goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Naakte cafébazin opgepaktKlok zaterdag uur terug »
Advertentie

23-10-08

Kruidvat stunt met hotelkamers

Fletcher Hotel Group en Kruidvat zetten de hotelmarkt op z’n kop. Deze eenmalige stunt met hotelkamers start 28 oktober in ruim 600 Kruidvat filialen en de voucherverkoop duurt slechts twee weken of korter zolang de voorraad strekt. De vouchers zijn inwisselbaar bij de hotelketen Fletcher Hotel Group.

Alle 30 drie- en viersterrenhotels verspreid door heel Nederland accepteren de Kruidvat vouchers. De verwachting is dat gelimiteerde voucheroplage van 200.000 snel verkocht zijn. Er zijn geen restricties: klanten zijn niet verplicht bij Kruidvat te besteden.

Follow up:

Niet alleen het 3 sterren segment maar ook het luxe 4 sterren segment zoals bekende hotels “Auberge de Kieviet” te Wassenaar en “Paleis het Stadhouderlijkhof” te Leeuwarden vergeven nu de overnachting voor 9,95 pp. Overnachtingen zijn op basis van twee personen. Men is niet verplicht te ontbijten of te dineren. De gasten hebben het komende halfjaar de tijd om de voucher te verzilveren, zowel in het weekend als midweek.

Met 30 hotels in eigendom behoort Fletcher tot de grotere hotelketens van het land. De hotelketen ziet het als een mooie kennismaking met haar, alle verschillende, hotels verspreid door geheel Nederland. De ervaring leert dat zodra men in één van de hotels overnacht heeft, Fletcher er een trouwe klant bij heeft.

“Wij zien het als een eenmalige ludieke aktie”, zegt directeur Rob Hermans, “De kredietcrisis creëert bij de consument een somber perspectief. Om hen wat vrolijker te maken hebben wij deze actie bedacht onder het motto “Als premier Balkenende het niet doet, doen wij het wel!”.

Uit een recent consumentenonderzoek blijkt dat Nederlanders het gedoe rond de kredietcrisis graag in eigen land willen ontvluchten. Belangrijkste redenen om er even tussenuit te gaan zijn ontspanning, onthaasten en bezoek van de natuur zo blijkt uit onderzoek door het Nederlands Bureau voor Toerisme. Het allerhoogst speelt betaalbaar een rol.

Maar liefst 84% van de Nederlanders zeggen even eruit te willen mits ze het kunnen betalen. Van de ondervraagden blijven maar liefst 93% dan het liefst in eigen land. Uit het onderzoek blijkt dat de trend van korte vakanties zich juist door de crisis doorzet als het maar binnen het budget past. Wandelen en fietsen zijn de meest populaire bezigheden.

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 18:01:00, 1363 hits, CategoriŽn: Ontspan

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Oktober 2018 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (852,327)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (645,905)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (387,846)
 • Redacteur gezocht! (156,845)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (154,991)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (152,746)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,106)
 • Langste huwelijk ter wereld (121,656)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (116,947)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,552)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (106,038)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (97,281)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '8621156',
FROM_UNIXTIME(1539853877), '/index.php/2008/10/23/kruidvat-stunt-met-hotelkamers', 'direct', '', NULL, 1, '54.145.83.79', 454 )