goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Schokkend: Megan Fox is niet perfectAfgerukte arm bij het afval gegooid »
Advertentie

15-06-09

budgetticket.nl en tickets4u.nl verkopen weer valse toegangskaartjes! (defqon.1)

Update: Tickets4u.nl blijkt nog steeds valse kaartjes te verkopen. Meldt je aan bij tros-radar om hier wat aan te doen. Zo zijn er op de afgelopen Defqon.1 enorm veel valse kaarten verkocht, of is er na betaling helemaal niet geleverd.

Vorige keer heeft tickets4u.nl aangegeven de mensen schadeloos gesteld te hebben, dus je klachten kun je hier kwijt:
Adres
Tickets4U B.V.
Waal 1
1509HB Zaandam
Nederland

Telefoon
Kantoor
+31 (0)75 6122229

Mobiel
+31 (0)6 13779694

info@tickets4u.nl
Verkoop

verkoop@tickets4u.nl

KvK te Amsterdam
34217084

BTW-nummer
NL 1885.41.494.B01

Hyves
tickets4u.hyves.nl

Concertgangers die via internet hun toegangskaarten aanschaffen lopen het risico valse kaartjes thuisgestuurd te krijgen. Concertorganisator Mojo heeft bij een aantal concerten streng gecontroleerd. Wat blijkt? Internetsites als budgetticket.nl en tickets4u.nl verkopen valse kaartjes.

Een week geleden werden nepkaartjes ontdekt bij een concert van Van Morrison in Utrecht. De kaarten zijn bijna niet van echte te onderscheiden. Maar een nieuw elektronisch scansysteem doet dat wel.

Mojo besloot na de ontdekking bij twee andere concerten streng te controleren. In totaal is de concertorganisator 81 vervalste kaarten tegengekomen. Hoeveel valse kaarten er in totaal in omloop zijn, zegt Mojo niet te weten.

Follow up:

Zeker is dat twintig zijn verkocht via de site budgetticket.nl. Dat heeft de directeur van de site toegegeven. De valse kaarten komen van één leverancier, die al veel langer kaarten levert.

Via internet is van alles te bestellen, ook concertkaartjes. Bureautjes of particulieren bieden de kaarten aan. Soms is dat een uitkomst. De concerten van bijvoorbeeld U2 zijn in minuten uitverkocht, maar fans kunnen voor kaartjes op veilingsite marktplaats.nl terecht.

Het is onveilig en duur, vindt Mojo. Op internet worden woekerprijzen gevraagd en zo blijkt nu ook valse kaarten verkocht.

Volgens Mojo heeft ook een andere internetsite, tickets4u.nl, valse kaarten verhandeld. Het is goed mogelijk dat de ontdekking geen incident is en er al veel langer valse kaarten worden verkocht. Op duizenden toeschouwers vallen een aantal extra niet op. Maar een nieuw scansysteem pikt iedereen met een vals kaartje uit de rij bij de deur, zegt Mojo.

Ook kaartjes gekocht via internet? Mojo heeft een speciaal informatienummer (0800-5555222) geopend.

Update Via e-mail ontvingen wij de volgende reactie:
Tickets 4 u meldt het volgende: Wij hebben onze verantwoording genomen en alle gedupeerden zijn schadeloosgesteld.

24 reacties

Reactie from: Marrit van Ruitenbeek [Bezoeker]
Ik heb kaartjes voor de red hot chili peppers besteld voor 24 juni a.s. via tickets 4u .nl. Kan dit? Zijn deze echt?
Groetjes Marrit van Ruitenbeek
11-02-07 @ 22:03
Reactie from: babs [Bezoeker] E-Mail · http://ticket4u
ik ben al een paar dgn bezig met dat tickets 4 u!!!wij hebben ook daar kaarten besteld en betaald,(stom)maar ja gebeurt,en nu zeggen zei al 2 wk dat het geld niet gestort is!!!!!! Klopt helemaal niks van,plus de smoes,ik heb ze zojuist nog aan de lijn gehad,dat het erg druk is en dat ze nog geen kaartjes hebben??????????????????????????klopt helemaal niks van in mijn ogen,maar we zijn op onderzoek uit!
07-06-07 @ 13:17
Reactie from: s [Bezoeker] E-Mail
Hoi,

Er waren kaartjes besteld via mijn email en ip adres (volgens tickets4u) Ik heb echt een paar mails gehad of de bestelling nog doorging. verder niets erin dat als je niks van je laat horen of annuleerd je een rek thuisgestuurd krijgt zonder dat je kaartjes hebt ontvangen...? ze hebben een zo gezegd onderzoek ingesteld wat 25 euro kost. Inmiddels zijn ze tot de conclusie gekomen dat ik die kaarten besteld heb en dus maar 106 euro moet gaan betalen anders geven ze het over aan een incasso bureau . Ik heb dat nummer opgezocht van dat incasso bedrijf en gebeld. tot op heden hebben ze niks binnen gehad van ene tickets4u!
Ik zeg 1 ding betaal niks!Het zijn een stelletje oplichters!! ze hebben een 06 nr en een 075 nr en altijd nemen precies dezelfde mensen op met hallo of een enkele x met tickets4u kan ik u helpen..? dat zegt al genoeg
Echt triest dat hier niks tegen gedaan kan worden!
18-03-08 @ 22:05
Reactie from: michael van beelen [Bezoeker] E-Mail
Hoi,

Wil ook even reageren wat de tickets4U betreft.Heb al meerdere keren kaarten gekocht bij deze organisatie
en nog nooit problemen gehad.
Ook heb ik naar aanleiding van de negatieve reacties zelf gebeld met tickets4U en het verhaal ook van hun kant gehoord.
Er zijn inderdaad in het verleden valse kaarten verkocht omdat ze gewoon veel pech hadden qua zaken doen met inkoop.
Ze maken de valse kaarten dus niet zelf!!
Ze hebben nu een modern scan apparaat om deze valse kaarten er uit te pikken.
Ze hebben ook gewoon hun tel nr en adres op de site staan dus ik zou zeggen, ga eens langs om te kijken hoe dat nou in elkaar steekt.
Ook werd mij verteld, dat mocht ik alsnog (per ongeluk) een valse kaart krijgen ik gewoon mijn geld terug krijg en een nieuw evenement mag uitzoeken.
Ik blijf dus gewoon kaarten kopen bij tickets4U !!
08-04-08 @ 20:44
Reactie from: Ruben van Saase [Bezoeker]
ja ik heb ook kaarje besteld voor radiohead op 1 juli. kom ik daar mag ik er niet in. en die apen willen mij ook geen geld terug geven. maar ik heb ze gemaild en er is blijkbaar een verschil tussen ticket4u.be en ticket4u.nl . die van .nl zijn blijkbaar de oplichters maar die kan ik neit bereiken. enig idee hoe ik mijn geld terugkrijg?
03-07-08 @ 20:13
Reactie from: gb [Bezoeker]
***--
ik had voor zatd 13 juni 4 kaartjes gekocht voor defqon1 op almere strand komen we bij de ingang zijn ze vals ook van TICKET4U dus ik zou daar nooit wat bestellen
15-06-09 @ 10:54
Reactie from: Lindsey Petrus [Bezoeker] E-Mail
*****
Echt balen.....ik haal al jaren mijn tickets van feesten en concerten via Ticket4u en nu ben ik ook opgelicht voor 300euro. Ik had ook kaarten voor DEFQON 1 op almere strand. het is bijna 2uur rijden voor ons en we konden regelrecht omdraaien! Is hier echt niks tegen te doen. Kunnen we het geld terug krijgen? aangifte doen? helpt dit?
Groeten Lindsey
15-06-09 @ 14:30
Reactie from: berlijn [Bezoeker]
Tickets4U is een grote arrogante oplichtersbende
ze laten je betalen en sturen nooit de tickets op
als je belt om te vragen gooien ze de hoorn erop
NOOIT DAAR KOPEN, U BENT GEWAARSCHUWD
15-06-09 @ 15:28
Reactie from: berlijn [Bezoeker]
Lindsey
klacht opgeven via Trosradar.....
15-06-09 @ 15:30
Reactie from: Michiel [Bezoeker]
Ik begrijp niet dat mensen hier zeggen dat ze altijd hun kaarten bij tickets4U kopen. Je gaat toch niet meer voor een kaartje betalen als je hem ergens anders goedkoper kan krijgen.
16-06-09 @ 12:07
Reactie from: anneke [Bezoeker]
*----
@ Michael van Beelen - Jij hoort zeker bij die club of je wordt betaald om dit soort reacties te geven? Dat "ze" nu een "modern scan apparaat" hebben is de grootste onzin die er bestaat. De concert-organisator geeft de geldige ticketnummers pas een UUR voor het concert door aan de concertzaal. Dus "ze" kunnen die er nooit bij de inkoop al uitpikken...
25-06-09 @ 15:11
Reactie from: Bianca [Bezoeker]
*****
ik koop al jaren kaartjes bij Tickets4u en heb echt nog nooit een probleem gehad!!!! En ik geloof ook niet dat ik dan alleen maar geluk zou hebben. Ik kan ze altijd bereiken en ik word anders altijd teruggegebeld.
09-07-09 @ 11:50
Reactie from: Olivia [Bezoeker]
*****
Omdat ik nergens anders kaartjes meer voor Lady Gaga op 20 juli kon krijgen en ik er echt heel erg graag heen wil, ben ik op de site van tickets4u terechtgekomen. Nergens heb ik op forums informatie er over gelezen, ik negeerde het gewoon omdat ik er heel graag naar toe wilde en mensen te snel vertrouw. Erg dom ja, ik weet het.... Nu heb ik er enorme spijt van......Ik heb mijn les wel geleerd. Ik heb de kaartjes betaald en binnengekregen. Nu weet ik niet of ze echt of nep zijn. Ik heb er al geen zin meer in. We moeten ook nog met de trein naar Amsterdam, kost ook veel geld. Gisteren kreeg ik ineens een betalingsherinnering. Ze eindigden met 'groetjes, Saskia'. Juist, erg professioneel (not). Ik was boos. Dus ik bellen. Ik heb ze vaker aan de telefoon gehad en steeds neemt dezelfde persoon op (zoals je hier eerder al kon lezen). Wat blijkt? Ik heb 2 orderbevestigingen gehad....dus ik mijn mail nakijken en dat klopt. Maar bij de bestelling ging het eerst mis en daarna goed, dus vandaar 2x. Maar ik dacht er verder niet bij na. Ik dacht dat ze wel zagen dat het op hetzelfde moment van 1 persoon een bestelling is voor 1 concert en dat het verder niet meer belangrijk was. Die man, Robin van der Vries (nagevraagd), zegt dat als je wel eens een veld teruggaat en dan weer verder gaat, dat systeem 2 orderbevestigingen aanmaakt. Dan weet hij toch dat dat bij iedereen is?? Hij kon trouwens wel mijn ordernummers vinden. Allebei de orderbevestigingen zijn ook nog eens verschillend. Ik heb hem teruggemaild dat ik deze foute order niet ga betalen en dat het een fout was en dat ze na alle negatieve verhalen (o.a. bij Radar) niet nog eens fouten kunnen maken. Meteen heb ik gebeld en gevraagd of de mail was aangekomen. Hij was niet op kantoor en de telefoon was doorgeschakeld. Dus ik zeg: dan pakken ze de telefoon toch terug? Dan kunnen andere mensen ook bereikbaar zijn. Oh ja, dat doen ze normaal ook wel, maar hadden ze niet gedaan...tuurlijk! Kortom, de nepheid straalt er vanaf! Ik ben nu wel huiverig geworden na alle verhalen over dit bedrijf....ik heb ook echt geen zin om er veel moeite in te steken maar ik denk dat dat misschien wel eens moet gebeuren. Op dit moment heb ik geen reactie gehad. Ik ga ook niks betalen. WIE HEEFT HETZELFDE MEEGEMAAKT EN HOE LIEP DAT AF? Ik ga echt NOOIT meer iets bij TICKETS4U of ieder ander bedrijf op internet bestellen, OPLICHTERS!!!!
10-07-09 @ 16:57
Reactie from: robin [Bezoeker] E-Mail
hallo
ik heb bij ticket4u 2 kaarten besteld voor de zwarte cross
en direct betaald
maar het duurde zolang dat ze opgestuurd waren dat ik eerst 3 keer heb moeten bellen en na dat ik de 3e keer goed kwaad was heeft hij ze via de mail gestuurd wat al niet de afspraak was
maar nu ben ik bang dat het valse kaarten zijn
hoe kan ik daar achter komen
daar ik gehandycapt ben en het waarschijnlijk een zware rit zal worden en als ik dan te horen moet krijgen dat ik er niet in mag
en terug gaan naar huis een zware tobber zal worden
gr robin
22-07-09 @ 08:05
Reactie from: sabrina [Bezoeker] E-Mail
****-
Hallo, TOP-concert gisteravond meegemaakt in AHOY met TOM JONES !!!
Helemaal geweldig, met kaarten van TICKETS4U.
We hebben ze besteld, betaald, gedownload, en gisteren dus een GRANDIOZE Avond gehad !!
Dus óok echt wel positieve verhalen over TICKETS4U !!! Groetjes Sabrina
07-10-09 @ 11:16
Reactie from: Noach [Bezoeker]
*****
2 Kaartjes Elton John opgehaald bij hun office.
Voor de helft van de prijs omdat ze ervan af moesten.
Kwamen gewoon binnen. Was wel een beetje achteraan maar toen we een biertje stonden te drinken vroeg iemand van de crew of we vooraan wilden zitten. Ehm.. JA!
We kregen een bandje om en mochten naar beneden en op de voorste rij plaatsnemen!
Alsof dat niet genoeg was konden we tijdens zijn laatste nummer het podium op en stonden met 20 anderen om zijn vleugel.
Niet slecht voor 35 euries. Op de 2de rij hadden ze 200 euro betaald. Soms zit het mee :)
28-10-09 @ 18:45
Reactie from: Martijn V. [Bezoeker]
Ik koop al jaren bij deze gasten en nooit problemen, soms duurt het ff maar meestal gaat het via de mail wel snel. Die valse kaarten worden door oplichters gedrukt en niet door deze bureaus anders zijn ze toch snel klaar met bussiness. Grt. Martijn
09-11-09 @ 14:05
Reactie from: Joost [Bezoeker]
*----
OPLICHTERS!!! NOOIT WAT KOPEN!!!
27-11-09 @ 19:05
Reactie from: Marjoly [Bezoeker]
****-
Heb al 2 keer een bestelling bij hun gedaan,
en dat was geen probleem ;)
17-12-09 @ 16:08
Reactie from: Michel [Bezoeker]
***--
Wat een reacties allemaal!

Heb gisteren (21 mei) kaarten voor Slash gehaald. Speelt 31 mei in Paradiso. Het is wel een e ticket en iets in me zei misschien klopt dit niet! Gewoon één keertje risico nemen. Mijn woonplaats Wormerveer is om de hoek bij ticket 4 you! Mocht er iets niet kloppen dan gaat dat ventje met dat petje wat me deze kaart verkocht met zijn kop door de muur en zal ik me geld terug krijgen. Geloof me maar, dus maar te hopen voor dat kereltje dat hij mij niet besodemieterd heeft! Er zijn idd wel veel klachten als je even googled op de naam ticket 4 you!

Michel
22-05-10 @ 16:43
Reactie from: Schelte de wolff [Bezoeker]
***--
hallo

ik heb afgelopen zondag kaarten bestel voor decibel op www.tickets4u.nl
het is betaald en heb ordebevestiging gekregen in me mail.
afgelopen woensdag keek ik in me mail en had ik het kaartje binnen.
nu is mijn vraag is dit te vertrouwen??

mvg schelte
15-07-10 @ 18:57
Reactie from: T.R. Westen [Bezoeker] E-Mail
*----
Tav. H. Geveke,

Wat een onbeschofte mail krijgen wij als antwoord van u! Wij sturen u vriendelijk een mail omdat u dat ons vroeg in het telefoongesprek. Wij hebben nog nooit gecorrespondeerd met u en proberen helemaal nergens onderuit te komen.

Wij hebben nog nooit een order bij u geplaatst en hebben nooit iets ontvangen, laat staan dat wij uberhaupt ooit bij een concert zijn geweest.

En woonadres en IP adres ? waar hebt u het over? wij hebben geen eens internet op het woonadres! en nooit gehad ook. U heeft de aanmaning ook verstuurd naar ons zakenadres en NIET prive.

U zou op zijn minst een net en goed gefundeerd antwoord hebben kunnen geven en dan ook in ieder geval de order en orderbevestiging van iets wat wij besteld hebben bij het antwoord kunnen voegen.

Nogmaals wij hebben niets bij u besteld of ontvangen en vreemd genoeg denkt u 4 jaar later van wel. Het zou volgens u gaan om in begin 2007 door u aan ons geleverde kaarten voor een concert.

Hoogachtend,
T.R. Westen
Westen Midlaren BV

P.s. Nog 1 klein detail uit uw mail, waar baseerd u geachte "heer" Westen op terwijl wij elkaar nog nooit gesproken hebben? Wij hebben u maar eens gegoogled......en begrijpen het waarom.

Radar, Kassa


----- Oorspronkelijk bericht -----
Van: Tickets4U
Aan: De@Gasterie.com
Verzonden: dinsdag 1 maart 2011 15:58
Onderwerp: RE: aanmaning


Geachte heer Westen,Uw poging om onder deze factuur uit te komen is totaal zinloos daar we al eerder met u hebben gecorrespondeerd hebben hierover.

En zoals u weet hebben wij toen via het ip adres dat door onze data base geregistreerd is ten tijde van plaatsing van de order, een onafhankelijk onderzoek laten doen.

Daaruit is overduidelijk gebleken dat het ip adres bij uw woonadres behoort.

Daarmee hebben wij voldoende bewijs in handen deze zaak tot een dagvaarding te laten komen.

Ook kunnen we aantonen dat u destijds per mail heeft aangegeven van geen order te weten.

Dat mailtje kwam vanaf dezelfde pc als waar de order vanaf kwam.

Alle bewijzen hebben we gebundeld in uw dossier en liggen klaar voor onze gerechtsdeurwaarder.

Dit is dus uw allerlaatste kans het zonder verhogingen met ons op te lossen.

Er zal ook zeker geen uitstel meer komen tot betaling.Hiermee hoop ik u voldoende te hebben geïnformeerd.Met vriendelijke groet, H.Geveke.

Afdeling incasso.

Van: De Gasterie eterij & drinkerij [mailto:de@gasterie.com]
Verzonden: dinsdag 1 maart 2011 15:12
Aan: info@tickets4u.nl
Onderwerp: aanmaningNav ons telefonisch onderhoud.In de bijlage mailen wij u de brief die wij van u ontvingen. Wij kennen uw bedrijf niet en zijn nog nooit bij een concert geweest. Dit moet een misverstand zijn.Wij begrijpen niet waarom wij een mail moeten sturen, terwijl we u toch al aan de telefoon hadden en u onze gegevens had kunnen noteren? Niet erg vriendelijk en service gericht lijkt ons.Hoogachtend,

T.R. Westen

Westen Midlaren BV
01-03-11 @ 20:17
Reactie from: anoniem [Bezoeker]
****-
wij zijn 2 weken geleden nog opgelicht door tickets4u voor meer dan 180 euro
21-06-11 @ 14:10
Reactie from: van galen [Bezoeker]
Het zijn grote oplichters niets meer, niets minder en de positieve reacties hier zijn door de oplichters zelf geplaatst!

Ze proberen op een gehaaide manier geld af te troggelen van mensen d.m.v. dreiging en intimidatie.

De mensen behoren tot het laagste soort van onze maatschappij.

ABSOLUUT NIETS BETALEN en direct aangifte doen en/of een civiele procedure opstarten.

Ze hebben zelf het bewijs van fraude vergeven door te claimen dat ze een onderzoek hebben verricht naar het post/woonadres toebehorend aan een I.P.adres middels zogenaamde tracering/onderzoek.

Ten eerste geven internetproviders geen adresgegevens aan particuliere bedrijven vrij i.v.m. de privacy wetgeving, ten tweede hebben wij helemaal geen internetverbinding en claimen zij dat wij een bestelling zouden hebben verricht met een zelfverzonnen i.p.adres, dat voeren zij als nepbewijs aan, dat nep i.p.adres zou zogenaamd gekoppeld zijn aan een post/woonadres.
Het is een lachertje.

HET ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS EN DE TIJD IS AANGEBROKEN OM ZE PUBLIEKELIJK TE ONTMASKEREN EN ZE VOOR HET GERECHT TE SLEPEN! ALLEMAAL AANGIFTE DOEN DUS, SAMEN STAAN WE STERK!!!!
28-07-11 @ 19:37

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 15:26:33, 12180 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,058)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,254)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,920)
 • Redacteur gezocht! (184,248)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,179)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds