goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« 'Investeringen vervroegen'Druk schema kandidaten »
Advertentie

04-11-08

Media komen vroeg met uitslag

Ten minste één Amerikaans televisiestation overweegt dinsdagavond (lokale tijd) voortijdig al met voorspellingen te komen over wie de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen. CBS wacht vermoedelijk niet eens het sluiten van de stembussen in veel staten af, meldde de krant The New York Times. Ook het internetmagazine Slate is niet van zins langer te wachten dan strikt nodig om een winnaar aan te wijzen.

Al rond acht uur, nog voordat de stembureaus in New York en Rode Island sluiten en ruim voordat de stembureaus in Texas en Californië dichtgaan, kan het in grote lijnen duidelijk zijn wie er heeft gewonnen, stelt vicepresident Paul Friedman van CBS.

Follow up:

“We kunnen onze kop niet in het zand steken als het verhaal helemaal duidelijk is”, stelt hij. “We zouden (de uitslag in) Virginia kunnen weten om zeven uur. We zouden Indiana voor acht uur kunnen weten. We zouden Florida kunnen weten om acht uur en Pennsylvania ook. We zouden het hele verhaal kunnen kennen met die uitslagen.”

Ook volgens de hoofdredacteur van Slate kan bij zware winst van Obama de uitslag wel eens tussen acht en negen uur (tussen twee en drie uur ’s nachts Nederlandse tijd) duidelijk zijn. “Onze lezers zijn niet achterlijk en waarom zouden we meedoen aan een raar soort Kabuki-drama waarin wordt gesteld dat McCain in Californië nog zou kunnen winnen en daarmee het presidentschap”, aldus David Plotz. “We zullen het bekendmaken wanneer een verstandig persoon - en niet een nieuwslezer die moet meedoen aan een schertsvertoning rond kiezers aan de westkust - het zou bekendmaken”, stelt hij.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 21:48:47, 372 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,748)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,156)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,871)
 • Redacteur gezocht! (184,224)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,166)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,242)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,628)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,590)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,824)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,565)
 • More...


Archief


XML Feeds