goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Kleinste kruidenier van Nederland geeft kredietcrisis kortingKinderen niet gratis naar museum »
Advertentie

26-06-09

Wat kunt u rondom de TT van de politie verwachten?

Met meer dan 100.000 bezoekers op de wedstrijddag en tienduizenden bezoekers in de dagen ervoor, is de TT al jarenlang het grootste evenement van het Noorden. Hoe gezellig het ook is, al die bezoekers verhogen wel de kans op ongeregeldheden of overlast.

Net als bij elk ander grootschalig evenement, heeft de politie ook bij de TT met verschillende belangen te maken. Aan de ene kant zijn er de bezoekers, die in veiligheid en gezelligheid zoveel mogelijk van het evenement willen genieten. Aan de andere kant zijn er de belangen van de inwoners van Assen en omgeving, waarvoor de beperking van overlast centraal staat. De taak van de politie is om deze belangen, die soms tegenstrijdig zijn, met elkaar te verenigen.

Follow up:

Een goede voorbereiding is het halve werk. De ervaringen van de afgelopen jaren heeft de politie geleerd waar de risico’s extra groot zijn. In die gebieden wordt veel aan preventie gedaan. Denk aan plaatsen waar wildkampeerders hun tenten opslaan of plaatsen waar traditioneel veel overlast ontstaat. De controle op vergunningen, die door de gemeente wordt uitgevoerd, past ook in dit kader. Met deze maatregelen wordt het aantal overtredingen en de overlast op voorhand beperkt. Tegen mensen die zich ondanks de preventieve inzet niet aan de voorschriften houden, wordt streng opgetreden.

Eigenlijk zijn er twee evenementen, namelijk het sportevenement met races en de festiviteiten in de binnenstad. De inzet van de politie wordt over deze twee evenementen verspreid. Natuurlijk wordt ook de rest van Drenthe niet vergeten; de inzet is zo geregeld dat de rest van de provincie over de reguliere politie-inzet kan beschikken.
De inzet bij de races heeft als doel om de bezoekersstromen in goede banen te leiden. Voor de begeleiding van het verkeer en het uitvoeren van extra alcoholcontroles wordt een verkeershandhavingsteam ingezet. Tegelijk zullen er agenten aanwezig zijn om op te treden bij eventuele incidenten.

Bij de festiviteiten in de stad staat de gezelligheid voorop, dat vindt óók de politie. De mobiele teams, die zorgen voor de handhaving van de openbare orde, zullen de bezoekers dan ook genoeg ruimte geven om ongestoord van het feest te genieten. De aanpak is erop gericht om aanwezig te zijn vóór de gezelligheid uit de hand dreigt te gaan lopen. De surveillerende agenten houden dus actief een oogje in het zeil, zonder overal bovenop te zitten. Ook hier geldt echter dat strafbare feiten niet worden getolereerd. Het moet immers voor iedereen gezellig blijven!

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 19:12:28, 458 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,141)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,691)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,225)
 • Redacteur gezocht! (183,556)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,086)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,561)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,705)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,373)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,286)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,015)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2345209',
FROM_UNIXTIME(1568579316), '/index.php/2009/06/26/wat-kunt-u-rondom-de-tt-van-de-politie-v', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.235.220', 625 )