goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Schoolbus gekaapt door halfblote dollemanWereldrecord Watertrappen op naam van De Wolden »
Advertentie

30-08-09

Ondanks regen goede sfeer Uitmarkt

De 32e editie van de Uitmarkt in Amsterdam heeft naar schatting weer een half miljoen bezoekers getrokken. De hoosbuien op vrijdag- en zaterdagavond leverden een bijzondere sfeer op tussen artiesten en publiek, blikte Roeland Dekkers, manager van de Uitmarkt, zondagavond terug.

„Het was een heel gezellige Uitmarkt, met een heel ontspannen sfeer.” Dekkers liet weten dat hij opgelucht is dat het weer meezat. „Heel leuk om het evenement zo af te kunnen sluiten.” Overigens mocht de regen de pret niet drukken. Hoewel sommige mensen een droog plekje zochten om te schuilen, lieten veel mensen zich ook nat regenen tijdens optredens. „Dat zag je bijvoorbeeld bij Trijntje Oosterhuis, op de Nieuwmarkt. Het was zo'n mooi intiem optreden in de regen. Ze zei ook tegen de mensen: blijf erbij. Het publiek en de artiesten trotseerden samen het weer.”

Follow up:

Het evenement, de aftrap van het landelijke culturele seizoen, begon vrijdagavond met het openingsconcert op de Dam. Hier traden onder anderen Wende Snijders, Ruth Jacott, Het Scapino Ballet Rotterdam en de Fakkelbrigade op. De Uitmarkt sluit zondagavond volgens traditie af met de Musical Sing Along. Volgens Dekkers was de combinatie van oude rotten en nieuw talent dit jaar erg geslaagd. „We hebben besloten dat we volgend jaar nog meer gaan doen met nieuwe artiesten.”

De Uitmarkt had dit jaar weer in de binnenstad plaats. Volgens Dekkers een locatie die het culturele evenement heeft opgetild. „Wat mij betreft komen we hier wel weer terug.” Dat gevoel was eerder dit weekeinde anders. Het Amsterdams Uitburo, organisator van de Uitmarkt, liet weten boos te zijn op stadsdeel Centrum vanwege de strenge regels die dit jaar golden voor de promotievlaggen. Die moesten in allerijl opnieuw worden gedrukt, omdat de logo's van de sponsors volgens het stadsdeel te groot waren. Dit viel bij de organisatie zo verkeerd, dat ze overwoog het evenement voortaan buiten de binnenstad te houden.

Volgens de manager hebben beide partijen met elkaar gesproken en hebben ze de conclusie getrokken dat zo'n evenement thuishoort in het centrum. „We moeten het nog met elkaar hebben over de regels.” Overigens is nog niet bekend waar de Uitmarkt volgend jaar plaatsheeft. „Ik verwacht dat we ergens anders naartoe gaan. Het reizen bevalt heel goed. Je moet steeds nieuwe dingen bedenken en andere instellingen benaderen mee te doen”, aldus Dekkers.

Tags: uitgaan

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 22:17:10, 1317 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Mei 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (925,306)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (655,363)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (398,208)
 • Redacteur gezocht! (166,228)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,263)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (155,041)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,535)
 • Langste huwelijk ter wereld (129,420)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,193)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,602)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (110,407)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (104,664)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '423045',
FROM_UNIXTIME(1558692481), '/index.php/2009/08/30/ondanks-regen-goede-sfeer-uitmarkt', 'direct', '', NULL, 1, '54.167.47.248', 675 )