goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Michael Jackson: 'Geen reünietournee Jackson Five'Ford-leasers het braafste »
Advertentie

01-11-08

Dominee 'valt' op aardappel

Een dominee van de Anglicaanse Kerk meldde zich onlangs bij de eerste hulp van een ziekenhuis in het Britse Sheffield met een flinke aardappel die vastzat in zijn achterste. De kerkvoorganger vertelde de verbijsterde verpleegkundigen op de eerste hulp dat hij tijdens het ophangen van wat gordijnen in de keuken op de keukentafel zou zijn gevallen en dat daarbij toen de aardappel zou zijn gepenetreerd.

In de Britse krant The Sun staat voorts dat de zich enorm schamende dominee een delicate operatie moest ondergaan om de fors uit de kluiten gewassen knol uiteindelijk uit zijn achterste te laten verwijderen. Volgens de zusters kwam het verhaal dat hij ophing over de gordijnen nogal ongeloofwaardig over. Hij zou dan namelijk naakt aan het klussen moeten zijn geweest, om de aanwezigheid van het knolgewas na de val te kunnen verklaren.

Follow up:

De zusters denken eerder dat de kerkvoorganger met zichzelf aan het spelen was toen het voorval plaatsvond, al ontkent de geestelijke in alle toonaarden dat het gebeurde iets te maken zou hebben met een uit de hand gelopen seksspelletje. "We kijken hier niet meer zo gek op van dit soort dingen, want we zien jaarlijks aardig wat mensen voorbij komen met de meest bizarre dingen in hun lichaam. Dat varieert van een deodorantspuitbus en een komkommer tot een Russisch poppetje aan toe...", aldus Trudi Watson, een van de verpleegsters.

Een officiële woordvoerder van het ziekenhuis in Sheffield zegt dat men inderdaad niet erg verbaasd meer is als mensen binnenkomen met dergelijke voorwerpen in hun lichaam. "Zoals alle ziekenhuizen komen ook bij ons dergelijke ongewone voorvallen voor, maar wij behandelen dergelijke gevallen op een uiterst discrete en professionele wijze. Toch moeten we mensen vooral waarschuwen niet te experimenteren met dit soort dingen, want het kan best gevaarlijk en in potentie zelfs levensbedreigend zijn als het uit de hand loopt."

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 11:02:24, 388 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,052)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,668)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,194)
 • Redacteur gezocht! (183,514)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,080)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,560)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,685)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,351)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,256)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (113,995)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2342933',
FROM_UNIXTIME(1568564011), '/index.php/2008/11/01/dominee-valt-op-aardappel', 'direct', '', NULL, 1, '18.206.48.142', 625 )