goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Klusman omgebouwd tot klusvrouwGoogle viert tienjarig bestaan zoekmachine »
Advertentie

10-09-08

Van Nieuwkerk: ‘Carlo Boszhard was mijn grootste vrees’

Matthijs van Nieuwkerk wordt geroemd om zijn flamboyante stijl, vol stijlfiguren. De presentator was weleens bang dat al- door dezelfde stijlfiguren, clichés zouden kunnen worden. “Mijn grootste vrees was dat ik week in week uit door Carlo Boszhard gepersifleerd zou wor- den en dat er ontzettend gelachen zou worden om de messcherpe karikatuur die hij maakt. Die boze droom is uitge- komen, en ik heb het overleefd. Dan ben je klaar voor de toekomst“, vertelt Matthijs in de VARA Gids.

Matthijs van Nieuwkerk heeft bewondering voor een aantal collega’s. “Weet je wie ik zo goed vind? Beau van Erven Dorens in dat spel met die koffers. Zelden iemand zo’n taart van een drol zien bakken. Ik zie dat programma nooit want het zit tegenover DWDD, maar ze herhaalden er laatst iets van. Wat een gemak en flair! Beau is echt smart. Maar wat een spectaculair onnozel spel zeg.”

Follow up:

Dit seizoen doet Matthijs voor het eerst geen Holland Sport meer. “Het werd te veel, twee live-programma’s door elkaar, te veel in energie, loyaliteit en aandacht. Na vijf geweldige jaren Holland Sport heb ik de moeilijke knoop doorgehakt. Wilfried en ik blijven gelukkig samenwerken. We zijn van plan een of twee bijzondere uitzendingen per jaar te verzinnen en te maken.”

Peter R. de Vries maakte het afgelopen seizoen ruzie met Matthijs in ‘DWDD’, omdat het boek van zijn rechterhand te weinig aandacht kreeg. “Peter had gelijk, DWDD had een afspraak met hem gemaakt en daar ging ik te lichtzinnig mee om. Stom Fout. Daar hebben wij van geleerd. Vervolgens haalde hij zijn gelijk een dag later nog eens dubbel en dwars in Boulevard. Tsja. Hij was wel heel erg gebeten ja.”

Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL lonkte naar Matthijs. “RTL-baas Erland Galjaard had in Algemeen Dagblad en nota bene in DWDD laten weten dat hij graag wilde dat ik bij RTL kwam werken. We hebben daar nooit over gesproken, maar ik heb er wel over nagedacht eerlijk gezegd. Ik kon me wel voorstelle nwat hij dan zou willen, een nieuw late night-programma. En financieel kon ik er inderdaad wel fors op vooruitgaan dacht ik. Maar ik was te trots en te gesteld op DWDD.“

Tags: media

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 21:01:43, 229 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < Juli 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (952,893)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (661,740)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (406,960)
 • Redacteur gezocht! (174,622)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (156,695)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,454)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,755)
 • Langste huwelijk ter wereld (135,393)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,410)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (113,940)
 • Playboy foto's Zangeres Do (111,653)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (109,907)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '1556421',
FROM_UNIXTIME(1563895957), '/index.php/2008/09/10/van-nieuwkerk-carlo-boszhard-was-mijn-gr', 'direct', '', NULL, 1, '54.174.43.27', 187 )