goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« ‘Gerard Joling niet naar Eurovisie Songfestival’Zus Jennifer Hudson heeft raar gevoel voor humor »
Advertentie

08-11-08

GTST-sterren reageren geschokt op overlijden Wik Jongsma

Sterren uit Goede Tijden Slechte Tijden reageren geschokt op het overlijden van Wik Jongsma. "Wik was voor mij echt oom Govert", aldus Georgina Verbaan. "Hij heeft me nog van mijn harde G afgeholpen."

De actrice speelde in Goede Tijden Slechte Tijden het nichtje van Wik Jongsma. "Je had bij GTST de jonge en de oude garde, hij hoorde echt bij de jonkies. Ik reed altijd met hem mee van Aalsmeer naar Den Haag, toen ik daar nog woonde."

Ook Inge Ipenburg (Martine Hafkamp in GTST) reageert geschokt. "Wat een afschuwelijk nieuws! Ik zit in Spanje vanwege opnames van een nieuwe film, dus ik ben compleet overvallen door het overlijden van Wik. Hij was een geweldige man, een enorme levensgenieter. Het is tragisch dat hij zo jong is heengegaan."

Follow up:

Diana Dobbelman (Hennie Harmsen) laat weten: "In de serie ben ik met hem getrouwd. Maar nu is hij er niet meer. Ineens weg... De laatste keer dat ik hem belde, lag hij in het ziekenhuis. Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik ben erg verdrietig, maar dankbaar dat ik zo'n fijne man heb gekend."

"Ik hoorde het via het werk van mijn vrouw", aldus Casper van Bohemen (Frits van Houten) die ook in Den Haag woont. "Ja, vreemd. Weer iemand die dood is. Ik vind dat altijd een beetje onwerkelijk. Ik wist dat hij ziek was, dat wisten we natuurlijk al jaren. Ik vind het vooral voor Nora heel erg zielig. Ik kende haar al voordat ze een relatie kreeg met Wik. Ik ga zeker naar de begrafenis."

Bas Muijs (Stefano Sanders) is intens verdrietig. "Met Wik was het lachen en dollen. Hij heeft me veel geleerd op acteergebied. Zijn dood is een mokerslag voor me. Tijdens zijn afscheid van GTST heb ik een lied voor hem gezongen. Ik weet de laatste twee regels nog: 'De leukste oom van Nederland, houdt het voor gezien'. Hoe toepasselijk zijn die woorden nu..."

"Ik ben te laat", zegt Winston Post (Benjamin Borgers) treurig. "Vorige week sprak ik met Bas Muijs nog over Wik. En we namen ons voor binnenkort even bij 'm langs te gaan, om te kijken hoe het met hem ging. En nu kan het niet meer... Zijn dood is erg hard bij me aangekomen. Wik was een fijne vent. Ik kwam zo nu en dan bij hem en Nora over de vloer. Ieder jaar gingen we met z'n allen naar De Parade. Ik vind het triest dat we zo'n fantastisch mens moeten missen."

"Mijn allereerste tekst in GTST was tegen Meneer Harmsen: ’rot op met je kutbaantje!’” vertelt Ferri Somogyi (Rik de Jong). "Samen met Bas Muijs was Wik de fijnste collega die ik bij GTST had.” Ferri zucht: "Wat heb ik veel van hem geleerd… Wik had een enorm komisch talent en kon improviseren als de beste. We vreesden allemaal dat er een moment zou komen dat de ziekte hem zou inhalen. Maar nu zijn dood een feit is, ben ik toch verrast...”

Door haar rol als Goverts nichtje Jessica, werkte Katja Schuurman nauw samen met Wik. Zij heeft via haar management laten weten niet te willen reageren op zijn overlijden.

Tags: media

1 reactie

Reactie from: nora bogers [Bezoeker]
*****
Het is nu al/pas een jaar geleden, wat een enorm gemis.
Wik wat zou ik willen dat je terugkwam.
Kan mijn draai maar niet vinden, weet amper te leven zonder je .
Wat een pijn en ellende vooral nu , net een film die zich alsmaar herhaalt. En het gekke is dat ik weet maar het nog steeds niet kan geloven. Morgen met familie, vrienden naar het graf, Prosecco drinken en sigaretjes roken. Een mooi stuk hout met je naam erin gegraveerd, verse bloemen . Maar nu vooral janken. Wik Ik mis je, heel, heel ,heel erg. Nora
06-11-09 @ 23:04

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 23:03:06, 2021 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,090)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,672)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,198)
 • Redacteur gezocht! (183,521)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,082)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,560)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,685)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,352)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,256)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (113,995)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2343959',
FROM_UNIXTIME(1568570880), '/index.php/2008/11/08/gtst-sterren-reageren-geschokt-op-overli', 'direct', '', NULL, 1, '18.207.136.184', 625 )