goedZO.com NuJijFunLekkerMuziekKletsenPromotieSubmitgoedZO?!XML  
« Gooische Vrouw keert 31 augustus terug op RTL 4Weer verbod op rapen kievitseieren in Friesland »
Advertentie

29-06-08

Hitseries Pushing Daisies en Private Practice op NET 5

NET 5 brengt vanaf augustus de Ameri- kaanse hitseries ‘Pushing Daisies’ en ‘Private Practice’ op het televisiescherm. Beide series hebben een prominente plek gekregen in de programmering van NET 5. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van augustus. Private Practice is de succesvolle spin-off van Grey’s Anatomy waarin Dr. Montgomery (vertolkt door Kate Walsh) centraal staat. In Pushing Daisies, volgens NET 5 een kwaliteits- serie, draait het om Ned. Ned kan doden weer tot leven brengen.

In Pushing Daisies draait het om Ned. Hij ontdekt op tienjarigeleeftijd dat hij een unieke magische kracht heeft: hij kan doden weer tot leven brengen met een enkele aanraking. Maar er zijn twee voorwaarden: als hij iets of iemand voor een tweede keer aanraakt, zal deze voor altijd dood blijven en als het langer dan 60 seconden in leven blijft, zal iets of iemand anders in de plaats doodgaan.

Follow up:

Ned heeft in het dagelijks leven een eigen taartenwinkel en gaat daarnaast werken voor privé-detective Emerson Cod om met behulp van zijn gave moorden op te lossen. Slachtoffers van één van de moordzaken is Charlotte, ook wel Chuck genoemd, de grote jeugdliefde van Ned. Hij besluit haar weer tot leven te wekken, maar de herleving van zijn onmogelijke liefde zorgt voor moeilijke situaties. Hij zal haar nooit kunnen aanraken om haar in leven te kunnen houden en er zal iemand anders moeten sterven.

Private Practice is de spin-off van de populaire serie Grey’s Anatomy waarin Dr.Addison Montgomery centraal staat. Na haar scheiding met Derek ‘McDreamy’ Shepherd en haar knipperlichtrelatie met Mark ‘McSteamy’ Sloan, besluit Addison om een frisse start te nemen en te verhuizen naar Los Angeles voor mooier weer en leukere vooruitzichten. Ze gaat aan de slag bij de kleinschalige kliniek ‘Oceanside Welness Center’ in Santa Monica van haar studentenvrienden Naomi en Sam Bennett. Haar verbazing is dan ook groot wanneer Naomi’s zakenpartners helemaal niet op de hoogte zijn gesteld van haar komst. Ook in de liefde verloopt het meteen hectisch doordat de alternatieve medicijnman Peter Wilder denkt dat Addison speciaal voor hem terug is verhuisd. Zal Addison het geluk in het leven en de liefde vinden?

Private Practice is op maandag 25 augustus voor het eerst te zien op NET 5 (20.30). Samen met Army Wives vormt het een nieuwe serie-avond. Pushing Daisies is op dinsdag 26 augustus voor het eerst te zien op NET 5 (21.30). Het komische drama is te zien na Desperate Housewives.

Tags: media

No feedback yet

Plaats een reactie


Your email address will not be revealed on this site.

Jouw URL zal worden weergegeven
PoorExcellent
(Enters worden <br />)
(Name, email & website)
(Allow users to contact you through a message form (your email will not be revealed.)
Voer hieronder "wit" zonder quotes in.
antispam test
Permalink 08:00:30, 537 hits, CategoriŽn: Nu

Wensbeer


Tag cloud

bizar blog blog-ster digi donderdag economie europa filmpjes foto's fret gezondheid goedzo.com humor intenet internet jeugd jij kinderen lekker liefde lyrics maandag media muziek natuur puk recepten sentiment sesamstraat songtekst sport ster streetview techniek technologie trend trends uitgaan veiligheid vreemd vreemde vrijdag weetje wetenschap woensdagOnze redactie


Zoeken


Poll
Ik ben een snoozer

View ResultsCategoriën


 << < September 2019 > >>
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


User tools


Populair

Meest Bekeken

 • Bertens meldt zich af (977,133)
 • 404: Hotlinken van bestand is niet toegestaan! (666,691)
 • Update 2013: Uitgekookte oplichter verkoopt nep pannensets aan de deur en vanuit zijn kofferbak (412,214)
 • Redacteur gezocht! (183,535)
 • Naaktfofo's Veronique de Kock (158,085)
 • Keeley Hazell naaktfoto's kun je hier vinden (155,560)
 • Playboy Naaktfoto's Rebecca Loos bekijk ze hier (149,863)
 • Langste huwelijk ter wereld (142,695)
 • Update: Playboy foto's Bridget Maasland (117,615)
 • Mogelijke miljoenenfraude met pgb's door zorginstelling (117,363)
 • 3D geprinte wapens zijn gevaarlijk, (116,266)
 • Recordaantal wijzigingen in Times Atlas (114,005)
 • More...


Archief


XML FeedsEen onverwachte fout heeft plaatsgevonden!

Als deze fout blijft terugkomen, geef dit dan door aan de administrator.

Ga terug naar Homepage

Aanvullende informatie over deze fout:

MySQL error!

The table 'evo_hitlog' is full(Errno=1114)

Your query: Record the hit

   INSERT INTO evo_hitlog(
    hit_sess_ID, hit_datetime, hit_uri, hit_referer_type,
    hit_referer, hit_referer_dom_ID, hit_blog_ID, hit_remote_addr, hit_agnt_ID )
   
VALUES( '2345055',
FROM_UNIXTIME(1568578411), '/index.php/2008/06/29/hitseries-pushing-daisies-en-private-pra-5', 'direct', '', NULL, 1, '3.227.235.220', 625 )