goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Swingende zwarte muziekVan Nieuwkerk: ‘Carlo Boszhard was mijn grootste vrees’ »
Advertentie

10-09-08

Klusman omgebouwd tot klusvrouw

Klusvrouw Corry van Haperen was vroeger klusman Kees, zo blijkt. De 60-jarige bouwvakker liet zich in 2005 ombouwen.

De klusvrouw uit Hardenberg is sinds drie jaar zowel ,,geestelijk als lichamelijk" helemaal vrouw, zo bevestigt ze. ,,Het enige dat ontbreekt is een baarmoeder. Ik ben door een heel diep dal gegaan. Ik wens het niemand toe. Liefst wil ik mijn verleden achter me laten, maar dat kan eigenlijk niet."

Follow up:

Inmiddels voldoende zeker over haar identiteit, rijdt Corry sinds enige maanden in een grijze bus met roze letters erop door de provincie. ,,Ik heb me altijd al vrouw gevoeld en ik denk ook als een vrouw. Sinds enkele jaren ga ik dus ook volledig als vrouw de bouwplaatsen op en dat is niet altijd makkelijk geweest. Wat komt die vrouw hier doen", dacht menigeen.

De recente media-aandacht heeft haar veel positieve reacties opgeleverd, maar er kwamen ook negatieve geluiden. Zo wordt vanuit haar woonplaats kritiek geuit op het feit dat ze haar vroegere gezin in de steek heeft gelaten.

,,Maar zo is het helemaal niet gegaan. Ik ben juist in de steek gelaten. Er loopt nu nog steeds een procedure met advocaten over de alimentatie. Heel vervelend allemaal. Maar sinds ik mijn vaste opdrachtgever kwijt ben, heb ik gewoon weinig inkomenszekerheid".

Nu alles in de openheid is, hoopt Corry nog maar een ding. ,,Ik kan alleen maar wensen dat mensen me als een voorvechtster zien om te zijn wie je bent."

1 reactie

Reactie from: henk [Bezoeker] E-Mail
*****
Hallo Corry ik zag je vanochtend(zaterdag) bij de Wildkamp en alhoewel je sprak over het ontbreken van de oudjes in dit bedrijf,viel je je vriendelijkheid me op. Dan stond ook je grijze busje nog voor de deur van de winkel met ""klusvrouw"" en dat is voor Hardenberg natuurlijk erg wennen. Maar als je zo'n bedrijf runt, kun je ook jezelf managen, dus ik denk en hoop dat je het goed gaat lukken. Als je nog eens een handige "man"nodig hebt die echt bijna alles kan en donderdag en vrijdag vrij is, wil ik me graag aanbieden.Groetjes Henk
31-03-12 @ 15:10

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 22:01:23, 1441 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (979,043)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,252)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,914)
 • Redacteur gezocht! (184,248)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,178)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,569)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,867)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,253)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,632)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,601)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,834)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,577)
 • More...


Archief


XML Feeds