goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Afdekplaten van lantaarnpalen gestolenEtam wil man veroveren »
Advertentie

25-07-08

André van Duin: ‘Nooit meer teamcaptain Wie Ben Ik?’

André van Duin vindt het leuk dat zijn succesprogramma ‘Wie Ben Ik?’ nieuw leven ingeblazen wordt bij SBS 6. Jarenlang waren hij en vaste collega Ron Brandsteder de vaste teamcaptains van de televisieshow. Terugkeren als teamcaptain zou André van Duin nooit overwegen. “Ik heb het tien jaar gedaan, ik moet het zeker niet opnieuw gaan doen. Dan valt het altijd tegen“, zegt Van Duin op Radio 538. “Dan wordt het altijd opgeklopt en er een heisa van gemaakt. Dat maak je nooit waar.”

André van Duin denkt dat ‘Wie Ben Ik?’ ook met de nieuwe bezetting een leuke show zal worden. “Gerard zal het heel erg leuk doen. Patty Brard gaat aan de andere kant zitten. Die vallen elkaar wel. Ik kwam Gerard van de week tegen. Gerard is heel leuk. Hij zei: ‘Je komt toch ook een keer’. Ik zei: ‘Natuurlijk’.”

Follow up:

Gerard Joling is erg blij dat André van Duin een keer te gast is in de nieuwe serie, vertelt hij in De Telegraaf. “Toen ik André in het uitgaansleven tegenkwam, heb ik hem gevraagd om aankomend seizoen gast in het programma te zijn. En dat leek hem hartstikke leuk. Het programma was natuurlijk razend populair en volgens André erg leuk om te doen. Dat hij nu in de nieuwe samenstelling, met Tooske Ragas als presentatrice en Patty Brard en mij als teamcaptains een keer wil terugkeren vind ik fantastisch!“

Tags: media

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 07:00:44, 760 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (978,669)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (667,142)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,857)
 • Redacteur gezocht! (184,218)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,154)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,568)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,866)
 • Langste huwelijk ter wereld (143,241)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,627)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,589)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,822)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,564)
 • More...


Archief


XML Feeds