goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Google wil Chrome oppoetsen met extensiemogelijkhedenDIM Vastgoed keert over 2008 geen dividend uit »
Advertentie

03-12-08

AMD krijgt groen licht voor fabriek in New York

Het bestuur van de staat New York in Amerika heeft zijn medewerking aan AMD verleend voor de bouw van een chipfabriek in Malta. De medewerking vertaalt zich in een aantal belastingvoordelen en contant geld.

De staat wil de chipfabriek graag op zijn grondgebied laten bouwen, aangezien met de halfgeleiderproductie bijna vijftienhonderd arbeidsplaatsen gemoeid zijn. Het bestuur van New York stelde AMD dan ook een bedrag van in totaal 1,2 miljard dollar in het vooruitzicht , wanneer het bedrijf zijn nieuwe fabriek in New York zou bouwen. AMD gaf in oktober van dit jaar te kennen de fabriek te zullen bouwen, maar in de tussentijd werd The Foundry Company gesticht.

Follow up:

AMD stootte de chipproductie af door de oprichting van The Foundry Company. Foundry is een samenwerkingsverband tussen AMD en Advanced Technology Investment Company, een investeringsmaatschappij uit Abu Dhabi. The Foundry zou de chipfabriek in New York laten bouwen en exploiteren: reden voor het bestuur van de staat New York om te bepalen of het de premies die het aan AMD in het vooruitzicht had gesteld, ook aan The Foundry Company beschikbaar wilde stellen. Het bestuur nam daar een beslissing over en stemde unaniem in met het voorstel. Het voorstel moet nog officieel goedgekeurd worden door een controlerende instantie die op 17 december bijeen zal komen.

Tags: techniek

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 08:02:28, 326 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,744)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,156)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,869)
 • Redacteur gezocht! (184,223)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,165)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,242)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,628)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,590)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,824)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,565)
 • More...


Archief


XML Feeds