goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Jessica Simpson verknalt concert
Slapen in een wijnvat
Logo voor rfid-producten moet vertrouwen in tags verhogen
Zweetvoetenman wil filosofie studeren
Welk parfum voor Valentijn?
Huizenmalaise treft Dimo.nl
Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft
Obama breekt zijn eerste belofte
Geluidscherm genomineerd voor Bouwwereld Award
Sega mag aan de slag met de Winterspelen
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

11-02-09

Jessica Simpson verknalt concert

Al het commentaar rondom Jessica Simpsons gewichtstoename gaat haar duidelijk niet in de koude kleren zitten...

Ze bleek erg van slag tijdens een optreden in Grand Rapids, meldt perezhilton.com. Toen Jessica het nummer With You zong stopte ze halverwege, en ging snel een slokje water drinken terwijl haar achtergrondzangeressen doorzongen. Daarna leek ze zich te schamen en zei: "Ik vind het moeilijk om me zo onzeker te voelen op het podium."

Ze raakte regelmatig haar timing kwijt en viel verkeerd in, vergat tijdens een aantal liedjes haar tekst en haar band moest ook nog een keer opnieuw beginnen.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 23:01:13, 1556 hits, CategoriŽn: Nu
Slapen in een wijnvat

Alcohol is goed tegen de kou. Waarom niet slapen in een wijnvat? Een nachtje in het vat kost 's winters ongeveer 12 euro per vat, inclusief stroom en gas.

De camping Madulain (1700m) in het zonnige langlauf- en skiparadijs Engadin/Graubünden is 's zomers en 's winters open. Je kunt er niet alleen met tent of caravan staan, maar ook een tweepersoons wijnvat huren. Bijkomende kosten voor auto en personen. Het alternatieve onderkomen beschikt over elektrische verwarming, gasstel en tafel. Wollen dekens en kussens worden verstrekt, zelf moet je een slaapzak of dekbed meenemen.

Permalink 20:44:42, 415 hits, CategoriŽn: Nu
Logo voor rfid-producten moet vertrouwen in tags verhogen

Het ministerie van Economische Zaken heeft een rapport ontvangen waarin wordt gepleit voor een duidelijk herkenbaar logo voor producten die een rfid-tag dragen. Hierdoor zou het vertrouwen van de consument in de technologie worden vergroot.

Het rapport is opgesteld door ECP.nl in samenwerking met bedrijven, kennisinstellingen en consumentenorganisatie. De makers stellen dat de meeste Nederlanders weliswaar weinig tot niets over rfid-technologie weten, maar dat zij wel willen weten of een product rfid-tags bevat. Een nieuw logo zou dit duidelijk moeten maken, waardoor de consument vertrouwen in rfid-systemen gaat krijgen.

Lees meer »

Permalink 19:44:04, 302 hits, CategoriŽn: Nu
Zweetvoetenman wil filosofie studeren

De Rotterdammer, die enige jaren geleden wegens stankoverlast geweerd werd van de Technische Universiteit Delft, wil filosofie studeren aan de Erasmus Universiteit.

Of dat kan doorgaan, is nog maar de vraag. De Rotterdamse universiteit heeft hem namelijk een campusverbod opgelegd. Maar dat stond inschrijving na een beroepsprocedure niet in de weg. De universiteit beraadt zich over de zaak, heeft een woordvoerder laten weten.

Lees meer »

Permalink 16:44:41, 351 hits, CategoriŽn: Nu
Welk parfum voor Valentijn?

Heel origineel is het misschien niet, een voltreffer is het meestal wel: parfum voor Valentijn. Maar welke geurpijl kiest Amor om recht in de roos te treffen?

"Wat zou ze in godsnaam het liefst ruiken?" Je ziét het ze denken, de bosjes amateurcupido's die je dezer dagen aantreft in menige parfumerie, overrompeld als ze zijn door een overdaad aan romantische flesjes en dito reclamebeelden.

Wie kiest voor romantiek met grote R, heeft misschien baat bij deze tip van de Antwerpse perfume event organizer, Dimitri Weber: "Nodig je liefste uit voor een etentje in het restaurant van de Eiffeltoren, en schenk haar daar Paris van Yves Saint Laurent. Heel eighties, en à la limite misschien wat kitscherig, maar wel eerlijk." Weber voegt er wel aan toe dat echte liefde toch begint met een portie research. "Je flatteert een vrouw pas echt als je je cadeau kunt verklaren: waarom net díe geur en geen andere. Vraag haar vriendinnen wat ze graag eet, welke kleren ze draagt, enz. Degelijk onderzoek getuigt van grote liefde."

Lees meer »

Permalink 14:44:45, 906 hits, CategoriŽn: Nu
Huizenmalaise treft Dimo.nl

De malaise op de huizenmarkt maakt ook op het internet slachtoffers. Woningsite Dimo.nl heeft faillissement aangevraagd. De curator van het bedrijf bevestigde de melding van het faillissement in het register van de Kamer van Koophandel.

„De leiding wijt het aan de economische recessie”, zei curator Jack Damen. Door de economische tegenwind worden minder huizen verkocht. Dit heeft volgens Damen de site de das omgedaan.

Lees meer »

Permalink 13:44:23, 484 hits, CategoriŽn: Nu
Studenten krijgen punten voor spelen van Starcraft

Aan de befaamde Berkeley-universiteit in Californië kunnen studenten sinds kort een bijzonder vak volgen: een college Starcraft. Studenten die de colleges volgen en het spel gaan spelen, verdienen studiepunten. De colleges zullen zich focussen op de manier waarop er in Starcraft - een real-time strategy game - oorlogen gevoerd worden. Wie aan de colleges mee wil doen, moet wel wiskunde en kansberekening onder de knie hebben.

Permalink 12:44:12, 335 hits, CategoriŽn: Nu
Obama breekt zijn eerste belofte

De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn eerste verkiezingsbelofte gebroken. Hij beloofde tijdens de race om het presidentschap dat hij iedere wet die op zijn bureau belandde waarin het geen noodsituatie betrof, pas na vijf dagen zou tekenen. In ten minste twee gevallen heeft hij deze belofte verbroken.

Dat blijkt uit de Obameter, een initiatief van de Amerikaanse krant St. Petersburg Times, op de politieke 'waarheidsvindingsite' politifact.com. De Obameter moet iedereen helpen inschatten hoe de regering-Obama het doet.

Lees meer »

Permalink 09:44:25, 427 hits, CategoriŽn: Nu
Geluidscherm genomineerd voor Bouwwereld Award

Het geluidsscherm van gebouw ‘’L’Avenir’’ is genomineerd voor de Bouwwereld Award 2009. Het halfopen geluidscherm van “L’Avenir” blijkt dermate bijzonder te zijn dat ze zich inmiddels bij de laatste 5 genomineerden heeft geschaard voor deze nationale prijs. Met name de combinatie van een gedeeltelijk open scherm en het fraaie ontwerp springen in het oog van de jury van het magazine’’Bouwwereld’’.

Het vakblad Bouwwereld organiseert dit jaar voor het eerst de Bouwwereld Bouwtechniek Award 2009, bedoeld voor het meest bijzondere bouwkundig detail. Het kan daarbij gaan om een zorgvuldig ontworpen detail, een slim bedachte bouwtechnische oplossing óf een bijzondere materiaaltoepassing. In de week na de Bouwbeurs (9 tot en met 14 februari, Utrecht) zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Permalink 08:44:06, 407 hits, CategoriŽn: Nu
Sega mag aan de slag met de Winterspelen

Sega heeft aangekondigd dat ze de rechten hebben gekregen om een game te maken van de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver. Maar of we Mario en Sonic weer mogen verwachten is niet duidelijk.

Sega houdt namelijk de lippen nog stevig op elkaar over een mogelijke titel. Vorige maand zei het Spaanse Nintendo-magazine Nintendo Acción exclusief te mogen melden dat Mario en Sonic inderdaad zouden gaan strijden in de sneeuw. Een officiële bevestiging van Sega is er nog steeds niet.

Permalink 00:44:52, 421 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < Februari 2009 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,402)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,762)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,322)
 • Redacteur gezocht! (183,714)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,102)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,562)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,856)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,616)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,446)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,429)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,177)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2354409',
FROM_UNIXTIME(1568629869), '/index.php/2009/02/11/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.204.2.53', 625 )