goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Vrouw vast in wcHoge Raad beoordeelt peepshow als toneel »
Advertentie

10-12-08

Vrouwen dragen maar een derde van hun garderobe

Mannen weten het al jaren, maar Brits onderzoek heeft het nu ook onomstotelijk aangetoond. Ondanks het feit dat vrouwen meer dan duizend euro per jaar aan kleren spenderen, dragen ze amper een derde van hun garderobe.

De Clothes Show Live, een beurs die in Birmingham van start gaat en de rondvraag uitvoerde, kwam er achter dat vrouwen gemiddeld honderd kledingstukken bezitten, maar er doorgaans zeventig in de kast laten hangen.

Ook bleek dat ze een favoriet kledingstuk, of het nu om een jurk, rok of een paar schoenen gaat, gemiddeld twaalf jaar bijhouden. "Vrouwen hebben dus een langdurige, gevoelsmatige band met hun kleren, want twaalf jaar is bijzonder lang voor een verblijf in de kleerkast", aldus Gavin Brown, algemeen directeur van de show.

Follow up:

Dat ze hun spullen zolang bijhouden, verklaart volgens hem natuurlijk meteen waarom ze maar een derde dragen. "Het overgrote deel van hun garderobe is immers uit de mode of past niet meer. Maar ze gooien de boel toch niet weg, omdat aan sommige kleren mooie herinneringen vastkleven, omdat ze denken dat de spullen vroeg of laat opnieuw modieus zullen worden of misschien omdat ze de hoop koesteren ooit weer in het maatje van twaalf jaar geleden te kunnen", aldus nog Brown.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 01:02:41, 494 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,669)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,142)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,857)
 • Redacteur gezocht! (184,218)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,154)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,241)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,627)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,589)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,822)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,564)
 • More...


Archief


XML Feeds