goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
Advertentie
Artikel Overzicht

GTST-sterren reageren geschokt op overlijden Wik Jongsma
Zus Jennifer Hudson heeft raar gevoel voor humor
Adoptie 'service oriented architecture' krijgt flinke tik
Misbruik 112 wordt gestraft
Nintendo DS-game moet interesse in economie stimuleren
Belgische rechter spreekt koper Playstation-kopieersoftware vrij
Blu-Ray-cd's in de maak
Jochie bedreigt Balkende via Hyves
Ikea Groningen één na grootste Europa
'White space' open voor internetverkeer
The Prodigy komt met nieuw album
Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
Vote

08-11-08

GTST-sterren reageren geschokt op overlijden Wik Jongsma

Sterren uit Goede Tijden Slechte Tijden reageren geschokt op het overlijden van Wik Jongsma. "Wik was voor mij echt oom Govert", aldus Georgina Verbaan. "Hij heeft me nog van mijn harde G afgeholpen."

De actrice speelde in Goede Tijden Slechte Tijden het nichtje van Wik Jongsma. "Je had bij GTST de jonge en de oude garde, hij hoorde echt bij de jonkies. Ik reed altijd met hem mee van Aalsmeer naar Den Haag, toen ik daar nog woonde."

Ook Inge Ipenburg (Martine Hafkamp in GTST) reageert geschokt. "Wat een afschuwelijk nieuws! Ik zit in Spanje vanwege opnames van een nieuwe film, dus ik ben compleet overvallen door het overlijden van Wik. Hij was een geweldige man, een enorme levensgenieter. Het is tragisch dat hij zo jong is heengegaan."

Lees meer »

Tags: media

Permalink 23:03:06, 2022 hits, CategoriŽn: Nu
Zus Jennifer Hudson heeft raar gevoel voor humor

Julia Hudsons ex vermoordde onlangs haar moeder, broer en zoon, maar gelukkig is ze haar gevoel voor 'humor' nog niet kwijt...

Ze heeft op haar MySpace-pagina een foto geplaatst van zichzelf en haar zussen met daaronder de tekst: "Nu Jason dood is ben ik de knapste."

Elk nadeel heeft zijn voordeel..?

Permalink 23:02:19, 345 hits, CategoriŽn: Nu
Adoptie 'service oriented architecture' krijgt flinke tik

Het aantal organisaties dat zich heeft voorgenomen gebruik te maken van soa-applicaties is gehalveerd. Volgens marktvorser Gartner is onder meer de wereldwijde economische crisis debet aan deze duikeling.

Sinds vorig jaar is het aantal organisaties dat voor het eerst iets wil doen met soa, sterk afgenomen. In 2007 wilde nog 53 procent van de ondervraagde bedrijven voor het eerst een soa-applicatie gaan inzetten, terwijl dit aantal inmiddels is gehalveerd tot slechts 25 procent. Daarnaast is het aantal bedrijven dat helemaal geen plannen met soa heeft, ruimschoots verdubbeld van 6 procent in 2007 naar 16 procent in 2008. Het is voor het eerst in vijf jaar dat het aantal organisaties dat voor het eerst iets met soa wil gaan doen, is gedaald.

Lees meer »

Tags: trends

Permalink 21:02:32, 615 hits, CategoriŽn: Nu
Misbruik 112 wordt gestraft

Een 15-jarige jongen uit Leidschendam dacht dat hij, door met een geleende telefoon 112 te bellen, niet te achterhalen was. Dat pakte echter anders uit.

De jongen belde 3 november om 10.30 uur, 112 met het verhaal dat er een steekpartij zou zijn. Zowel de politieagenten als de ambulance medewerkers konden niets vinden. Doordat er wel een 06- nummer bekend was konden politieagenten achter de eigenaresse van de telefoon komen die op haar beurt vertelde de telefoon te hebben uitgeleend aan de Leidschendammer.

Lees meer »

Permalink 20:02:16, 349 hits, CategoriŽn: Nu
Nintendo DS-game moet interesse in economie stimuleren

Nintendo gaat samen met het Japanse mediaconcern Nikkei een spel voor de DS ontwikkelen dat de interesse in economie moet bevorderen. De educatieve game moet het grote publiek warm maken voor economie-onderwijs.

Het Japanse mediaconcern Nikkei, dat in Europa vooral bekend is door de Nikkei 225-beursindex van zijn financiële dagblad Nihon Keizai Shimbun, wil de interesse voor de economie aanwakkeren. Het gaat daarom samen met Nintendo een spel maken voor de DS, de kleine handheld van het gameconcern. Het plan is om aan de hand van een quiz een aantal belangrijke economische begrippen en principes uit te leggen, en de makers hopen dat ze economisch onderwijs met de game aantrekkelijker kunnen maken. Wanneer het spel te koop is en of het in Europa uitgegeven zal worden, is nog niet bekend.

Lees meer »

Tags: economie

Permalink 18:02:35, 388 hits, CategoriŽn: Nu
Belgische rechter spreekt koper Playstation-kopieersoftware vrij

De rechtbank in de Belgische plaats Ieper heeft een man uit het West-Vlaamse Moorslede, die was aangeklaagd vanwege de aanschaf van Swap Magic 3, vrijgesproken. Met de software kunnen gekopieerde PS2-games gespeeld worden.

Dries V., de voormalige verdachte, zou via het internet acht exemplaren van Swap Magic 3 hebben gekocht, waarvan hij zes stuks doorverkocht. Met deze software kan een PS2-eigenaar relatief eenvoudig gekopieerde spellen op de console afspelen, omdat er geen modchip nodig is. Voor de Belgische rechtbank eiste een aantal distributeurs van computerspellen een schadevergoeding van 3769 euro. Ze rekenden dat de gemiddelde Playstation-eigenaar 7,3 games van 65 euro koopt, en vermenigvuldigden dat met het aantal Swap Magic-exemplaren dat Dries V. had aangeschaft.

Lees meer »

Permalink 16:02:25, 405 hits, CategoriŽn: Nu
Blu-Ray-cd's in de maak

Sony probeert haar Blu-Ray-formaat niet alleen voor films populair te maken, het bedrijf komt nu namelijk ook met Blu-spec CD. Dit nieuwe type cd ondersteunt volgens de makers betere geluidskwaliteit en is tegelijkertijd ook gewoon afspeelbaar op 'normale' cd-spelers.

Het productieproces van Blu-spec-cd's maakt gebruik van bepaalde technieken die ook bij het maken van Blu-Ray-dvd's gebruikt worden. Hoe het precies in zijn werk gaat, is echter niet duidelijk.

Lees meer »

Tags: muziek, trends

Permalink 14:02:29, 471 hits, CategoriŽn: Nu
Jochie bedreigt Balkende via Hyves

Het internet is lang niet zo anoniem als de meeste mensen denken. Daar kwam ook een tienjarig jongetje uit Rijssen achter toen de politie bij hem op de stoep stond. De reden: hij had op de Hyves-pagina van premier Balkende de tekst "Schop de lelijke kop van Jan Peter Balkenende er af" geplaatst.

De politie Haaglanden kon er niet om lachen en achterhaalde het IP-adres van de jongen. Het was daarna niet moeilijk om zijn adres te vinden en een bezoekje te plegen.

Lees meer »

Tags: internet

Permalink 12:02:48, 514 hits, CategoriŽn: Nu
Ikea Groningen één na grootste Europa

De vestiging van Ikea in Groningen wordt de één na grootste van Europa. Na een verbouwing, die in het voorjaar 2009 begint, is de woonwinkel met een oppervlakte van 41.000 vierkante meter in ieder geval de grootste van Nederland, meldde een woordvoerster van het Zweedse woonwarenhuis.

Ook het parkeerterrein aan de achterzijde van de vestiging wordt uitgebreid met tweehonderd plekken. In het landelijke callcenter van Ikea in Groningen, waar nu tweehonderd mensen werken, komen er tachtig arbeidsplaatsen bij.

Lees meer »

Permalink 10:02:59, 573 hits, CategoriŽn: Nu
'White space' open voor internetverkeer

Ondanks protest van niemand minder dan Dolly Parton, heeft de Federal Communications Commission (FCC) in de Verenigde Staten besloten om het zogenaamde 'white space', oftewel de ruimte in de ether tussen de verschillende radio- en tv-zenders, open te stellen voor internetverkeer.

De FCC, die over regelgeving rond telefonie, radio, tv en internet gaat, heeft over deze kwestie gestemd. Er stond van alle kanten veel druk op de instantie. Bedrijven als Google en Microsoft willen de ether open hebben voor zogenaamde WiMAX-zenders. Deze kunnen zorgen voor snel draadloos internet over een groot gebied. In feite kan hierdoor het hele land worden voorzien van snel internet.

Lees meer »

Tags: muziek, trends

Permalink 08:02:08, 336 hits, CategoriŽn: Nu
The Prodigy komt met nieuw album

The Prodigy brengt op 2 maart volgend jaar hun nieuwe, langverwachte album Invaders Must Die uit. Dat heeft platenlabel V2 laten weten. Het laatste album van de Britse danceact dateert alweer uit 2004.

The Prodigy scoorde de afgelopen jaren grote hits met nummers als Outer Space, Firestarter en Smack My Bitch Up. Wereldwijd verkochten ze zo'n 16 miljoen albums.

Lees meer »

Tags: muziek

Permalink 01:02:08, 367 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer
 • Ja, mijn wekker gaat de hele ochtend.: 29% (199)
 • Ja, maar na een paar keer ga ik eruit.: 27% (187)
 • Nee, zodra mijn wekker gaat ben ik wakker.: 18% (125)
 • Soms wel, soms niet. Ligt aan de avond ervoor.: 12% (86)
 • Nee, ik word vanzelf wakker: 10% (71)
 • Nee, ik heb geen wekker.: 3% (20)

Total Votes : 688
VoteCategoriën


 << < November 2008 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,396)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,762)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,321)
 • Redacteur gezocht! (183,713)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,102)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,562)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,856)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,616)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,446)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,429)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,177)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2354295',
FROM_UNIXTIME(1568629358), '/index.php/2008/11/08/?jal_no_js=true&poll_id=17', 'direct', '', NULL, 1, '18.204.2.53', 625 )