goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

Zo lekker kan groente zijn
Transportbranche wil chauffeurs niet kwijt
Kreeg Gordon inspiratie bij nummer?
De Toppers zingen SHINE!
Paul de Leeuw belooft af te vallen
Wokgarnalen van 150 euro
Barbie wordt vijftig
Naaktwandelaars riskeren boete in Zwitserse Alpen
Vader gooit dochter van brug
Italië herovert afvallig eilandje
Snowboardster dood door pistebully
Fans sturen Boy George geld
'Paris koopt huis in Londen'
'GlaxoSmithKline schrapt zesduizend banen'
Agent eist gratis donuts
Nielsen gaat kantoorinefficiëntie te lijf met verwijderen 'reply to all'-knop
Museum zoekt slapende vrouwen
Geboortegolfje na ontsnapping ram
Skilift sleurt man ondersteboven mee
Wie ben Ik? lijkt zinkend schip
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

03-02-09

Zo lekker kan groente zijn

Laat jij de groente-afdeling liever links liggen en is rauwkost niet aan jou besteed? Kortom, ben jij geen groente-fan? Maak dan eens gebruik van onderstaande tips en wie weet verander je van mening.

Dat groente goed voor je is, wordt ons met de paplepel ingegoten. We zullen je dan ook even niet met de voordelen vermoeien.

Het kan nu eenmaal zo zijn dat je er gewoonweg niet van houdt.

Daarom hebben we wél 9 tips die je groenten smakelijker kunnen maken en die er alsnog voor zorgen dat je gemakkelijk aan de aanbevolen hoeveelheid komt.

Lees meer »

Tags: recepten

Permalink 23:44:19, 3131 hits, CategoriŽn: Nu
Transportbranche wil chauffeurs niet kwijt

Werkgevers en werknemers in het wegtransport slaan de handen ineen om chauffeurs die als gevolg van de economische terugval hun baan verliezen, binnen de branche aan het werk te houden. Zo werd in Rotterdam een mobiliteitscentrum geopend dat werknemers van werk naar werk moet helpen.

De initiatiefnemers willen voorkomen dat de vervoerssector, die de afgelopen jaren juist kampte met een tekort aan chauffeurs, opnieuw met een gebrek komt te zitten als de economie weer aantrekt. Andere mobiliteitscentra zijn erop gericht ontslagen werknemers om te scholen zodat zij aan de slag kunnen in een andere bedrijfstak.

Lees meer »

Permalink 22:44:17, 864 hits, CategoriŽn: Nu
Kreeg Gordon inspiratie bij nummer?

Daniëlle Smit gaf gehoor aan de oproep om songteksten in te sturen voor De Toppers en was verheugd toen ze zag dat haar lied Shine tot de laatste zes nummers behoorde. „Maar het bleek niet ’mijn’ Shine te zijn, er stond een andere tekstschrijver bij.”

Die tekstschrijver bleek later Gordon te zijn. Desondanks kwamen de boodschap en het refrein van het nummer haar wel erg bekend voor… „Mijn nummer gaat over respect hebben voor elkaar en genieten van het leven. Daar gaat Gordons nummer toevallig ook over. Maar ik was pas echt verbaasd toen ik het refrein hoorde. Mijn refrein was: Shine, let your love shine, het refrein van Gordon is Shine, let your light shine. Ook het einde, drie keer Shine, is hetzelfde. Dit songfestivalnummer lijkt erg op mijn nummer.

Lees meer »

Tags: media, muziek

Permalink 21:44:21, 2271 hits, CategoriŽn: Muziek
De Toppers zingen SHINE!

De Toppers zullen het nummer Shine zingen tijdens het Eurovisie Songfestival.

Tijdens de nationale finale ging het tussen de nummers Shine en Angels in the Night.

De vakjury, met Tatjana Simic, Daniël Dekker, Emile Hartkamp, Getty Kaspers en Tony Berk, vond ook deze nummers het sterkste.

Lees meer »

Tags: media, muziek

Permalink 20:44:51, 815 hits, CategoriŽn: Nu
Paul de Leeuw belooft af te vallen

Paul de Leeuw heeft dieetgoeroe Sonja Bakker beloofd om 15 tot 20 kilo af te vallen.

De 13 bitterballen die de presentator normaal nuttigt na zijn show, zal hij nu laten staan. Paul zei tijdens de uitzending van Mooi weer de Leeuw onwijs gemotiveerd te zijn. Op een schaal van 1 tot 10 gaf hij zichzelf een 9. Sonja was tevreden en zei dat de kans groot is dat het Paul zal lukken.

Lees meer »

Tags: media

Permalink 19:44:29, 632 hits, CategoriŽn: Nu
Wokgarnalen van 150 euro

Een 19-jarige Hagenaar kwam 26 januari duur uit met het doen van 'boodschappen'. Omstreeks 10.20 uur werd de man op heterdaad betrapt toen hij in een winkel aan het Spui een doosje wokgarnalen van vijf euro en een pakje drumsticks van 2,50 euro in zijn tas stopte. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Hij kreeg een boete van 150 euro. Uiteraard moest hij ook zijn avondeten in de winkel achterlaten.

Permalink 18:44:11, 601 hits, CategoriŽn: Nu
Barbie wordt vijftig

Waarschijnlijk de beroemdste pop ter wereld, Barbie, viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Schattingen geven aan dat de aankleedpop sinds haar geboorte meer dan een miljard keer over de toonbank is gegaan in zo’n 150 landen. En dat terwijl de Amerikaanse fabrikant Mattel Inc. er in eerste instantie geen brood in zag.

De organisatie Barbie in Holland organiseert 8 maart, één dag voor de officiële verjaardag van de pop, in Haarlem een verzamelbeurs.

Lees meer »

Permalink 17:44:57, 530 hits, CategoriŽn: Nu
Naaktwandelaars riskeren boete in Zwitserse Alpen

Het Zwitserse kanton Appenzell heeft de buik vol van toeristen die in hun blootje door de bergen wandelen. Nog voor de zomer eraan komt, hebben de autoriteiten een reglement goedgekeurd dat naaktlopers beboet. Wie betrapt wordt, zal vanaf 9 februari 200 Zwitserse frank of 135 euro mogen dokken. Deze maatregel oogst wrevel bij de fervente naaktlopers. "We willen gewoon één worden met de natuur", zegt Dietmar, een Duitse jurist. "We doen niemand kwaad".

Daar denken ze in Appenzell anders over. "De miserie begon vorig jaar toen onze regio op het internet werd aangeprezen als 'paradijs voor naaktlopers'. Sindsdien worden we overstelpt door blote mensen en dat stoort de plaatselijke bewoners", zegt Markus Dörig van de Appenzellse kantonregering. De man zegt dat de stappers vooral uit Duitsland afzakken. Overtreders die de boete niet meteen kunnen betalen, omdat ze bijvoorbeeld geen geld op zak hebben, kunnen voor de rechter gedaagd worden.

Permalink 16:44:42, 645 hits, CategoriŽn: Nu
Vader gooit dochter van brug

Een 35-jarige Australische vader heeft zijn 4-jarige dochter van een hoge brug in Melbourne gegooid. Tijdens de spits stopte de man zijn auto en kieperde de kleuter zonder pardon naar beneden. Het meisje maakte een duikeling van bijna 60 meter eer ze het water van de rivier Yarra raakte. Toen de hulpdiensten haar uit het water hadden gehaald, waren alle pogingen tot reanimatie vruchteloos; het kind bezweek aan haar verwondingen. De politie kon de man een krap uur later aanhouden. In de auto bevonden zich nog twee kinderen.

Tags: bizar

Permalink 15:44:11, 601 hits, CategoriŽn: Nu
Italië herovert afvallig eilandje

Italiaanse militairen, boswachters en medewerkers van de havenmeester van de stad Oristano hebben het afvallige eiland Mal di Ventre heroverd.

Op dat anders onbewoonde eilandje van minder dan 4 vierkante kilometer uit de kust van Sardinië was afgelopen zomer de onafhankelijke republiek Malu Entu geproclameerd.

Het eiland was maanden bezet door vijf actievoerders van de Partidu Indipendentista Sardu, die streeft naar onafhankelijkheid van Sardinië.

Lees meer »

Permalink 14:44:22, 600 hits, CategoriŽn: Nu
Snowboardster dood door pistebully

Een Poolse snowboardster is in Slowakije overreden door een pistebully, een machine om pistes mee te prepareren. Ze overleefde het ongeval niet. Dat berichtte het Slowaakse persbureau TASR.

De jonge vrouw was ondanks een uitdrukkelijk verbod zaterdagavond laat met een groep vrienden de piste op gegaan bij de plaats Jasna. Daar waren de machines met rupsbanden bezig de piste in orde te maken. De volgens ooggetuigen dronken vrouw sprong opeens op een rijdende machine. Ze gleed uit en kwam in de rijweg van de pistebully terecht, die over haar heen reed. Ze overleed op weg naar het ziekenhuis.

Permalink 13:44:53, 607 hits, CategoriŽn: Nu
Fans sturen Boy George geld

Boy George's fans vinden het zo zielig voor hem dat hij vijftien maanden moet brommen dat ze hem geld opsturen om zijn leed te verzachten.

Behalve bakken met geld hebben zijn fans in totaal al vierhonderd kaarten en brieven gestuurd.

Een gevangenisbewaarder kan zijn ogen niet geloven: "Ik heb nog nooit zoiets gezien! Het is ongelooflijk dat zoveel mensen hun geld aan hem uit willen geven."

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 13:44:04, 594 hits, CategoriŽn: Nu
'Paris koopt huis in Londen'

Paris Hilton heeft twee miljoen uitgegeven om de straten van Londen regelmatig onveilig te kunnen maken.

Ze heeft een huis ter waarde van twee miljoen pond gekocht in het ultrahippe Camden, op een steenworp afstand van Amy Winehouse.

Maar, hoe leuk ze haar huis ook vindt, ze moet nog wel één en ander laten verbouwen om het des Paris te laten worden. Voor die klus heeft ze 250.000 pond uitgetrokken, meldt de Mirror

Permalink 12:44:39, 337 hits, CategoriŽn: Nu
'GlaxoSmithKline schrapt zesduizend banen'

Het Britse farmaciebedrijf GlaxoSmithKline gaat ongeveer zesduizend banen schrappen. Het bedrijf zal deze maatregelen naar verwachting bekendmaken, als de onderneming de resultaten over 2008 presenteert, aldus de Britse krant The Sunday Telegraph.

Het bedrijf, na het Amerikaanse Pfizer de grootste farmaceut ter wereld, heeft te maken met sterke concurrentie van goedkope versies van medicijnen waarvan de patenten zijn verlopen. GlaxoSmithKline heeft minder nieuwe medicijen op de markt kunnen brengen dan investeerders hadden gehoopt. Een woordvoerder van het bedrijf wilde niet reageren op de berichten over banenverlies, maar zei wel dat de onderneming een herstructureringprogramma doorvoert.

Bij GlaxoSmithKline werken wereldwijd ongeveer 100.000 werknemers.

Permalink 11:44:17, 333 hits, CategoriŽn: Nu
Agent eist gratis donuts

Een politieagent uit de Australische stad Brisbane is in opspraak geraakt, omdat hij weigerde voor zijn donuts te betalen. Verbaasde klanten van een donutwinkel zagen hoe de man minutenlang tevergeefs ruzie maakte met het personeel.

Dat meldt The Australian. "Hij vond dat hij gratis mocht eten en was ongemanierd", zegt een getuige. "Ik dacht: zwijn, haal je geld tevoorschijn en betaal voor je donut, zoals wij allemaal." De agent stak uiteindelijk zijn middelvinger op en besloot zonder lunch verder te werken. Hij heeft een reprimande gekregen.

Permalink 10:44:55, 604 hits, CategoriŽn: Nu
Nielsen gaat kantoorinefficiëntie te lijf met verwijderen 'reply to all'-knop

Nielsen, het Nederlands-Amerikaanse onderzoeks- en mediabedrijf, gaat de 'reply to all'-knop verwijderen in zijn Microsoft Outlook-clients, zo blijkt uit een uitgelekte memo. Met de maatregel wil Nielsen de bureaucratie en de inefficiëntie verminderen.

Volgens de memo zorgt de 'reply to all'-functionaliteit in Microsoft Outlook voor onnodige 'vulling' van de e-mailbox. Het elimineren van de knop zou er volgens Nielsen toe moeten leiden dat e-mails alleen worden afgeleverd bij personen die direct betrokken zijn, met als gevolg dat het aantal niet-essentiële berichten in de mailboxen afneemt. Dit kan heel wat irritatie schelen bij gebruikers.

Lees meer »

Tags: trends

Permalink 09:44:05, 350 hits, CategoriŽn: Nu
Museum zoekt slapende vrouwen

Het New Museum in New York zoekt vrouwen tussen 18 en 40 jaar die per dag zeker zes uur willen komen slapen in verband met een kunstproject. Dat staat op de website van het museum.

Het gaat om een project van de Chinese kunstenaar Chu Yun, die een „menselijke sculptuur met kunstmatig toegevoegde slaap” wil laten zien. De vrouwen krijgen tien dollar (7,80 euro) per uur om in bed te liggen slapen onder het toeziend oog van het publiek.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 08:44:46, 348 hits, CategoriŽn: Nu
Geboortegolfje na ontsnapping ram

Ondanks het winterweer is het al een beetje voorjaar in Dwingeloo. In de schaapskooi van Natuurmonumenten in het Drentse Dwingeloo lopen dit jaar al vroeg lammetjes rond.

De oorzaak: ram Knelis die vijf maanden geleden in een onbewaakt ogenblik over het hek sprong en afgaand op het aantal nazaten dat er nu is, in elk geval zes schapen wist te bevruchten.

Lees meer »

Tags: natuur

Permalink 07:44:14, 795 hits, CategoriŽn: Nu
Skilift sleurt man ondersteboven mee

Een Oostenrijkse man is in het Tiroler skioord Imst ondersteboven met een stoeltjeslift ongeveer 250 meter de berg opgesleurd. Dat berichtte de Oostenrijkse televisiezender ORF.

De man wilde een sleetje in de skilift zetten, maar kwam met zijn been vast te zitten in een stoeltje. Met zijn hoofd naar beneden werd hij vervolgens mee omhoog gesleept.

Lees meer »

Tags: bizar

Permalink 01:44:43, 769 hits, CategoriŽn: Nu
Wie ben Ik? lijkt zinkend schip

De kijkcijfers van het SBS 6-programma Wie ben Ik? kelderen verder.

Vorige week trok het spelprogramma met 807.000 kijkers al 200.000 kijkers minder dan de week ervoor, en zijn er weer meer dan 200.000 kijkers afgehaakt. Met 601.000 kijkers staat het zaterdagavondprogramma van SBS op de 18e plaats van de best bekeken programma's...

Lees meer »

Tags: media

Permalink 00:44:56, 325 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < Februari 2009 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,395)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,759)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,321)
 • Redacteur gezocht! (183,713)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,102)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,562)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,856)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,616)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,446)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,429)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,177)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2354233',
FROM_UNIXTIME(1568629176), '/index.php/2009/02/03/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.204.2.53', 625 )