goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Nieuwe Bill Cosby opgestaan!Amsterdam gaat paddoverbod voorlopig niet handhaven »
Advertentie

04-12-08

Bezopen Britten krijgen gratis slippers

Dronken feestgangers krijgen in het Britse Torbay binnenkort gratis slippers om op naar huis te zwalken. Dat heeft de politie in de kustplaats bekendgemaakt. Het initiatief, waarbij beschonken stappers die hun schoenen kwijt zijn, of die moeite hebben zich op hun hoge hakken staande te houden, door de overheid slippers verstrekt krijgen, is bedoeld om de politie en andere hulpdiensten te ontlasten.

Maar al te vaak stappen dronkaards met hun voeten in het glas of verzwikken zij hun enkels, zei politie-inspecteur Adrian Leisk. Torbay, een vakantieoord aan de zuidwestkust van Engeland, is zeer geliefd bij Britse vakantiegangers en trekt in sommige weekeinden gedurende de zomer wel tienduizend feestgangers. Speciale politieteams werken er nu al hard aan de bestrijding van geweld en ze houden zich ook bezig met de gezondheidsgevolgen van overmatig drankgebruik.

Follow up:

Vrijwilligers worden eropuit gestuurd om flessen water uit te delen en voorlichting te geven over alcoholgebruik en seksueel gedrag. Vanaf volgende maand worden er ook slippers uitgedeeld, bedrukt met opvoedende boodschappen. Het plan wordt met dertigduizend pond (36 duizend euro) gesubsidieerd door de overheid; de weggeefslippers kosten maar 240 euro. Britten vormen een van de stevigst innemende naties in Europa. Volgens een rapport dat eerder dit jaar werd gepubliceerd is het aantal doden ten gevolge van drankgebruik tussen 1991 en 2005 bijna verdubbeld: van 6,9 naar 12,9 per honderdduizend mensen per jaar.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 17:02:59, 279 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,967)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,217)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,575)
 • More...


Archief


XML Feeds