goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Bier op strand Benidorm verbodenMan blaast ballon op met oog »
Advertentie

27-11-08

'Ruim twee miljoen Nederlanders internetten op mobieltje'

Mobiel internet is snel populair aan het worden. Volgens een onderzoek van Ruigrok Netpanel maken meer dan twee miljoen mensen gebruik van mobiel internet. Dat is fors meer dan in eerdere onderzoeken.

Ongeveer 16 procent van de mobiele bellers maakt gebruik van mobiel internet, concludeert Ruigrok Netpanel op basis van eigen onderzoek onder 512 respondenten. Als de groep respondenten representatief is voor de Nederlandse bevolking, zou dat betekenen dat ongeveer 2,25 miljoen mensen gebruik maken van internet op de mobiele telefoon. Onderzoeksbureau Multiscope schatte het aantal gebruikers enkele maanden geleden nog op 1,6 miljoen mensen.

Follow up:

Sanne Kempers van Ruigrok denkt dat mobiel internet alleen nog maar populairder gaat worden. "Nu gebruiken meer dan twee miljoen mensen mobiel internet. Dat is al heel veel, maar dat zal de komende jaren nog verder toenemen." Overigens had Kempers gedacht dat er al meer gebruikers waren. "Als je ziet welke nadruk providers en telefoonfabrikanten erop leggen, zou je haast denken dat vrijwel iedereen internet op zijn mobiel gebruikt. Dat is dus niet zo."

De mogelijkheid om foto's te nemen is naast het bellen en sms'en de meestgebruikte functie van mobiele telefoons. Ongeveer driekwart van de mensen die weten dat er een camera op zijn of haar telefoon zit, gebruikt die camera ook. Daarnaast worden de alarmfunctie en bluetooth het vaakst gebruikt. Tien procent van de respondenten zegt te weten dat hun telefoon een navigatiefunctie heeft, en tweederde daarvan gebruikt die functie ook.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:01:07, 344 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,968)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,218)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,239)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,575)
 • More...


Archief


XML Feeds