goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Klaasen gooit een negen-darterStrenge controle autolicht »
Advertentie

11-11-08

Eerste meldingen vuurwerk-overlast druppelen binnen

De eerste meldingen van vuurwerkoverlast beginnen bij de politie weer langzaam binnen te druppelen. In Dordrecht heeft de politie een 19-jarige jongeman uit Dordrecht aangehouden in de Mecklenburgstraat.

Hij stak vuurwerk af op de Krispijnseweg. Dit werd gehoord door agenten die gezien het geluid van de harde knal een nader onderzoek instelden. Ze troffen de 19-jarige die enkele nitraatklappers uit zijn jas haalde en na onderzoek thuis ook daar nog 77 strijkers en een doos nitraten had liggen. Het vuurwerk is in beslaggenomen, van de jongeman een verklaring opgenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

1 reactie

Reactie from: r.mo [Bezoeker]
*****
Goede avond,In Sterrenburg III is het net een oorlogs gebied dit heeft met vuurwerk niks meer te maken, en het is het hele jaar door dat je die ontzettend harde knallen hoort.Er wordt maar geschreven dat je dit moet melden,ik snap ook wel dat de politie niet overal kan, zijn maar dan zie toezicht in een busje rond rijden ,maar ik heb ze bij de jongeren toch niet zien stoopen die ongeoorloofdt die bommen afsteken.
Waarom doet de gemeente Dordrecht niet MISSCHIEN EEN PRIMEUR IN NEDERLAND het afsteken van vuurwerk gewoon verbieden en met de jaarwisseling zelf opcentale plaatsen vuurwerk afsteken.GOED VOOR HET MILLEU en voor vernielingen en overlast.VUURWERK SLACHTOFFER DOOR EIGEN SCHULD VOOR DE MEDISCHE KOSTEN ZELF LATEN VERGOEDEN WAAROM MOET IEDEREEN DAAR AAN MEE BETALEN> Ik wens u een fijne jaarwisseling
27-12-09 @ 17:33

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 23:01:10, 1902 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,952)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,216)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,899)
 • Redacteur gezocht! (184,238)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,176)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,250)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,630)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,598)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,832)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,574)
 • More...


Archief


XML Feeds