels aardig is opgeknapt en hevig verlangt naar Nancy. Met haar zoon heeft zij naar eigen zeggen al heel lang geen contact meer. "Ik wil mijn hond terug. Mijn zoon had het recht niet om Nancy weg te geven. Ik wist nergens van", zei de vrouw in tranen.

Haar raadsman mr. E. Knoester eist nu dat de dwangsom, die eerder door de rechter is opgelegd, wordt verhoogd van 100 naar 500 euro voor elke dag dat verzuimd wordt Nancy aan Van Eekelen terug te geven.

Maar daar wil mevrouw Van Drenth niets van weten. "Ik heb de hond al tien maanden en ben erg aan haar gehecht geraakt. We kunnen het prima met elkaar vinden. Als ik boodschappen ga doen, moet ik eigenlijk een oppas regelen. Anders raakt zij in paniek", zei de vrouw. Van Eekelen reageerde verontwaardigd: "Ik heb Nancy drie jaar gehad. We waren onafscheidelijk. Als ik haar alleen liet, begon ze van ellende te plassen.

Ik heb altijd goed voor haar gezorgd. Nooit heb ik haar weg willen doen. Nancy is mijn eigendom." Raadsman Knoester eist dat de politie ingrijpt, mocht de teruggave van de hond uitblijven. Voor zijn collega mr. T. Stein ligt de zaak heel anders. Hij eist opheffing van de dwangsom-maatregel. Mocht dat niet gebeuren, dan eist hij een 'schadevergoeding' van 10 euro voor elke dag dat Nancy werd verzorgd door Van Drenth. De rechter doet over uiterlijk een week uitspraak.

Tags: bizar, natuur

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 01:43:10, 1043 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,186)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,699)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,242)
 • Redacteur gezocht! (183,560)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,089)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,561)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,715)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,373)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,296)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,035)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2346490',
FROM_UNIXTIME(1568585702), '/index.php/2010/02/14/hond-nancy-knakt-bejaarde-dames', 'direct', '', NULL, 1, '35.172.100.232', 625 )