goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« 1848 is het beste jaarVrouwelijke managers zijn eerlijker »
Advertentie

19-12-08

Veldhuis & Kemper 'moeten praten'

Cabaretduo Veldhuis & Kemper weet het niet meer. Wat wordt er tegenwoordig van mannen verwacht, moeten ze stoer zijn of juist zacht en begripvol? Deze verwarring is het thema van hun nieuwe show: We Moeten Praten.

De première is op, hoe kan het ook anders, 14 februari volgend jaar: Valentijnsdag. De gelijknamige cd met liedjes uit de voorstelling ligt vanaf 6 februari 2009 in de winkels. „We Moeten Praten gaat over de andere rol die vrouwen tegenwoordig hebben en hoe mannen zich proberen aan te passen. Eigenlijk moeten ze de andere rolverdeling accepteren of gewoon hun bek opentrekken”, zegt Richard Kemper stellig. Bang dat veel mannen hem deze uitspraak niet in dank afnemen, is hij niet. „Ze herkennen het. Wij zijn in de war.”

Follow up:

De cabaretier benadrukt dat We Moeten Praten alles behalve een klaagzang is. „Het is in de eerste plaats vermaak. Het is de bedoeling dat mensen vrolijker naar buiten lopen dan dat ze binnenkwamen. Maar ik hoop dat er toch ergens een klein zaadje in hun hoofd wordt geplant en ze gaan nadenken over onze voorstelling. Weet je wanneer de voorstelling echt helemaal geslaagd is? Als stelletjes tijdens hun eerste ruzie na de voorstelling ons aanhalen!“

Komend jaar is een feestjaar voor Richard Kemper en Remco Veldhuis, ze treden namelijk al tien jaar samen op. Het begon allemaal toen ze tweede werden bij het Camerettenfestival in 1999, achter Marc-Marie Huijbregts. „Achteraf geweldig dat we niet hebben gewonnen, we waren er echt nog niet klaar voor. Remco en ik hebben pas vijf jaar geleden onze baan opgezegd om ons definitief te richten op cabaret. Eigenlijk is het een totaal uit de hand gelopen grap.”

In het afgelopen decennium maakte het duo vijf shows en bracht meerdere cd's uit. In 2003 scoorden ze een dikke hit met het nummer Ik Wou Dat Ik Jou Was.

„Het is niet voor niets dat zoveel duo's sneuvelen, het is echt niet makkelijk om zo lang met iemand samen te werken en ook nog de chemie te bewaren.” Het geheim tussen hem en Remco is volgens Richard dat ze ook veel dingen zonder elkaar doen en proberen het bijzondere van elkaar te blijven zien. „Voordat we ruzie met elkaar krijgen, vieren we nog snel ons tienjarig jubileum”, lacht hij.

Tags: uitgaan

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:03:43, 622 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,564)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,126)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,849)
 • Redacteur gezocht! (184,209)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,150)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,567)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,239)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,624)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,586)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,821)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,561)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2395587',
FROM_UNIXTIME(1568853391), '/index.php/2008/12/19/veldhuis-aamp-kemper-moeten-praten', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.233.55', 625 )