goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« AutoRAI 2009 gaat doorMeisjes vergrijpen zich aan bejaarden »
Advertentie

08-12-08

Pinokkio kost Nederlandse twee uur cel

De Nederlandse Joke Kooyman zal in het vervolg twee keer nadenken voordat ze iets naar de politie roept. De vrouw heeft twee uur in de cel doorgebracht, nadat ze een agent 'Pinokkio' had genoemd. Kooyman liet haar honden uit toen ze het busje van de agenten zag aankomen.

Ze legde haar honden vlug aan de leiband en liep rustig verder. Maar de agenten stapten toch op haar af en vroegen haar identiteitsbewijs. De Dordtse kwam echter net van de kapper en haar papieren lagen thuis. Omdat ze zich niet kon legitimeren, kreeg ze onmiddellijk een proces-verbaal onder de neus geduwd.

Follow up:

"Ik antwoordde de agenten dat het flauwekul was en dat ik er niet aan mee werkte", aldus Kooyman. "Ik stelde voor mijn identiteitskaart te halen, omdat ik net om de hoek woon." Kooyman noemde de agent vervolgens 'Pinokkio' omdat hij volgens haar een nogal lange neus had. Toen de agent vroeg wat ze zei, herhaalde ze het woord nog maar eens. Daarop mocht Kooyman haar honden thuis afzetten, papieren meenemen en meegaan naar het politiebureau.

"Ik zei nog, 'Pinokkio' is toch geen belediging, dat is gewoon een sprookje", vertelt Kooyman. Eens in het bureau zat de vrouw uit Dordrecht naar eigen zeggen twee uur in de cel, om vervolgens een uur ondervraagd te worden. "Een aanhouding was nodig", verklaarden de agenten. "Niet alleen liet ze haar honden loslopen en had ze haar identiteitsbewijs niet bij zich, ze beledigde ook nog eens een agent." Wat de strafmaat uiteindelijk zal worden voor Kooyman, zal pas duidelijk worden als het onderzoek is afgerond.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:02:41, 443 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,670)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,143)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,857)
 • Redacteur gezocht! (184,218)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,157)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,241)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,627)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,589)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,822)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,564)
 • More...


Archief


XML Feeds