goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Agente toont blote borsten op luidruchtig zwembadfeestjeBezopen Britten krijgen gratis slippers »
Advertentie

04-12-08

Nieuwe Bill Cosby opgestaan!

Met de serie My wife and kids is een nieuwe Bill Cosby op televisie verschenen. Damon Wayans, bedenker, schrijver en hoofdrolspeler kruipt in de huid van vader Michael Kyle en neemt het runnen van een gezin op zich terwijl zijn vrouw Janet (Tisha Campbell-Martin) uit werken gaat. Met drie opgroeiende kinderen niet altijd een gemakkelijke taak…

’Vader weet het altijd het beste’. Met deze zin werd Wayans zelf grootgebracht. „Inmiddels weet ik wel beter. Ik leer heel veel van mijn eigen kinderen, ik luister goed naar ze.” Hoewel My wife and kids gebaseerd is op de levenservaringen van Wayans zelf, zijn de belevenissen van zijn kinderen er niet in terug te vinden. „Ze zouden me levend villen. En aangezien ze allemaal op de set werkzaam zijn, lijkt het me helemaal geen goed idee. Natuurlijk komen er wel dingen aan de orde die zij ook meemaken, maar nooit direct. Dat is haast onmogelijk. Zaken uit het echte leven kun je niet op televisie brengen. Of het wordt heel lastig. Dat is onmogelijk. Neem nou seks. Kinderen stellen de meest vreemde vragen. Zodra je die op het scherm brengt, kunnen ze wel eens verkeerd overkomen.”

Follow up:

De jongste telg uit het gezin is de zesjarige Parker McKenna Posey. De jonge ster werd op haar vierde jaar voor de reeks gecontracteerd. Twee jaar ouder én wijzer: „Ik word helemaal niet speciaal behandeld omdat ik de jongste ben. Integendeel. George bijvoorbeeld, wijzend op haar 16-jarige filmbroertje, „die heeft een auto gekregen en verdient veel meer dan ik.” Deze uitspraak levert Parker een boze moederblik op maar ze verblikt of verbloost niet.

Tags: media

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 18:02:29, 334 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,967)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,217)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,575)
 • More...


Archief


XML Feeds