goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Puppies redden kleuter van vriesdoodNederlandse seksshop plaatst alternatieve kerststal »
Advertentie

15-12-08

Almere is Nederlands Las Vegas

Almere is veranderd in een soort Las Vegas. Dat vindt tenminste de lokale politieke partij Leefbaar Almere (LA). De tweeëntwintig reclamevitrines die de afgelopen weken langs de grote toegangswegen in Almere zijn geplaatst, vindt de partij ronduit walgelijk. Woordvoerder Vincent van der Velde heeft het over ‘Las Vegas-achtige reclamevervuiling’.

Deze reclame-uitingen passen niet in het stadsbeeld volgens LA. “Ze doen afbreuk aan het landschap”, aldus Van der Velde. “en het imago van Almere als groene stad in het bijzonder.” Hij wil van de gemeente weten welke eisen aan die ‘reclamemonsters’, zoals hij ze noemt, worden gesteld. Ook vraagt hij zich af of de Welstandscommissie zich wel een idee heeft gevormd over de borden.

Follow up:

Volgens LA zou de gemeente de aanvraag van beheerder van de reclameobjecten, JCDecaux, er in de zomermaanden even snel doorheen gejast hebben. In een periode dat er, vanwege de zomervakantie, bij Almeerders weinig animo was om bezwaren in te dienen.

JCDecaux Nederland stelt dat er een openbare aanbesteding is geweest. De reclameborden zijn er in twee maten: vijf meter hoog en 3.32 breed en 2.60 meter hoog en 1.16 meter breed. Het bedrijf merkt op dat billboards die eerder in Almere stonden en door het vorige reclamebedrijf waren aangebracht, groter waren dan de nu aanwezige vitrines.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 00:02:14, 321 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,082)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,258)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,923)
 • Redacteur gezocht! (184,249)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,180)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds